Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to JFKALFA: asi joo, pustil jsem je do květu asi ve 30cm a po 21 dnech má ta největší větev 95 cm (10 cm pod lampou), nejmenší má 63 cm. Podle katalogu by měly indoor dosáhnout až 1,25m, ale vypadá to, že už se zastavily . Příště dám jenom dvě kytky a pojedu ScroG. Poprvé se člověk asi nějakým chybám nevyhne
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
Teda Livo, klobouk dolu. Doma zatim jedu, tak nejak, nouzove.Na jare, se pustim do kompletni prestavby. Po tech fotkach co sem videl, myslim ze zkusim to co ty, fakt dost dobry.
Dik
Zdar všichni,
Jednu paličku jsem, protože se nějak moc vytahuje, musel začít trošku trénovat. Trochu se zdeformuje, ale bude se moci dál rozvíjet. Už neměla kam růst a v parabole jí bylo dost teplo. Tady jsem uvázal stonek pod paličkou:
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
Livo moc pjekny paldy, skoda ze nejedes Scrog to bys mel jeste vetsi urodu, urcite by to stalo za pokus...
Jinak jsem dle tveho navodu pridelal, odtah na lampu z boku. https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2061 , je to 4 obrázek
Nebyl to vetsi problem, protoze moje stinitko nema bocnice, ale vcera jsem udelal odtah zhora rovnou nad vybojkou a funguje to lepe... Vrtal sem sice jak vzteklej jako ty HEHE ale povedlo se
Good Luck
to Tommyboy:
Díky. Když pozoruju jak se daří těm palicím co jsou nejblíže světlu (tu co jsem ohýbal, tak má něco přes 20cm) a že výnos úměrně klesá se zvětšující se vzdáleností, tak lituju, že jsem scrog nerozjel hned. Navíc pokud se seženou kytky, který se dobře větví, musí bejt výnos minimálně trojnásobnej a to píšu bez přehánění - mít všechny palice jako je ta jedna co ujela do vejšky, tak fííha. Ale teď jen co sklidím, tak mám připravený dva řízky a ty půjdou pod pletivo. Udělám ho jako ty, použiju strunu, dík za inspiraci. Btw, myslím, že dvě kytky mi budou stačit, KC33 má spoustu bočních větví a na nich rostou další větvičky i bez zaštípávání.
Takže: přidávám se ke scrogařům a těm co se rozhodujou jak začít doporučuju SCROG
LIV