Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar , hnědne pestík , ne trichome.. trichome jsou ty kapky bílé.. nestresuj , někdy se to stává , já to mám pravidelně kolem toho 35-40 dne , něco lehce zhnědne
No jasne ze blizny a ne trichomy.. Aladin me uplne zmatl.. Navic jsem se akorat dovedel ze je to o tyden kratsi nez jsem myslel takze 17 dni do konce, dostavame se tedy do vrcholu kvetu v nadrzi asi 30 litru domicham do plna na ec 1,4
Aladin: Trichomy jsem necekoval, ani jeste nebudu jasne ze je cas
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Buď můžeš zvedat Ec zálivky, nebo to zalejt víckrát tim 1,5ms aby se ti srovnala hodnota s odtokem.. Pak začít sledovat, jak se to vyvíjí..
Kytky vypadaj nažraně, takže podle mě máš ten kokos nacucanej čistou vodou, která je potřeba vypláchnout
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Zubac222: jak bych ho mel podle Tebe stresovat? Nikdy jsem se do takovych veci nepoustel
fiste: Vypada to tak no kvetinace nacucane cistou vodou no. Prolivat hnojkama uz neplanuju, jen jsem zvedl EC dle tabulky. V mem pripade by to bylo plytvani hnojiv pac co protece jde do odpadu.. Priste budu delat spis casteji proplachy a hnojit normalne
Původní příspěvek od kybork Zubac222: jak bych ho mel podle Tebe stresovat? Nikdy jsem se do takovych veci nepoustel
fiste: Vypada to tak no kvetinace nacucane cistou vodou no. Prolivat hnojkama uz neplanuju, jen jsem zvedl EC dle tabulky. V mem pripade by to bylo plytvani hnojiv pac co protece jde do odpadu.. Priste budu delat spis casteji proplachy a hnojit normalne
Někde tady je vlákno o tom, já to dělám tak že je ke konci už zalivam malim množstvím vody richle vischnou akorat si musíš dávat pozor aby to nevischlo moc. Ty hnoje ti tam i dyl vydrzej.
Stres tzn. Třeba jak píše zubáč222
1.Nechávat na suchu, zalévat méně. 2.Zkrátit dobu světla a nechat delší tmu
3.Hodně nízká vlhkost
4. Nízká teplota ( má vliv spíše na barvu)
Je toho určitě víc
Ať se daří čauko 🤘
Ok
Crazyn: jeste jsem nikdy takove veci nevymyslel ani me to nenapadlo dokud to tady zubac nevytahl
Uvidime, zalivku jsem trochu ubral a stahnu predradniky zpatky na 600 akorat a necham to tak