Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Druhy den 12/12, holky maji snad poprve zvednute listy kolmo nahoru - mam z nich poprve za tenhle pest radost, pres noc vytahly neskutecne, asi jsem prepnul moc pozde, protoze se tahaj.
Jednim slovem, silenstvi. Dzungle, chaos - za to jsem ale velice rad! To co nastalo po presazeni do NFT, to je neco uzasnyho. zrovna dnes jsem holciny ohybal, abych co nejvic vyuzil prostor, kterej nezadrzitelne plnej.
Na fotkach muzete videt i rizek napravo, kterej jeden jedinej den po ohybu vyrazil s 5 vrcholkama nahoru - neskutecnou rychlosti, doslova to roste pred ocima.
Dalsi veci je, ze uz holky ukazaly chloupky - vsechny, takze kvetova faze ma uspesny start. V pondeli nasadim roztok na kvet.
K dnesnimu dni plna davka Plagronu A & B (hydro) + plna davka enzymu.
PH 6.0, teploty 26 den a cca 20 noc. Vlhkost 35% (zvlhcovacku uz jsem vysadil).
Nenechte se zmást nažloutlými listy, dělá to ten blesk.
To eneabeats: Dik bro, uvidime co z toho bude, ale vypada to nadejne.
Nic moc se nedeje, ale dnes jsem menil vodu. Holky dostaly hnojky od Bio Greenu, viz foto. A plnou davku enzymu. Vedou si skvele, uvidime co s nima udelaji nove hnojky.
Take jsem dnes prostrihal spodky. Na fotkach muzete videt snazici se koreny, lezou uz i celkem hodne primo do nadrze s roztokem
Pokud mate nejake dotazy, pripominky nebo rady, klidne napiste, at si tu neprijdu jak na samotce.
Musiš vydržet mě nakvetl bg až kolem 20 dne a ten masivni nárust máš teprve před sebou přepínal jsem na 23cm a jednou zaštípnul a tedka jsou 60-80 cm v cocusu
Na masivni narust muzu zapomenout, jelikoz uz tam skoro neni misto, coz mi dost komplikuje situaci. Ohejbam to jak muzu ale je to k nicemu, druhej den vzdycky otevru skrin a mam je o to delsi
Tak slecny konecne ukazuji prvni kvitky, dnes probehla vymena vody (10 litru vychlastali za cca 5 dni) neuveritelne rust nezastavuji porad sprintujou nahoru, skrin je k prasknuti.. Nekdo nejakej napad? Zachvili ochutnaj teplo sodiku a to asi nebude uplne nejlepsi.
Jinak dnes dostali plnou davku Bio 2 bloom, X bloom, plnou davku enzymu, a stale prikrmuji v mensich davkach Plagronem A & B na rust - z duvodu mensiho zloutnuti listu, jak kdyby jim chybeli ziviny v tom Bio greenu. (Holky si nestezuji)