Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sorry chlapci ale stříhat se nemusej, sem tam nějaká blizna nevadí, trochu by vadilo, kdyby zakončovala ale i tak by za réžimu 18/6 nebo prostě v létě začla růst z jiný větve po chvilce dál
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Ok chlapy, díky za infa... souhlasím s apartmanem, kámoš měl loni to samé, někdy v červnu se kytka zase pustila do růstu... nicméně mám o kytky takovej přirozenej strach, tak jsem se raději zeptal... DVORKA
takhle dneska vychazi a zapada slunce, pocitej s cca hodinou svetla navic a vyjde ti 14 hodin a dejme tomu 30 minut. to podle me je docela sok pro kytku ktera byla zvykla na 18/6 . tot asik vse. Jinak ja taky takhle parkrat zkousel blbnout a ta kytka se vetsinou spravila, ale uz to nebylo to samy jako rizek kterej jsem zasadil az pozdeji a mel jakztakz normalni periodu. Bylo to take ridsi,listnatejsi.
Zdarec, zasadil jsem kytky cca 1.4. a odrůdy jock horror a chronic mi začali kvést (aspoň jsem odstranil samce ), jsou v horší půdě ... ostatní odrůdy (jack herer, bila vdova, orange bud, haze, mistery kush) ty nekvetou ... mám ostřihat paličky, nebo je nechat růst s nima ?
Původní příspěvek od M.a.a.x. Zdarec, zasadil jsem kytky cca 1.4. a odrůdy jock horror a chronic mi začali kvést (aspoň jsem odstranil samce ), jsou v horší půdě ... ostatní odrůdy (jack herer, bila vdova, orange bud, haze, mistery kush) ty nekvetou ... mám ostřihat paličky, nebo je nechat růst s nima ?
V podstate je to jedno, ale radsej tie palicky odstrihni. Mozu sa tam tvorit niektore rastlinne hormony, ktore su potrebne v kvete, ale nepotrebne pre fazu rastu ( nie som si tym isty ).
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
jj taky sem si něco posral letos
já sem odstřihl květy a dávám pod zářivky (2*36 ale doporučuju klidně silnější - ono to slunko bude žhnout víc potom) na periodu 22/2 (podle doporučení) a až se vzpamatujou budu snižovat). taky sem zalil kopřivama (dusík) a vrba (růstový hormon-experiment) a dal větší vlhkost (sáčky, občas sundám a přiložim větrák) aby to byl pro ně šok - najednou do jinýho prostředí kde jim všema směrama chci naznačit že maj růst
je to šok velikej takže se seknou na určitou dobu
jinak k tvýmu dotazu - já bych ostříhal pokud nejsou květy hodně malý
Přesně z tohohle důvodů razím názor, že sázet dřív jak začátkem května je blbost. Z mých osobních mnohaletých zkušeností jasně vyplynulo, že rostlinky zasazené v květnu jsou vitálnější, protože nemusí prožívat teplotní šoky jako ty dubnové. V extrémním případě, jako je ten tvůj rostlinky začnou nakvítat, což je zásadní problém. Pokud je začneš nutit do růstu už nebudou zcela košér - jednocípé a trojcípé listy, pomalý růst až stagance atd. Možná se nakonec rozrostou, ale květnovky a klidně i červnkovky jim daj s přehledem na prdel...
díky za rady, paličky ostřihám, jinak kytky jsou v bytě v teple takže bez teplotních šoků a naproti je lampa, nechávám ještě chvilku v noci roztáhlý žaluzie, aby nekvetli... nadruhou stranu ty co ukázali pohlaví tak samice 9/2 samci
čus, chtěl bych se zeptat, jestli vám příde normální, že kytce, která byla v kýbli předpěstovaná na 18/6 po dobu cca 1 měsíce, vysazená ven na začátku května, začaly na začátku července růst blizny? xD ona sice byla v kýbli asi dva dny na 12/12, ale protože se pak nevešla, tak musela jít ven...
Podle mě kytka ukazuje pohlavní zralost a připravenist na květ.
Pokud se nebude dál vyvyjet květ tak se ničeho neboj. Já v boxu mám kytky a už mají skoro všechny pohlavý ale pořád rostou vegetativně. až po přepnutí se kytky vrhnou na květovou fázy.
Zdravím Vím že tohle téma je tu už asi po 100....ale co jsem koukal tak jejich rostlinky mají tak 30cm když jim začínají kvést ale moje má tak sotva 10cm? O.o Jedná se o model red dwarf, to asi není moc v pořádku co? :/