Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ganja a Sex - Samozřejmě, že se to navzájem krásně doplňuje! Nechci se zde opakovat - podobný thread již v Kuřárně existuje a v něm m.j. můj post - těžko dodat cokoliv jiného.
....ano a laska je jeste dulezitejsi.Bez ni "TO" neprozijes naplno.
Laska a trava se spolu nadherne snoubi.
Nerozumim lidem kteri odsuzuji jedno pro druhe.
Nemuzu a ani nechci rozumet lidem kteri neco odsuzuji bez toho aniz by to poznali.
A do prdele s lidma kteri mi vnucuji svoje alkoholicky teorie.
Pane Boze!!!!Kdo nam to vladne???
Neni snad lidska blbost opravdovy peklo???Horsi jak ten Tvuj kotel s vroucim olejem kterym nas strasej kostelnici???
Ja myslim,ze jo.Sestup prosimte jednou z nebes k nam na betonovou zem a trochu se porozhlidni.
Tys tady uz asi dlouho nebyl ze???
Posles sem Krista a myslis,ze je to vyrizeny.
Se podivej kdy to bylo???
Noooo???
Vidis! Je tomu 2000 let.A od te doby prd.Nebo si na nas zapomnel???Si myslis,ze chudak Kristus jeste zije???Dyt ho ty svine umlatili v triatriceti!!!Par zazraku a nevhodnych reci a sel na kriz.
P.S.Posli nam radsi Budhu nebo Sivu ......a radsi je udelej nesmrtelny.
jezis kdyz se nad tim tam zamyslim tak si spise kladu otazku jakej je sex bez hula a ne s nim ) hehe abych rekl pravdu tak sem po huleni moc linej a nejaka extra dlouha predehra se nekona, ale zase kdyz to vezmu jeste z te druhe strany tak ona by asi neby;la ani extra bez hula ) no nevim.. spise je to asi na to jak se k tomu clovek stavi.. napr. kdyz si reknu ze teD ten sex bude supA tak je ) vsechno je to jen o psychice a traFka otevira mnoho bran.. a jedna je i sex huleni rulZ!
jeste me tak napadlo ze kdyz jsem dost vyhulenej mam chut si predstavovat jine veci a nekdy i dost perverzni, ale ja jsem asi prase od prirody hehehehheeeeeeeeeeee