Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
15 min je zanedbatelné
U bílých modelu stačí v posledních 14 dnech 8 hodin světla
Ale klidně můžeš jet 12/12
Ubral bych minimálně 2 hodiny kdy už
Ať to má efekt
Si Vem jak by jsi se sám vyspal za 15 minut a nebo za 2 hodiny
😀
33. den v květu
Zjistil jsem, že paldy přímo pod lampou se trošku pekly ale ne moc, přišel jsem na to včas .. jsou jen trošku světlejší a vršek paličky takovej do bíla ... z 20cm jsem zvedl na 35cm zvedl na pár dní vlhkost 60-70% a jedem dál Plisne se nebojim, odruda je velmi silná proti plisnim a foukám 3x ofuk na max takže cirkulace vzduchu v boxu perfektní
Kyti pouští sem tam pár listů, takže každé 3-4dny koukám .. sbírám .. trhám když vidím nějaky slabí, že je mu na umření
1)
Možna někdo uvidite ten rozdil že okolo jsou listy tmavším a "čistčí" kdyžto uprostred jsou takové svetle
2)
blíže
3)
detail paličky .. ještě +- 13 dní
39. den v květu
Chtěl jsem dát sekeru v neděli 15. ale už mi celkem dozráli takže to posouvám na pátek 13.
Také jsem začal dávno s flushem pomocá Fawless FInish 6 dní bude stačit
už jsem oboje chutnal a obojí super!
1)
zase jsem si nedal bacha a trošku jsem připekl, ale v pohodě
2)
Green poison F1 krajní palička
3)
Happy auto bluebbery palička
Dosušeno spočítáno Dával jsem do online kalkulačky počet hodin, dní svícení sílu lampy a výnos a gram per watt mi vyšlo 0,38 g/w což na první pěst myslím, že dobrý Ale nic extra. Auto blueberry jemná chuť s takovým ovocnějším koncem zhuluje krásně! Green poison F1, jemná chuť trošku hlinitější na jazyku a taky pořádně hulí!
Celkem jsem sklidil 40g Auto Blueberry a +- 260g .. z toho 110g pořádných palic a 150g menších paliček.
Foto přidám až seženu pořádní foták
Už se těším na další kolo Které už určitě pojedu z klonů a s lepší výbavou, takže uvidíme kam se to posune!