Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Luise- My se s tebou nesoudime , tedy rozhodne NE ja...je docela mozny ze to muze byt zasolenene proto sem doporucil nejprve zmerit ph pudy , nez neco neuvazene udela.
Ale delat neco od boku v Organice jen proto ze si to myslis je prilis velky luxus .
Znas to prislovi... Myslet ..... .... ..... ???
Ja bych koupil papirky nez prijde za 3-4 dni ten phmetr a hned zitra to pomeril aby byly kyti ve stresu co nejkratsi dobu..
Ale psal ze uz jim pridal hnojivo, takze uz ti nemuze vyhovet.
Stejne by to bylo poznat az nejdrive po tydnu, to mu prijde ten ph metr snad driv.
Pokud bude PH jinde nez v norme tak te urcite podporim v prolivani cistou vodou.
Pokud bude PH v norme tak nic jineho nez nedokrmeny to byt pravdepodobne nemuze.
Tedy pokud tam nema nejake skudce ale to na to moc nevypada.
Naposledy upravil Madical-Strains 07-12-2018 v 16:28 PM
Původní příspěvek od Luise Ja to nemyslim zle, jen by se potvrdilo tvoje,Aladina, nebo moje tvrzeni. A pro vsechny by to byla dobra zkusenost. Zaplatil by to bohuzel pestitel 🙄
Tak abych to schrnul
Ja rikam proplachnout a nehnojit urcite tyden jen vodu, podle zlepseni pridam jendriv polovicni davku kvetovy hnojky
Aladin jestli se nepletu. Neproplachovat a zvisit kvetovy hnojky.
Medical proplachnout a pridat hnojky. Jestli jsem to pochopil. Stim bych i souhlasil u poloviny kytek mozna provedl.
NE , NE, spatne si to ochopil !
Ja tvrdim uz po treti, snad to zase neprehlednes.
NEPROPLACHOVAT !!!
Nejdrive zmerit ph pudy a pak podle vysledku bud zacit poradne hnojit podle tabulek vyrobce v pripade PH v normalu.
A v pripade ulitleho PH od optimalniho udelat to co radis ty.
No to jsou tu zase dohady. Nebudu se nijak vtirat, jen napíšu svoje 😃organiku royal mix a bat mix uz jsem jel nekolilrat. Predhnojeny substrát to je, ale nelze se podle toho řídit a tim padem ani podle tabulek. V tabulkách se totiz pocita pouze se 2ma tydny růstu pokud dobre vim a to jsem mel vzdycky dele nez 2. Dalsi vec je odrůda a doba, nez hnojiva zapůsobí, jak jiz bylo zmíněno. Jelikož to trva řekněme týden než se hnojeni projeví, tak je potreba mít určitý cit na to kdy a kolik hnojek dát. V tomto případě jde hlavně o dusik (růstova slozka grow). Klasicky to uteklo a pak uz se to hur v organice dohání. Mam tu i vlákno, kde je videt podobny problém. Za mě je to NEDOKRMENÝ. Ten tyden vysazení grow složky se melo naopak přidat. Teď uz je podle mě pozdě ten deficit dohnat, ale rozhodně krmit. Prehnojeny kytky vypadaji jinak. Mějte se chlapi. Peace
Nene já to tady sleduju a pozorně čtu hlína je ještě mokrá u spodu, vlhkost je 67%... Velký květináče.. všechno špatně a to jsem tady toho načetl no jestli tohle kole dojedu bez problémů opravdu se potom radši s někým zkušeným poradím než to zase pojebu
Původní příspěvek od evous Mě to tak nepřišlo ale jsou fakt velký.. to než bych prolil to tu kytku dřív utopím. Zkoušel jste někdo přesazovat v začátku květů ?
Jezis marja !!! Jen to ne !!!
A jak ze to mas velky kvetinace? Kolik litru?
Ja mam 11l ty jsou do boxu naprosto idealni.
Vachy ma zkusenost primo z touhle hlinou jak rika. Proto jestli ti nebude vadit ze to nebude bioo, dozenes to Mineralnim hnojivem. To reaguje okamzite. Co vy na to? Vachy, jedina moznost jak neco dohnat.
Sle fskt bych se hadal za to ze tohle nedostatek hnojek nikdy neudela. Me se to jeste nestalo nikdy.
V kolikatym ty vubec ted jses? Presadit pokud to udelas sezrne muzes kdykoli. Jsko tehle sklizen nebude uz top, ale v klidu je to zkusenost a za ty se plati. Jeste se to muze dost zlepsit.
Původní příspěvek od Luise Medial. Kvetniky muzes mit 100 litru pro 3 metrovou kytku. Dneska to vysypal a rika ze mu to ty kytka nevypije a stoji tam voda.
Bez a makni na tom novym vlakne,jak si sliboval .
Je to dobrej napad.
A pojmenuj ho "Zacatecniku , driv nez zacnes precti si tohle vlakno"
Já už jen zase panikařím dojedu to tak jak to mám rozjetý a pěkně v klidu měřák na cestě, ten projasní to důležité. Potom už jen stáhnout tu vlhkost na co nejmíň jinak díky moc všem co jste přispěli zkušenostmi