Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trochu si pohrávám s myšlenkou, že bych 3 kytky vyhodil na hanbu a odjel 9ks. Rozdíly by pak nebyly, 2 kytky se mi nějak nezdaj a chtěl bych je nechat trochu narůst, když už to má velký květináče. Ale zas delší doba strávená na růstu...no uvidím.
Dneska sem trochu upravil kytky, jak už sem psal včera, vypustil, umyl tank a napustil vodu. Zítra namíchám hnojky.
Ahoj,
tak dnes poslední den růstu, od zítra budou mít holky dvanáctky.
Nechám tam asi 10 dní ještě MHáčko na 660w (pro tuhle výbojku poslední kolo). Hnojky dle tabulek + sem tam cintnul trochu calmaxu, jinak skoro vše při starém.
A jak jsi spokojeny s tím milwakee pH mericem? Já jsme přesně tyto měl a šli docela brzo srat.... Čistil jsem je v roztoku i skladoval.... Pak už se nechtěl zkalibrovat
Me borec z hotchilli rikal ze ty milwaukee ph metry stojijou za hovno ze ec metry se jeste daji ale ph jedine essentials, tak snad si narazil na dobrej kousek