Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Reklamace semen? - Klikni zde pro originální téma
TH!
Zdravim. Chci se zeptat, jestli má někdo zkušenost s akcema typu 2+1zdarma u semínek. Konkrétně na semenakonopi cz (3+1) a na Taogrowshopu(2+1). Jsou tam nějaké podmínky? Díky za info pokud někdo má.
Zdar TH, ja mam skusenosti z 5semen vzdy dostanu 3ti zdarma
Bonusova semena nesmi byt drazsi nez ta nejlevnejsi.
Chmelomok
Čo sa týka predaja semien musím pochváliť eshop 5semen.cz Často od nich objednávam a vždy jednanie do pohody, na akúkolvek otázku veľmi radi odpovedajú, semena majú čerstvé a dobre uskladnené pretože doteraz som mal pokaždé 100% klíčivosť.
Vždy do 3 pracovných dni bolo osivo doma :) Za zmienku stojí ich akcia 2+1 zdarma.


Naopak BIOPLANTS Brno majú semená pekne nahovno. Kúpili sme od nich semená Kanabia a z 10 vyklíčilo 5 ks a z tych 5 ks vyliezli 2 kusky z hliny a aj tie na druhý deň chcípli. Kamarát to tam bol reklamovať a chytrák za pultom mu povedal, že semená sa dávajú klíčiť do čistej vody a nie do obrúskov a nevymenil mu ich a ani nevrátil peniaze a odkázal ho na Kanabiu. Zaujimavé, že doteraz som takto kličil vždy a s čerstvými semenami nikdy problém nebol.
Pozeral som ich ponuku a predávajú odrody, ktoré už pomaly 2 roky nikde nekúpite, takže čerstvé určite nebudú. Semena z BIOPLANTS Brno už nikdy. A počítam, že ostatne reklamácie by u nich pochodili rovnako.
Stoned_r41d3r
OMFG. Reklamace semen? Reklamujete mouku ( v tomto případě levnou mouku z Penny Marketu, vona Kanabia není nějaká ultrabanka) , že se vám nepovedla buchta? :) Zajímavé, fakt to těm G.shopákům nezávidím, já bych se tomu člověku asi vysmál do tváře.
Chmelomok
citace:
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
OMFG. Reklamace semen? Reklamujete mouku ( v tomto případě levnou mouku z Penny Marketu, vona Kanabia není nějaká ultrabanka) , že se vám nepovedla buchta? :) Zajímavé, fakt to těm G.shopákům nezávidím, já bych se tomu člověku asi vysmál do tváře.


Vzhladom k tomu, že sme (okrem mňa) študenti a 1400 Kč pre nas nie je malo, tak nas to dosť nasralo. No jasne bola to blbosť kupovať semena od Kanabie mňa by to nikdy nenapadlo kupiť, ale stalo sa.

A prečo sa vysmiať? Veď keď niečo predavam, tak zato aj nejako ručim nie? Jasne, ťažko sa dokazuje, že to su tie semena, ktore predali a mohol bych ich takto kde kto oj*bať, ale keď to funguje u seedbanky, tak prečo nie v grow shopoch.
Ale chapem to...srať na zakaznika, veď peniaze sa sypu, obchod šlape a bez par tupcov to prežijeme :)

Každopadne je to poučenie do buducna.
mysak
vyjelo mi 7-8 ?z 10ti (kannabia)
MedvedBrtnik
Chmelomok: Úplně jednoduše Ti vysvětlím, v čem je rozdíl, když reklamuješ u seed banky a obchodníka. Seed banka je producent semen, tudíž jich má v zásobě na kila a několik semen, která Ti nevzejdou, je pro ně ani ne korunová položka. Naproti tomu Grow Shop je od nich musí koupit (případně ještě od nějakého velkoobchodu - častější varianta,) má na nich rabat řekněme 30 procent. Když je vyreklamuješ, jsou v mínuse cca 70 procent kupní ceny, za kterou Ti je prodali. Kdybys byl v jejich kůži, reklamoval bys bez řečí semínka, která mohl zákazník vyměnit za jiná a lhát Ti, že mu prostě jen nevyklíčila? Další věc je ta, že semena se prodávají jako okrasné suvenýry, tudíž v žádném případě ne k pěstování (jasně, je to pokrytectví.) Pokud chceš mít stoprocentní jistotu, že budeš mít tolik kytek, kolik si zaplatíš, pořiď si klony. Chceš něco, co tady matkáři nemají? Kup semena a doufej, že vylezou. Aby sis nemyslel, taky jsem objednal semena White Dwarfu za 1200, z 10ti kusů nevylezlo ani jedno. Byl jsem nasranej, ale Grow Shop za to nemůže, do těch semen prostě nevidí, takže mě ani nenapadlo to reklamovat.

Abych nebyl OT: Nedoporučuji obchod jaman.cz, chtěl jsem pořídit pračku na pyl, týpci z obchodu mi nabídli použitou, tak jsem souhlasil, byli jsme domluvení, že mi ve středu nebo čtvrtek pošlou zboží obchodním balíkem, abych to měl do pátku doma (další týden jsem nebyl doma, takže zboží neměl kdo vyzvednout,) když jsem v pátek psal, jestli to teda poslali, ani se neobtěžovali odepsat. Když teda něco zákazníkovi sám nabídnu, mám to dodržet, tohle je docela vým*d, koupil jsem jinde za plnou cenu, takových lidem kšeft neudělám.
Rascal33
ke Klečkovi chodím od nepaměti a můžu jenom doporučit. Sice nekupuju nějáké extra-supr vychytávky, většinou jenom klasiku, ale nikdy nebyl problém a nějaká ta sleva se tam taky sem tam vlezla... Fůra kuřiva, papírků, bongů, drtiček a dalších <> okolo...

jinak co se mé zkušenosti týká, semínka mají v lednici, kupoval jsem poslední 4 roky většinou Dutch Passion a jednou Royal Queen tuším, a prozatím musím zaklepat 100% klíčivost... holky byly do 2. dne venku. i když Třeba teď ten poslední Power Plant, byly tam malikné semínka, že když sem to v tom sáčku viděl, říkám si WTF...byly velké jako ty kuličky polystyrenu :c) ale vyklicily do 2. dne a jedou jako z vody :c)
guarana
ak mas nafoteny postup (v pripade neklicenia) a doklad o kupe,GHS ti vymenia paklik,ale je to greenhouse,no http://www.greenhouseseeds.nl/shop/...structions.html


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma