Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » druhý IN - kokos / rezy / 600W / Ednik
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Už to vypadá na nových listech dobře, za několik dní to bude zdravé, na přepnutí. Po přepnutí to bude mít zase velký hlad, tak asi EC 2 bude pokračovat. Myslím, že už zase můžeš dát 400W.

Grow Max 150W

Old Post 13-10-2015 v 11:40 AM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Karma uživatele krobak - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

31. deň 18/6, 1.deň 12/12 660W, pH 5,9 EC:3,0
Prepnuté, prepláchol som ich naposledy pH 5,9 ec 3,0. Výtok mali ukrutne vysoký pH 6,1 ec 5,2. Nahodený heat shield, bude na h..no. Teplota pri lampe nešla výrazne dole, akurát zbytočne tieni, pôjde dole.

Old Post 16-10-2015 v 08:55 AM
krobak je offline   Profil uživatele krobak   Find more posts by krobak   Foto galerie člena krobak   Click here to Send krobak a Private Message   Add krobak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Ph vytoku dobre ale to ec. . . Zbytecne jim lejes tolik. . Znamena to ze v kvetniku jim zbylo ec 2 od posledni zalivky zapoj vice vodu s enzymy

3x Orange Bud ( DP ) 400w
10xSharkShock,1xWappa,1xSuperSkunk 600w - 1,08 g/w
4x Shark Shock 2x Somnago 600w - 0,89 g/w
5th Round 600w, Ebb - Lemon Ice and Gauge Kush

Old Post 16-10-2015 v 15:16 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

EC uz mas slusnej masakr. At to nezasolis pac uz to nestihnes vyrovnat a pripravis se o cast sklizne. Mozna mas ted kokos tak nabitej ze by ti vydrzel na vode az do sklizne.

Kvalita predevsim!

Old Post 16-10-2015 v 16:36 PM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

citace:
Původní příspěvek od krobak
31. deň 18/6, 1.deň 12/12 660W, pH 5,9 EC:3,0
Prepnuté, prepláchol som ich naposledy pH 5,9 ec 3,0. Výtok mali ukrutne vysoký pH 6,1 ec 5,2. Nahodený heat shield, bude na h..no. Teplota pri lampe nešla výrazne dole, akurát zbytočne tieni, pôjde dole.

Za ten nějaký rok musím potvrdit, že u ruční zálivky je u zdravých kytek v kokosu na výtoku EC 3-4,5 běžně, jinak to bývá světlé. U ruční zálivky to tak je, drip je na tom jinak. Takže si myslím, že po proplachu to zase začne světlat. Tak to prostě funguje u ruční...

Grow Max 150W

Old Post 16-10-2015 v 16:41 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Nevim jak je to s kokosem ridim se perlitem je bez zivin a v kvetu jsem koncil na ec 2.0 max jak jsem dal 2.3 tak to bylo prehnojeny spaleny. a na vytoku bylo max 1 , rucni zalivka. . Proto jsem tak rozcarovanej

Old Post 16-10-2015 v 16:55 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

Chalani dík, dosť mi pomáha keď sa mi tu niekto ozve k tomu ako mi to ide. Kokos ma vcelku prekvapil, chvíľu potrvá než ho dostanem do "rúk". Dáva mi zabrať a aj trochu ma serie, že sa mi dievčatá nedarí zrovnať.
citace:
Původní příspěvek od Bárt

Za ten nějaký rok musím potvrdit, že u ruční zálivky je u zdravých kytek v kokosu na výtoku EC 3-4,5 běžně, jinak to bývá světlé. U ruční zálivky to tak je, drip je na tom jinak. Takže si myslím, že po proplachu to zase začne světlat. Tak to prostě funguje u ruční...

Zle som sa asi vyjadril, zatiaľ som ich nepreplachoval ale prelieval pH 5,9 ec 3,0. Keď preschnú mám pripravenú zálievku pH5,9 ec2,0. Do sprchy sa snáď nedostanú.

Old Post 17-10-2015 v 05:39 AM
krobak je offline   Profil uživatele krobak   Find more posts by krobak   Foto galerie člena krobak   Click here to Send krobak a Private Message   Add krobak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Sak to zalij 2x cistou vodu s upravenym PH a uvidis jak to bude reagovat. Samo bude lepsi kdyz tam tedka pridas enzymy pro rozklad tech sracek v kvetinaci ale jeslti nemas tak apson tu vodu.

Kvalita predevsim!

Old Post 17-10-2015 v 09:05 AM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

citace:
Chalani dík, dosť mi pomáha keď sa mi tu niekto ozve k tomu ako mi to ide. Kokos ma vcelku prekvapil, chvíľu potrvá než ho dostanem do "rúk". Dáva mi zabrať a aj trochu ma serie, že sa mi dievčatá nedarí zrovnať.

Zle som sa asi vyjadril, zatiaľ som ich nepreplachoval ale prelieval pH 5,9 ec 3,0. Keď preschnú mám pripravenú zálievku pH5,9 ec2,0. Do sprchy sa snáď nedostanú.

