Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od DUBSTEP.Maniac Zdravím, nevím jestli jste už někdy někdo viděl tohle stínidlo s CT ale pro mě to vypadá naprosto uchvátně. A cena neni zas tak přemrštěná když klasickej CT 120mm stojí 1500,- Chci se zeptat jestli s tímhle stídnidlem má někdo zkušenosti.Já ho viděl poprvé na cannafestu na podzim. A hnedka mě nadchnul ) Díky za odpověd. http://www.grow4u.cz/shop/detail/29...mm#.VLuLOCxZ2os
No vypadá fantasticky,taková vylepšená verze typu"Sputnik".
I když ty ventilátory navíc,se taky budou muset po čase čistit.
U těchto stínidel je účinost menší,ale vyřeší problém s vysokou teplotou v boxu.
Ano toto jsou dobré stínidla,jsou podobné Sputniku až na to lanko co je na sklo ...
Jen mne zaráží že neuvádějí jaký je vnitřní odrazový materiál,u Sputniku co mám je použit Miro9 a cenově je to srovnatelné s tímto na co odkazuješ.Jsou různé tvary podle toho jaký máš prostor. Na odkazu jsem našel sputnika levněji http://www.growgo.cz/sputnik-se-skl...-mm-p-7748.html
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Právě jediná nevyhoda co vidím je odraznost jen 95% tak nevim jestli radši nejít do toho sputniku mám plochu 120x120cm a tak si pokladám otázku zda by mi to osvítilo ty kraje ted mám cooltube 120mm dcla problém
Právě jediná nevyhoda co vidím je odraznost jen 95% tak nevim jestli radši nejít do toho sputniku mám plochu 120x120cm a tak si pokladám otázku zda by mi to osvítilo ty kraje ted mám cooltube 120mm dcla problém
Ahoj, jedu první pěst a mám stínidlo Waveflector XL.
Chtěl bych dát na stínidlo PC větrák na ofuk výbojky.
Moje otázka zní jestli máte někdo vyzkoušené jestli je lepší na výbojku foukat, nebo dát větrák naopak a jakoby teplo od výbojky odvádět.
Díky za odpověď
Původní příspěvek od !ZAU! Mam to vyzkouseny a lepsi je foukat na lampu jakoby na sikmo smerem k odtahu.Mam to vyzkouseny u 400w a lampu sem mel 15 cm od vrsku.
Díky za rychlou reakci. A jak velký tam máš větrák? 8cm?
Jedu taky 400w
Gggg..ja doporucuji defender...na 400 staci Mko...obecne je znamo ze bila barva rozptiluje nejlepe...a i z nejakeho vlakna tady na g vyplyva, ze defender ma nejvyssi celkovou hodnotu odrzeneho svetla v PAR...