Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No fajn... Ale píšeš, že rastlinka má takmer meter. Pri takej rastlinke sa presadenie podariť môže, ale je rizikovejšie. A ešte k tomu, keď ju zasadíš tak zošikma, neviem, čo to spraví. Ak je metrová, radšej by som ju zasadil rovno a až potom začal ohýbať... Ale je to na tebe.
zdravim nebal bych se podobnyho zasazeni... presazoval sem (z duvodu proflaknuti mista) cca 5 1,4 m kytek a vsechny to daly. kvuli nizkejm koprivam sem je prave uplne presne(akorat ne uplne po zemi ale cca do uhlu 30-45°) jak bylo na tom obrazku zasadil zešikma, dve zalivky root juicem a ani nebyl videt naznak stresu....krasne se srovnali a byly to nejvetsi salamy sice ctvrtka zplesnivela ale to byla moje chyba pac kdyz prselo tak se hlina odrazela dovnitr kytek... ted bych tam dal aspon igelitku a pohodička. i tak byl vynos vybornej
good luck
ps . ted mi kamos pripomel ze min rok sem vlastne prevazel 2,2 m vysokou kytku a dala to bylo z ni sice min nez kdyby rostla dal ale lepsi nez aby me to sklidili jako zbytek na tom miste...... dulezity je vzit dostatečně velkej a hlubokej kruh hliny a presadite jakkoliv velkou kytku
Vězeň který se považuje za svobodného o svobodu neusiluje..............
Naposledy upravil Ganjaholickz 03-06-2007 v 11:31 AM
a toto je reálné?? to nalevo je normal a napravo is My technika.... posuďte.. aplikoval jsem to v pařníčku pomocí napnutých tlustších provázků zhruba před týdnem a zatím to vypadá velice dobře
Původní příspěvek od quido čaj.a co takle scrog venku?Je to možné?Rád bych to s kámošem vyzkoušel.dík za názory
cao, no tak urcite to mozny je , proc by taky nebylo zeyo. Ale je tu asi par problemu, treba s tim ze kytky na outdooru vyrostou dost do vejsky ( vetsinou teda ), takze by si musel pletivo dost posouvat, nebo ho dat az na kvet, a celkove by si porad musel udrzovat vrcholky ve stejne vejsce aby se ti to nejak vyplatilo. Sam sem nezkousel, tak nevim.
právě.byla by nasazena až v květu.no uvidíme.my to eště pokoumem a uvidíme.bysme to hodli na těch 6 IP co máme v kýblech tu sít.a zatím sou všechny stejně velký.
ad scrog out ... náročná věc (jak píše lagutoda) ale dá se s trochou trpelivosti zvládnout. začínal sem někdy v červenci proplitat(kytka 2x fim a zasazena byla v kvetnu) a pohoda ob den training novejch vyhonku akorat me prislo lepsi dat pletivo do tvaru L s tím že to pletivo který je vertikalne bylo na strane vzdalenejsi od slunce ..... je to mrdačka ale dá se to provist.... nicméně doporučuju pouze když jde o to udržet to v rozumny velikosti jinak se to venku moc nevyplatí.... jak sou ve finále ty palice nahuštěný tak víc plesnivěj
good luck
Vězeň který se považuje za svobodného o svobodu neusiluje..............
Tak toto je muj styl ohybani, kytky uz jsou ohnute uplne k zemi... Mam to privazane tkanickama ke klackum Ale funguje to zda se... jeste jsem nakoupil kolinka tak mozna budu nektere vetve ohybat do stran....
Původní příspěvek od M4r1hu4n3 Ja osobne zastipuju - jen jednou a pak dal pokracuju ohybanim, ted mam na kazde kytce pres 14 vrcholku.
no,kdyz jsme uz u poctu vrcholku,tak mam tedy asi maly problem,po tom co jsem zastrihoval a ohybal, nedavno jsem se snazil spocitat vrcholky(proste vetve co dou nahoru) tak jich mam kolem 90 asi tak 30 co mam aspon tak 20-25 cm a zbytek kolem tech 7 cm a vic..... co s tim?!?!