Tak to jo, to by je mělo srovnat, enzymy by se hodily, ty u JIDB chybí.

Grow Max 150W

Old Post 17-10-2015 v 13:34 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

Proto jsem rikal ze predtim byly zablokovany phackem a neprijimali ec ziviny a ty jsi jim tam poslal brutus davku proto tolik vytok, dokud vypadaji dobre tam 2-3 to halej vodou s enzymy a postrikej necim proti stresu treba leaf coat od biobizzu a pak zmer vytok az budes mit na vytoku ec 2,0 a min zacni hnojit ec 2 az -----》kolik bude treba

Old Post 17-10-2015 v 15:41 PM
krobak
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

3.deň 12/12 600W
Up, čakám kým preschnú. Pozorne čítam Vaše reakcie. Stále sú nedožrané, prechod 400W-->600W prežili. Chcel som ich mať pri prepnutí v oveľa lepšej kondícií, nechám to už tak... Tiež ma napadlo ich vytrhnúť a začať znova, hlavu vyhulenú .

Old Post 18-10-2015 v 21:55 PM
MocnyOkurek
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

To nemas zkazeny tak ze bys musel novou rundu. Vydrz navic na tomhle se pak vice naucis kdyz se to kurwi nez kdyz by to slo jako nuz maslem

Kvalita predevsim!

Old Post 19-10-2015 v 08:41 AM
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

citace:
3.deň 12/12 600W
Up, čakám kým preschnú. Pozorne čítam Vaše reakcie. Stále sú nedožrané, prechod 400W-->600W prežili. Chcel som ich mať pri prepnutí v oveľa lepšej kondícií, nechám to už tak... Tiež ma napadlo ich vytrhnúť a začať znova, hlavu vyhulenú .

Nové listy se už zdají být v pořádku, takže stav by se měl zlepšovat, foto z blízka by se hodilo, není to moc dobře vidět.

Grow Max 150W

Old Post 19-10-2015 v 10:24 AM
krobak
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

5.deň 12/12 600W pH 5,6 ec 2,3
Dnes zálievka podľa potreby 600ml-1000ml. Presychajú nerovnomerne, orval som im postihnuté listy, lampa 60cm nad vrcholkami, nahodený pacháč.

Old Post 20-10-2015 v 13:57 PM
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

citace:
5.deň 12/12 600W pH 5,6 ec 2,3
Dnes zálievka podľa potreby 600ml-1000ml. Presychajú nerovnomerne, orval som im postihnuté listy, lampa 60cm nad vrcholkami, nahodený pacháč.

U ruční zálivky je ideální, zalévat každé jinak, podle potřeby. Potěžkáš květináč a podle toho dostane, nebo také ne.
Nové listy jsou opravdu už skoro dobré, takže se potvrdilo , že vyšší EC bylo třeba. Stonek dokonce nezačal fialovět, není dřevnatý, to by se stalo po proplachu a další hladovce. Takže pokračuj vyšší EC do doby, kdy budou nové listy tak akorát zelené, pěkný vitální vzhled. Za týden by to mělo být v pořádku.
To, že dáváš ted EC 2,3 je stále opetrnější přístup, u potřeby tohoto rychlého dohnojení 2,5-3 EC není problém. Po srovnání zdravotního stavu, ale zase rychle návrat na běžné hodnoty, pod EC 2.

Grow Max 150W

Old Post 20-10-2015 v 14:22 PM
krobak
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

citace:
Původní příspěvek od Bárt

U ruční zálivky je ideální, zalévat každé jinak, podle potřeby. Potěžkáš květináč a podle toho dostane, nebo také ne.
Nové listy jsou opravdu už skoro dobré, takže se potvrdilo , že vyšší EC bylo třeba. Stonek dokonce nezačal fialovět, není dřevnatý, to by se stalo po proplachu a další hladovce. Takže pokračuj vyšší EC do doby, kdy budou nové listy tak akorát zelené, pěkný vitální vzhled. Za týden by to mělo být v pořádku.
To, že dáváš ted EC 2,3 je stále opetrnější přístup, u potřeby tohoto rychlého dohnojení 2,5-3 EC není problém. Po srovnání zdravotního stavu, ale zase rychle návrat na běžné hodnoty, pod EC 2.

Čau Bárt, zalial som ich tak aby skôr preschli. Vôbec nevytieklo spodom. Pri poslednej zálievke dostali tri dievčence nižšie ec 2,5, ostatné ec3,0 a zdá sa mi, že tie sa majú o niečo lepšie. Preto teraz ec 2,3. Tiež mi ušla ruka s kyselinou pri miešaní koktejlu na pH 3,0 a musel som to zriediť priamo vodou z vodovodu. Aj pritom mi ec kleslo z 2,8 na 2,3. Do 2 dní by mali preschnúť, potom prikŕmim.

Old Post 20-10-2015 v 17:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:43 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-12-2018 - tretí IN - kokos / 400W / Plagron / Ednik - 67 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás