Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar tak jsem tu s reportem tak klíčivost 100% všechny semena ok .... Boužel po jedné bouřce zbyli jen tři kytky a foliják je na hadry takže letos opět vysadba do kyblíku až trošku povyrostou. Přidávám fotečku jak to valí Hnojky Plagron alga sada kytky jsou 16 dní na světě jelikož je nic moc počasí tak nějak zvlášť nepovyrostli ale to přijde jináč až na ty tři zničeny kusy pohoda
Letos sem si od natural seeds pořídil 12ks Auto AK-47.Klíčivost byla 100%.Po zasazení mi jednu kitičku sežral slimák.Z těch 11 je jedna taková zakrslá.Měla zdegenerovaný listy a vubec nerostla.ted už se listy spravili a vypadá že začíná růst.Má tak 8 cm.Zbylých 10 roste ukázkově.maj 20-25cm a pěkně mohutněj.Ale problém je že dnes jsem zjistil že na největší kytce v zemi se začli dělat koule.Nebo to tak aspon vypadá.Měly by to být feminizovaná sem. Takže mé pocity z teto banky jsou smíšené.
skusim to ješte pořádně blejsknou.mrkni na tu druhou fotku to nejnižší patro co je vidět.tam je taková kulička.jako samice od samce nemam problem poznat.nějakej rok už pěstuju,ale z tohode jsu zmaten.
řekl bych, že se ti to rozvětvuje, někdy je AF jeden stonek, někdy vypadá jak keř, mám to teď podobné u Sweet Seeds, Red i Black jsou každá uplně jiná kytka, myslím tím strukturou, dám ti sem fotku ze dnes s kouličkami
tydle kuličky znam.to dělá vždy.i indoor mi to dělalo na všech kytkách.nejde mi udělat pořádná fotka.nevim jesli je to rukama nebo co =) od stonku rostou normalne vetvicky a na spoji vetvičky a stonku se dělá proste kulička na malinkyim stonečku.fakt to vypada jak samec.uz mi nejaký rehulary letos ukazali chlupy a je to 100a1.na kytce vidim preflowers i 1mm velký.kdyžtak pockam par dní a skusim znova vyfotit.
Hmm tak teď už je to vidět lépe, počkej pár dnů co to udělá a pak dej foto.
Nechci aby to bylo pro tebe zavádějící, ale vloni jsem jel taky jedno AKáčko od Naturalu a našel jsem pro tebe foto, sice je to už skoro na konci, ale když si ti vybavím, ta odrůda dělala takové kuličky po celou dobu růstu.
Čau KREATOR Je to samec stane se minulej rok sem měl taky jednoho samce z fem. semen sice to nebyl automat ale je fakt že se to takhle občas vyskytne. No pyl schov mužeš stím oprcnout nějakej jinej model jináč ať to roste
maš recht.dneska sem na to koukal a je to na 100% samec.co myslíte ma cenu napsat na 5semen.cz ? nebo mě pošlou do prd*le,přeci jen to prodavají jako "produkt pro sběratele".
Jo no když se tady podíváš po grower.cz tak najdeš reklamace určitě to bude s odezvou od dodavatele hele za zkoušku nic nedáš když nejhuř tak nic ale zbylo ti 11 samic to Zas není tak špatny.Tady link na tohle téma REKLAMACE SEMEN http://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-68525.html pohledej vím že tady nekdo měl uspěch s vyreklamováním a poslali mu neco na odškodněnou
Já bych měl naopak radost a nechal bych to ojet na semena, protože ta genetika vypadá hodně solidně a nebylo by to řízlé ničím jiným. Jedu je letos taky.