Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
21.2.16 - 26.den 12/12 - 49.dohromady
EC se stále snižovalo proto jsem držel hodnoty jaké jsem držel. Ovšem to se před pár dny změnilo kdy se EC začalo při stejných hodnotách samovolně zvyšovat. Proto jsem snížil hodnoty na cca 1080ppm a uvidíme co to udělá. Po tom minulém "probrání" zeleně mi přijde, že je to uplně stejný jako než když jsem to udělal....
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
29.2.16 - 34. den 12/12 konec 5. týdne květu - 57. den celkem začátek 8. týdne celkem
Příště 16 kusů. Ideálně bych chtěl sehnat Mazara, Tora Bora nebo LSD. Dám jim dokud nebudou fajn kořeny což bude tak max 7 dni.
Jinak jsem s holkama teď 3 dny nebyl. Když jsem odjížděl měli 970ppm a 5,7pH.
Dnes 1050ppm a 4,5pH což pro mě bylo dost nepřijemný zjistění. Každopádně proběhla výměna vody a před spaním měli 900ppm a 5,7pH. Snad mi to holky moje prominou.
Zdá se mi, že je tam hroznejch lístů. Můžu pár těch velkejch z vrchu otrhat aby to víc prosvítilo i spodky a zlepšilo cirkulaci vzduchu?
Na jak dlouho to ještě vidíte? Zdá se mi, že nějak zapomněli tloustnout. Ale pokud to má být genetika na 55-60 dní tak nám jich ještě 20 zbývá. Trichomy průzračné/ místy mléčné.
To není plíseň Takhle to fialoví normálně. Ještě by měly nakynout, počítej tak dva týdny do sklizně. S těmi listy nevím, nemivam je tak natěsno a nejspíš mi v hlíně ani tolik listů nehází.. snad někdo poradí, co udělat, aby se to trochu prosvětlilo
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
hele podle mě to bude plíseň trochu to dole proberu i za cenu toho šoku...prostě dám dopryč ty malý neperspektivní na který nesvítí. Na vrchy sahat nebudu. pod mikroskopem to vypadá jako černý tečky...plíseň
Právě probírám
2.3.16 - 36.den 12/12 6.t(1d) - 59.den celkem 8.t (3d) Hodnoty:
Včera:
-ráno 900ppm (1,3EC) 5,7pH
-večer 850ppm (1,2EC) 5,6pH
Dnes - teď 810ppm (1,2EC spodní hranice) 5,4pH
Mám jim nastavit nějak jinak ty hodnoty? Maji málo nebo hodně? Přijde mi že to klesá strašně rychle.
Na fotce #3 jsou dobře vidět zkroucené listy. Myslíte že to může být tím jak měli špatný pH když jsem tu nebyl? Nebo přehnojeno? Nebo moc velký vedro u lampy?
Lampa je až nadoraz ale bohužel holky nakonec trochu přerostly. Nejbližší je 20cm od žárovky a aby jim nebylo takový vedro tak foukaj dva větráčky na plnej výkon. Přesto mají 30°C.
V kolika planujes ze to ma dokvist? Zda se mi to alebo se ti tam ty palky v te mase zelene prehrivaji proto mensi krovi a k tomu jako mas ty hurikany dva staci..takovy krovi chce poradny ventilator ono to teplo dosti uskodi a projivi so to pak na hmote.
Co říkáte na ty hodnoty? Mám přidat nebo ubrat?
Až uvidím první jantarový trichom dám čistou odstátou vodu+Final solution a nechám je v tom 4 dny. První 3 dny klasika ten poslední bude 24hodin tma. Pak je seknu dalších 24 hodin ve tmě kořenama vzhůru... no a pak obíračka.
Teď máme 785ppm(1,1EC) a 5,4pH a obojí stále klesá. pH se snažím držet někde 5,8-5,5. Chtěl bych nechat EC samovolně padat k hodnotám 400-500ppm (0,6-0,7EC) a pak cca 10.3. flush.