Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dark Devilové - to je zklamání roku, drahá genetika, bombastické vychvalování ze strany výrobce. Výsledkem jsou 2 mutanti ze 3 kytek - pouze jedna jediná má nějakou normální konzistenci šišek, zbývající dva mutanti mají jen orosené listí..
Foto č.1: Druhý mutant, jehož palice tvoří trocha u sebe blízko narostlého oroseného listí
Foto č.2: Tenhle vypadá celkem normálně, až teda na to, že je to trpajzlík
Na závěr šly ákáčka. Na těch toho bylo dost. Jako první šlo to menší, více indikové, s relativně tvrdýma paličkama. Něco plísně bylo, ale žádná tragédie.
Foto č.1: Obě zbývající AK47
Foto č.2: Menší ákáčko
Foto č.3: Jedna z jeho palic
Foto č.4: Málo toho není
Jinak už mám usušenou sklizeň z foliáku s následujícími výsledky:
Dark Devil - zklamání největší, šišky řídké, kouř slabý, chuť o ničem, výnos: 10,13 a 17g
Blue Cheese - rostla v 6L květníku a dala krásných 35g borůvkama vonícího materiálu, stávek indikový, ale docela silný
Sweet Tooth - již zde bylo zmíněno, podobné účinky jako kolegyně ze skleníku, výnos 42g
AK47 - z menšího indikovějšího jsem dostal 67 g, spíš je to gaučák a asi ho značná část poputuje do masti, větší sativovější dal 113g,z toho 42g hlavní palice (viz foto), není to žádný zabiják, ale taková lehčí smějavá hippísácká tráva
Zdarec groweři.
Zbývající 3 pomeranče kvetou cca 3 týdny ale jde to dost pomalu. Nezbývá mi než doufat v teplý a suchý říjen.
Foto č.1: Menší pomeranč
Foto č.2: Větší pomeranč
Foto č.3: Květ menšího poemranče
Foto č.4: Květ většího pomeranče
Foto č.5: Pahýl od na konci července sklizeného automatu sweet tooth zrevegoval a vystřelil 4 větve, které už zase začaly kvést
Sakra, to je hrozně zajímavé s tím automatem. Popiš to prosím tebe trochu podrobněji. Ty jsi kytku sklidil a zůstal tam koukat kousek stonku. Dával jsi pak nějaké růstové hnojivo a zaléval jsi? Nebo co jsi přesně dělal? Ale toho co jsi uvedl, to trvalo 2 měsíce do dnešního stavu od sklizení? Automat obvykle roste tak 3-4 týdny, pak přejde na květ.
Moc díky za tuhle zajímavost!
Kytku jsem sklízel 24.7. tak, že jsem z hlavního stonku odstříhal větve s palicema a pahýl jsem tam z lenosti nechal, kýbl hodil ve skleníku do kouta a nechal tam. Tak za 3 týdny jsem si všiml, že z pahýlu začínají vyrůstat nějaké lístky, tak jsem ten kýbl zkusmo zalil. A ejhle, za měsíc z toho bylo tohle. Tak jsem je včera lehce přihnojil fishmixem a uvidím, co z toho bude. Každopádně si můžeš všimnout, že kytka tvoří 3-cípé listy, takže normální to asi není.
Původní příspěvek od Hvězdář Kytku jsem sklízel 24.7. tak, že jsem z hlavního stonku odstříhal větve s palicema a pahýl jsem tam z lenosti nechal, kýbl hodil ve skleníku do kouta a nechal tam. Tak za 3 týdny jsem si všiml, že z pahýlu začínají vyrůstat nějaké lístky, tak jsem ten kýbl zkusmo zalil. A ejhle, za měsíc z toho bylo tohle. Tak jsem je včera lehce přihnojil fishmixem a uvidím, co z toho bude. Každopádně si můžeš všimnout, že kytka tvoří 3-cípé listy, takže normální to asi není.
To je u revegu myslim normalni ze to zpocatku ma divne listy. Diky za info! Uz to take testuji!
a Dark Devil jsou pěkný zmetci. Ze 3 sem měl jen malý chcípáčky. Tohle se SS moc nepovedlo....
No na příští rok od sweet seeds nic neberu, chrlí ty genetiky jak kombajn, ale že by to měli nějak stabilizované, to teda ne. Ty moje Dark devily rostly na stejném místě, ve stejném foliáku, ve stejném médiu jako ákáčka a přitom je výsledný materiál nesrovnatelný, nejen výnosem ale i chutí. I když teda musím přiznat že druhé pheno Ákáčka není nic moc.
No na příští rok od sweet seeds nic neberu, chrlí ty genetiky jak kombajn, ale že by to měli nějak stabilizované, to teda ne. Ty moje Dark devily rostly na stejném místě, ve stejném foliáku, ve stejném médiu jako ákáčka a přitom je výsledný materiál nesrovnatelný, nejen výnosem ale i chutí. I když teda musím přiznat že druhé pheno Ákáčka není nic moc.
V mém případě je tohle jediná negativní zkušenost s touhle bankou... Druhým rokem jedu ty jejich Fast version a nemužu si to vynachválit... Minulý rok jsme sklízel 22. září, letos budu sklízet zhruba 26. září, což je na naše podmínky luxus. Měl jsem i af cheese, jack 47 a cream mandarine a všechno to byly velmi pěkné rostlinky. Ale Dark Devila už nikdy.
Původní příspěvek od Severus Nebojis se tech slabsich vetvi na první fotce? Aby se ti nelamaly moc, az to bude bobtnat, ale jinak dobrej sklenik
No větve se už ohýbají, řeším jejich vyvazováním to bude hádám stačit. Ale máš recht že ty větývky jsou trochu subtilní, na to kolik šišek na tom roste