Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmm to ja rad waltari, guano apes a neopomenu mňága a žďorp, nový tatabojs taky good, vypsaná fiXa...no comment ale hlavně reggae třba polský paprika korps, bob marley to je jasný. No a takhle bych toho napsal...
..... no jasne, a Black Uhuru, a Mad Professor, a Hi-Fi Rockers, a ....
... a co se tyce toho cs hh, dle me palice jest lepcejsi a qalitnejsi ten slovenskej, tak se mi tak zda, ze cestina je na tento styl mucho moc tvrda. Pokud si s tim tedy nekdo nevyhraje tak, jak treba Electrick Mann....
...... nebo-li libo frantickej ..... nebo snad spanelskej?............
" Hulením afgánského haše proti americkému imperialismu."
tohle je chlapi bez prdele... já když jsem začínal hulit (před jedenácti lety.. kua toto letí :-))))) tak jsem poslouchal a dodneška hodně poslouchám folk nekecám... nedvědy, kamelot a tak... dodneška poslouchám hoptrop a taky nohavicu ale i třeba kubišovou a tak... fakt to mám rád...
ale abyste mě nekamenovali, tak to víte že to neni jediný... stejně tak poslouchám guano apes, skunk anansies, chemický bratry, morcheebu aj. tekno, hiphop, jungel už daleko míň to mám radši ten folk... když nad tim tak přemejšlim tak poslouchám fakt hodně druhů nejsem nijak vyhraněnej
jo, málem bych zapomněl na božskýho boba M.
Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude
No ani jsem nečetl všechyn příspěvky protože stejně každej píše to samý )) No já jsem ujížděl na hip hopu asi 4 roky, ale pro mý stávky je hip hop už moc nudnej a klidnej, nebo spíše jednoduchej, když už tak nějakej oldschoolek do pohody, ale poslední rok jsem se ponořil do D'n'B a naprosto mi to vyhovuje ))
Původní příspěvek od i_oNe
Co si budem nalhavat, nejlepci je Hip-Hop. A hlavne ceskej hopec je to nejlepsi co si muzes poustet do ucha. Hendrix byl dobrej, Santana asi taky vedel co dela, ale HIP-HOP je nejlepči, že ?!?!
Nemohu s tebou sohlasit! Hiphop je velice jednoduchý a
huliči trávy se na něj chytají, jelikož jejich mozek prostě žádnou jinou hudbu nestíhá!
Já skládam básně, takže v souvislosti s Hiphopem by mi stačilo složit delší báseň a byl bych hvězda!!! Tak jednoduché to je! Promiň, ale uznávám ROCK -- black,death,hard,instrumental, metal...... a také poslouchám Jazz,Blues! Ahoj RED ANGEL
jojo... hip_hop je velká pohoda... na vypukanou hlavu není lepší hudba.... nejradši mám východní... ale je to jedno...
českej, slovenskej... polskej ... černošskej... -
BAD COMPANY, AMON TOBIN, ORBITAL, RADIOHEAD, VA- Metal Tribute to ABBA ,Future Sound Of London,CONSOLE a celkem DNB a elektronika, ale moze byt aj CURE a tak
Lidičky Lidičky .... žijeme ve "svobodném" světě a je snad úplně jedno na čem si kdo ulítává .. ne ??? Já osobně si hodně ujíždím Hip-Hopu .... dle mýho soudu je pro mě nejlepší Americkej Underground typu Madblind,Talib Kweli a tak. .... ovšem ani Českej hopík není od věci,ale co si budem nalhávat Emerika je Emerika.