Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem zacal hnojit. A podivej listy se zacinaj rovnat. Zatim ty velke.
Sehnal jsem set se Hesi TNT, Blüh Complex, Boost, PK 13.14 a sSuperVit. Neni to nejlepsi hnojivo ale shnal jsem vsechno dohrimady na 2kila na ebay. A tohle mohu pouzivat i na moje Bonsaie.
Hele me to kvete asi uz 2 tejdny. Nebo pred dvouma tejdny se zacali delat ty chloupky. Ale roste sale.
Tak mam knojit i stim TNT? ten je na rust. ALe ona me roste i ted tak nevim.
Nebo uz jenom Complex?
Ja dal za dva dny 3ml. Complexu a 1ml Boost a SuperVit. ten Phosphor 13.14 si necham az na konec prej a Boost uz taky nedavam. AZ zase za 2 tydny s Phosphorem.
citace:
Původní příspěvek od Growoli Do konce třetího týdne květu to roste hafo.... Že 30cm to. Může při silném světle vyrůst až na 1,2m
No vidíš,nakonec ti ještě bude tolerovat i to fialové světlo A nebo k tomu udělej boxík z osb desek,pc větráček na ofuk a na odtah a hotovo na tohle disco by to mělo stačit
Heledte nevite co ji chybi nebo jsem prehnojil?
Dal jsem na 1l vody. 2ml Hesi TNT a 3ml Hesi Bloom Complex a 1,5ml Hesi Boost. Delaj se cervene stonky a dolni listy vypadaj takto.
Jak jsem se informoval tak si myslim ze ma malo Stickstoff "N" je to mozne? To by vysvetlovalo i ze uz neroste ze je svetla, cervene stonky a zlute listy dole..
Hele koukni do nemoci rostlin,tam to najdes. To ze ti zloutnou stare listy neres,to je normalni. A ten tvuj cerveny stonek nevidim na zadne fotce,zkus ho vyfotit.