Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No rád bych vyměnil za něco co se mi bude hodit,
dvě XXL wave stínidla,
jedno medium není to úplně to stucco je lepší
ruck ventilator 350CFM,
funkční spodek od zvlhčovačky, ten vrchní díl do kterýho se tankuje voda je prasklej a nejsem schopnej to utěsnit ani silikonem...
400w philips předřadník.... jetou 400W philips greenpower... pak jetý nějaký jetý 600W
minimálně 3 digitální časovače....
setopbox evolve :-D /ten patří ke grow výbavě btw/
pak tlumič hluku 160 ...
marina vzduchovadla 100
vzduchovací clony, vzduchovací kameny, vzduchovací placky...
předřadník k 35w trubici... plus i ta trubice...
plný hnojiva od JIBD litrový... snad i dva litry Béčka...
taky ten set co dávají gratis 150 ML ... ale nevim jak je to s expirací...
Metrop bloom tak 100ml ....
nechodlám to zřejmě prodávat, ale rád bych to vyměnil a nenechám se podělat.
nabízím to s dobrým úmyslem
Daruju no name semena, nalezené v různých modelech co jsem dostal od známých. Cca 20 semen. Pokud má někdo rád překvapení, pošlu poštou. Všechno to bylo kvalitní kouření takže o kvalitu bych neměl strach...
vymenim svuj skoro komplet stan 600w za stan 60/60/150,stinidlo,pachac,odtah (ufo,TT) nebo po domluve. komplet sviceni 250w vybojka kvet. nejlepe komplet k zapojeni.
1x Dark Street II 150x150x200
1x Grow předřadník 600W HPS/MH
1x Sodíková výbojka Sunmaster 600W Dual spectrum (Nove)
1x Pachový filtr Can-Lite 300 (nove)
1x Odtahový ventilátor TT125
nebo prodam za normalni ceny ale lepsi je vymena je to moje hobby.
Dik Groweri
Všichni končej na Drogách,
jen My jsme na nich Začali!!
Omlouvam se uzivatelum Hříbek a Pitr90... nemam na groweru 30 prispevku...a tak mi nefunguji soukrome zpravy...takze si vasi zpravu nemuzu precist,,,, kdyztak napiste sem pod prispevek...a nejak se domluvime...
Původní příspěvek od Fik Omlouvam se uzivatelum Hříbek a Pitr90... nemam na groweru 30 prispevku...a tak mi nefunguji soukrome zpravy...takze si vasi zpravu nemuzu precist,,,, kdyztak napiste sem pod prispevek...a nejak se domluvime...
Nevim, co myslíš, ale pokud jde o ripen, tak ten už je pryč 😉
Ahoj.
Vyměním A-winga Large Avangera za Medium Avangera.
Můj jetý 1/2 kola zatim, takže defucto nový!
Jen v super stavu prosím. Příležitost třeba pro někoho, kdo chce L a koupí M-ka ušetří litr. Mimochodem aby jste neudělali stejnou chybu..do 120x120 rozhodně M! L je moc velký a rozložení světla kontraproduktivní!
Zdravím
Mám tu navíc tyto semena Candida od Medical Marihuana Genetics balení po 3 a 10 vyměnim za nějáke jiné semena,či vybavení, nabízejte díky. Semena jsou tento rok koupena...já už nevyužiji
zdarec. Nabízím k výměně starší vybavený growbox Darkstreet 90 s elektromagnetickým předřadníkem na 250W, filtrem (nové uhlí) , stínidlem, lampama (první jetá 5 kol, druhá 3 kola), odtahem... je to obyčejné vybavení, nikoli profi... nabízejte.. jsem z UH takže odběr v UH. Vše je plně funkční.
Žij a nechej žít
Naposledy upravil nasavajtendym 27-03-2018 v 11:44 AM