Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- to to psycho: prave dyl hori, to je nevyhoda hasise, neudelas speka, abys nevyklep kus hase na zem.
no ja ted pokuruju uz dva mesice jeden, od jednech typku (boze pomoz afghanistanu od vseho zlyho!!). a musim rict ze na rozdil od ganji, kde si vytvarim obvyklou imunitu vuci modelu, kterej kourim porad nebo dlouho, tak tady si klidne dam tri fajfky za den "v noci ve dne" a kazda mne nakopne, po ty ranni sedim na groweru, po ty odpoledni vetsinou zeru a po ty vecerni spim.
a takovej malej dotaz, da se rict ze vetsina (muj odhad min90%) hasiku co se spotrebuje u nas v republice je hasik importovanej, to znamena ze se to musi kupovat, takze otazka KUPUJETE? nebo DELATE?
Hašík je fakt super, ale bacha obsahuje mnohem víc rakovinotvorných látek a hlavně dehtu, jednou jsem hulil celej tejden hašík tak 5 špeků deně a pak jsem kašlal jak tuberák!!!
Ale je dobrej rozhodně ANO ale s mírou.
neni hašiš jako hašiš - nejrači mám plastika (neni nad pěkný hádě ve skleničce), pak ještě ujde skáfek (no to zrovna hašiš v pravym smislu neni, ale vypada to podobně a taky se to napaluje), pak nám tady zbylo ještě maroko (to teda fakt moc nemusim, většinou to ani moc nespaluje...
hele kegi a nebylo to tim, že si to míchal s tabákem? Protože, kdyby to byl férovej hašík - tak tam je rostlinýho materiálu minimum až nula - slisovaný trichomy:mňam::mlask:
bohužel spousta import. haše je řezaná jak svině - ale každopádně haš sám vo sobě NEMůže obsahovat víc dehtu než gunjah
Dude: to byly kostky tuhý jak svině, to bez tabáku nešlo, myslíš, že kvůli tabáku jsem si pak málem vykašlal plíce? Ale já tabák dávam i do ganžy, a dehtu opravdu obsahuje víc, je ho tam větší koncentrace= to je z odborných zdrojů.
hašiš????????? hele tak mi hoď odkaz na ty odborný zdroje
jako jestli se bavíme vo nějakym henovym haši tak možná --------- ale jináč je to podle mě N E S M Y S L
Souhlasim s dudym.Nevidim jedinej důvod proč by Shit obsahoval víc Dehtu než Ganja.Rozhodně ten tabák udělá svý.Nejlepší je hašík z fajfky nebo ubalenej se zelenou mňamkou.Zrovna mam doma Itáliji a fakt mi hrozně chutná.Hašiš sem taky jednou hulil docela často ale z fajfky a rozhodně sem nekašlal jak tuberák! jahman
Hash určitě ANO, po HASHI MÁM V POHODĚ DLOUHÝ STAVY KDY SE POŘÁD JENOM SMĚJU JAK KOJOT. ALE URČITĚ HASHISH JENOM DO BRKA... JE TO LEPŠÍ CHUť is stavíky jsou v pohodě.....
hashish uz nikdy ne!mela jsem jednou v zivote tenhle killer jako
suchej drink-mala zastavka pri rizeni za kamoskou-divim se, ze jsem
nas nezabila, pletla jsem si na silnici i strany, vubec nic nevidela-
-pres den v hustym provozu v Praze-mimoň jak sviň,heh..
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I