Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau lidi mam problem s listy jedna se o 3x special queen a 3x honey cream od royal sead svetlo 250w hps 12/12 25den mam celkem nizkou vlhkost kterou dohanim ultrazvukovou zvlhcovackou hnojiva bloomate npk 4-6-7+ NPK cim to muze byt teplota nejde nad 27c vlhkost bouzel jen tak 30-35% kvuli nonstop odtahu odtah prez ufo s termostem (360m3) nonstop spustene na 20% zarovka je v cooltube zalivam vzdy kdyz hlina vyschne aby kvetiny nebyli prelite a vzdy davam odstatou vodu pokojove teploty vzdy 1 x hnojivo 2x cista voda nekdo nakou predem mockrat dekuji jestli nekde chyba uvitam jakoukoliv radu
Zdar, mám na kytkách to samé,tak jsem včera změřil pH vody a těžce nad 7, takže tak. Prostě nepřijímá živiny 😉
Mam dotaz na zkušenější - čím pH snížit tzv. homodomo? Do shopu to mám daleko a platit poštu kvůli jedny lahvi se mi nechce. Šla by kyselina citronová?
Původní příspěvek od BFS009 cau lidi mam problem s listy jedna se o 3x special queen a 3x honey cream od royal sead svetlo 250w hps 12/12 25den mam celkem nizkou vlhkost kterou dohanim ultrazvukovou zvlhcovackou hnojiva bloomate npk 4-6-7+ NPK cim to muze byt teplota nejde nad 27c vlhkost bouzel jen tak 30-35% kvuli nonstop odtahu odtah prez ufo s termostem (360m3) nonstop spustene na 20% zarovka je v cooltube zalivam vzdy kdyz hlina vyschne aby kvetiny nebyli prelite a vzdy davam odstatou vodu pokojove teploty vzdy 1 x hnojivo 2x cista voda nekdo nakou predem mockrat dekuji jestli nekde chyba uvitam jakoukoliv radu
Čau, nevím jak často zaléváš, ale kdyby obden, tak dostávají živiny jen jednou týdně, a to v půlce květu nestačí. Taky nepíšeš nic o pH ani v čem to roste, špatné hodnoty pH omezují přísun živin.
Zdravím zdejší a ty moudřejší kteří by mi mohli poradit. koupil jsem semínka od green house Garden mam tam original cheese, kalasnikova, diamond girl. semínka byli docela pěkné bez deformaci nebo nějakých kazu, klíčivost nic moc pouhých 60%. puknuti proběhlo na ubrousku, poté jiffi s ph 6,0 a po 7 dnech do Hliny BioBizz Light mix s Ph 6,2. Po třech dnech kdy uz začali otevírat první patro lístků, jsem začal přidávat Rooth od Hesi v poměru 2/3 s enzymi od hesi 1,5ml/L a sensizyme od AN 1,5ml/L (poprvé před 2 dny),Ph zálivky 5,8 ( aby v půdě byla 6,0 v prvním týdnu pak pokračuji na ph zálivky 6,0), teplota 22-24 C noc 18-20C, vlhkost 80-90%, lampa je zatím zaplá na 125W. včera ještě nedávali nic moc najevo a dneska koukám že jsou listy nějak deformované. Jedu od semene po druhé a tento postup i se stejnými podmínkami, jsem jel minule a nebyl nikde problém ale byli to taky jiné modely.
Prosím o radu jestli to muže byt normální a další patro muže být ok, čí sem to neměl vůbec přihnojovat tím kořeňákem? či chyba v Ph, nebo fakt nevím.
Zdarec groweri...
Jedu NFT 21 den květu. ec do 1 a pH mám kolem 5,8...
Tohle se mi začalo objevovat na některých listech... náhodou čím by to mohlo být? Mám tam 7 řízků a na každý kytce se objevuje něco jiného....
Zdravím Všechny Growery, mám dotaz. Chystám se upravovat pH kyselinou citronovou. Konkrétně potřebuju snížit o jeden stupeň. Poradili by jste mi kolik na kolik vody, nebo tak něco?? Jestli se to teda dá takhle paušálně říct??? Abych to nemusel metodou pokus/omyl zjišťovat.
Díky a mějte se.....