Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak to tak vypadá bude velká pauza, protože hold od 3 lidí se mi nedostal ani jeden řízek. Sklidilo se více než jsem čekal a bude mi to stačit na dlouhou dobu.
Tím pádem rozhodnutí je jasné, pokud do nového měsíce neseženu jdu do své matkárny a seru na .......
Zdar.
Pokud nikam nespěcháš, kup semínka.
Strain si vybereš bez ohledu na to co kdo matkuje.
A věř tomu, že ty kytky budou vypadat daleko lépe než z klonů.
Pic...
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
mico, moc tomu právě nevěřím že by to bylo lepší ze semínka.
Každopádně je cannafest, tak se chystám koupit nějaký semínka tam. Tím pádem v budoucnu určitě pojedu od vyklíčení.
Tomu věř Kamo.
Samozřejmě musíš zvolit banku co má jméno, ne jakési saláty.
Roky valim už jenom semena. Jediná nevýhoda je rozličnost phenotypu.
Protože jedu kokos v květináčích, můžu nižší položit.
Výnos, vitalita atd je o kus jinde.
Ten centrální kořen je trošku jiný savec.
Edit: ne položit ale podložit 😂😂
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
A) mas pravdu ze semeno je základ
Správně vyselektovaná samice z regular semen je nejvhodnější kandidát pro matku a tím pádem i pro samotný růst/květ pokud nechceš matkarit
Ovšem pokud by jsi měl selektovat aspoň z 10 kusů reg. Vždy jednu která bude nejlepší bylo by to asi dost náročné na všechno ...
Klon versus semeno je dlouhy příběh
Každopádně platí aspoň za mě vsema deseti ze
Klon je z matky kterou Matkař zná protože ji vyselektoval a dojel do konce aspoň jeden klon aby věděl kdy a co (netýká se lidi kterým nenáleží titul matkari) je vždy lepší než semeno
Dále se klony z jedné matky chovají stejně a tudíž je jednodušší cely průběh a jeho kontrola
Semena velká neznáma třeba už jen to kolik jich vzejde
Dále phenotypy různé (velká,malá,barva,rychlost atd..)
Pořizovací cena je taky úplně jinde
Srovnávat výsledky klon semeno asi nechci
Moje pokusy ze semen mě vždy přesvědčily jet jen klony
Pravda veliká je ze to chce matkaře co tomu rozumí a umí se za svoje klony postavit
Pěstu zdar
Nemyslím to zle je to jen můj názor na tenhle shit