Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
zděšení u mě vyvolal pohled na ohlodane konce vetvicek a mlade listky tamtéž. Nedalo moc prace zjistit, že to dělají male zelene kobylky. Je to uplna spoušť. Kdyby si ty mrchy nasly starší listy nekde uprostřed tak ještě dobrý, ale dokazou ukousnout na konci i větvičku a kytka pak neroste.
Tady jsem nešel rady na různé škůdce, ale o kobylkach nic.
Poradíme co s nima? Třeba čím postrikat, aby jim to nechutnalo?
Diky!
Kobylka smrková... je horko, sucho. Maj to rádi, sou přemnožený.
btw. je dost možný, že tam ty mšice máš a kobylky jdou po nich... jestli jich tam je víc tak na 99% tam jdou po něčem jinym. Zdržujou se jinak v korunách stromů a potkáš max jednotlivce. Jehličí by jim jinak stačilo, ale mšice to je pro ně dobrůtka.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Mšice nevidím, ani mravenci tam skoro nelezou. Že nějaký potvory dělají drobný dírky v listech je běžný. Ale poprvé vidím užraný listy a konce větviček.
Ty kobylky jsem viděl jak to žerou, tak nevim co jinyho by udelalo takovou škodu.
Zdravim, nějaké broučci mi obalily spodní palice, vůbec nemohu najít, co to je. Jako Svilušky mi to nepřijde. Nevíte někdo prosím co to je a jak se toho zbavit? Předem děkuji za odpověď