Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se z jara sekl na pracích na zahradě a opravách domu jakmile se oteplilo a na přispívání jsem neměl opět moc času. Z vyselektěných odrůd prokazuje stále větší kvality Special Green, ze které mám rekord 42 řezů za jedno kolo oproti +-30 na kytky z ostatních odrůd. Momentálně mám připraveny na jarní výsadbu řezy z již vyselektěných odrůd na další test. Takže tady je co chystám na letošní selekci:
Druhé kolo(klony):
Special Green
Green Hulk
Early Bitch
Green Hulk
Klony na křížení:
Early Bitch
Brutal Sweet Mendo
Double Shark
Critical Mass
Apollo Kush
Nová selekce:
ERSB x GWS
Nebula x Big Bang
Purpurea Alpha
Mazar Boy
Zdar. Veľmi pekne to robíš. Máš toho celkom dosť. Myslím tých genetík.... Ja o pár dní sa chystám postupne čo to opeliť. Mám samca Ganesh od Mandala Seeds. Je nejaká rada, čo by si mi poradil pri opeľovaní? Vďaka....a držím palec....S pozdravom shiva.
Ahoj.Nepoužívám nějaký extra postup. Opyluju cca v 1/3 nebo polovině květu. Orosím paličku a potřu pylem ze sáčku. Maximálně tomu pomůžu tím, že do většího igelitového pytlíku nasypu trochu pylu a na pár dní ho přetáhnu přes větvičku.