Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
(pre miravlak ) taketo peny som si vsimol okolo ciest u nas na zahorí, vedla cesty zhruba kazdych 15metrov zapichnuty dreveny kolik navrchu postriekany takouto penou. vraj to vydrzi niekolko mesiacov, chodim tade casto podvecer autom a nikdy som zver okolo nevidel zatial co o kus dalej kde tieto koliky s penou niesu veselo pobehuje zver po ceste takze si myslim ze ta pena moze fungovat dobre.
Původní příspěvek od mrtko (pre miravlak ) taketo peny som si vsimol okolo ciest u nas na zahorí, vedla cesty zhruba kazdych 15metrov zapichnuty dreveny kolik navrchu postriekany takouto penou. vraj to vydrzi niekolko mesiacov, chodim tade casto podvecer autom a nikdy som zver okolo nevidel zatial co o kus dalej kde tieto koliky s penou niesu veselo pobehuje zver po ceste takze si myslim ze ta pena moze fungovat dobre.
jojo i u nás je to skoro všude,jen sem toho našel víc druhů tak nevím co vybrat ale nejspíš vemu tuto,protože má ten aplikátor a nemusim schanet zadnou pistol k tomu
zdravím borci, vyzkoušel jsem vlasy moje,psí chlupy,chcal jsem tam, sral jsem tam,pěnu s pachovym sprejem zkoušel, gelový zvěř STOP, protidivočáčí sprej.....vpodstatě to buď fungovalo málo, nebo vůbec, postupem sezóny jsem přicházel o kytky kvůli zvěři, ikdyž jsem pro jejich odhánění dělal takřka maximum, jednou jsem se dal do řeči se sousedkou, která řešila spoustu let taky trápení se zvěří, protože bydlí na okraji vesnice a na její neoplocenou zahrádku se chodí pást srnky, každoročně sežranej salát a jiná zelenina, nicméně její dcera ji dala k narozeninám elektronický plašič zvěře a od té doby se ji zvěř vyhýbá obloukem, to mi nedalo a koupil jsem to taky, od té doby vůbec nic! vše jsem sklidil bez jediného úbytku!!! všem vřele doporučuji, je to na 9v baterii a prý to tam vydrží několik měsíců.....je vlhkuvzdorný, ale ne voděodolný, proto jsem tomu udělal krytku z květináče ...je to moje spása, nemůžu si vynachválit, dosah má tedy jen dle papírů 13metrů (tuším, nevím už přesně) ale políčko jsem měl v KUKU dlouhé cca 25m a úplně vklidu..... snad to nebude smazáno jako neplacená reklama, protoze tohle je fakt pecka!!
Původní příspěvek od Free-world zdravím borci, vyzkoušel jsem vlasy moje,psí chlupy,chcal jsem tam, sral jsem tam,pěnu s pachovym sprejem zkoušel, gelový zvěř STOP, protidivočáčí sprej.....vpodstatě to buď fungovalo málo, nebo vůbec, postupem sezóny jsem přicházel o kytky kvůli zvěři, ikdyž jsem pro jejich odhánění dělal takřka maximum, jednou jsem se dal do řeči se sousedkou, která řešila spoustu let taky trápení se zvěří, protože bydlí na okraji vesnice a na její neoplocenou zahrádku se chodí pást srnky, každoročně sežranej salát a jiná zelenina, nicméně její dcera ji dala k narozeninám elektronický plašič zvěře a od té doby se ji zvěř vyhýbá obloukem, to mi nedalo a koupil jsem to taky, od té doby vůbec nic! vše jsem sklidil bez jediného úbytku!!! všem vřele doporučuji, je to na 9v baterii a prý to tam vydrží několik měsíců.....je vlhkuvzdorný, ale ne voděodolný, proto jsem tomu udělal krytku z květináče ...je to moje spása, nemůžu si vynachválit, dosah má tedy jen dle papírů 13metrů (tuším, nevím už přesně) ale políčko jsem měl v KUKU dlouhé cca 25m a úplně vklidu..... snad to nebude smazáno jako neplacená reklama, protoze tohle je fakt pecka!!
Vypadá to solidně. Ta baterie ti na sezónu stačí? Píšou že výdrž až 2 roky.
Příští out to rozhodně zkusím, jestli s tím už někdo máte taky zkušenosti, tak recenzujte..
Zdravím.Len tak ma napadlo.Čo takto tam rozmiestniť gumové hady.Niektoré stočené na zemi niektoré zase pozavesovať.Možno by som ich natrel na žlto,čierno.To je v prírode jasný signál (nepribližuj sa ku mne).+ Samozrejme vlasy, chcanky
Vypadá to solidně. Ta baterie ti na sezónu stačí? Píšou že výdrž až 2 roky.
Příští out to rozhodně zkusím, jestli s tím už někdo máte taky zkušenosti, tak recenzujte..
nezaznamenal jsem po použití jedinný úbytek kytek, netknuty, ani větvička. teď jsem je nainstaloval do kukuřice znova, přepnul vypínač a opět to hlasitě "luplo" - znamení že to funguje, celou zimu mi ležely na půdě. nicméně příští sezónu preventivně vyměním baterie, to mi za ten risk nestojí, aby se to vybilo a zvěř to semlela
Je to peklo s těma čorkama. Člověk s tim stráví takovýho času, většinou ten flek má někde bůh ví kde, chodí to tam zelejvat po večerech aby ho nikdo nezahlídl a stejně pak přijdeš na podzim a kytky pryč. Až mi je vždycky do pláče. A to ještě dost často sklidí i kytky, který nejsou zdaleka nakvetlý a mají zatím jen blizny..nepochopim. zřejmě prostě ganja-smažky jak říkám já. Každopádně proti zvěři se mi neosvědčila ani nafta, ani psí chlupy a ani ten pípák proti krtkům. Když je možnost, tak vždy oplotit a je pokoj. Nafta a chlupy fungují dle mého jen do prvního pořádnýho lijáku.
Já na ten venek rád používal prostor pod vysokým napětím, čez to tam každé tři roky projede drticem, na dva roky je to k použití a ten třetí musíš udělat jinde, měl jsem prima flek u rybníka, voda u zadku, to se to panečku zalévalo, jenže v září začali střílet kachny a myslivec vleze všude a prošlapal co mohl...
Vždy si vyslechni experty. Řeknou ti, co se nedá udělat a proč. Pak to udělej!