Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Holčiny si říkali o jemné prostříhání kvůli světlu. Také jsem pořádně zkontroloval ztráty po útoku na svilušky (steč byla úspěšná, alespoň se tak jeví protože jsem už žádnou nikde nenašel.)
Fotky 1-4 jsou před zastřihnutím, je to taková malá džungle.
Fotky 5,6 detail na začínající květy.
Fotka 7 prdelka v prostoru
Fotky 8-10 je po zastřižení...
Stále hnojím 30ml Fisch mix a 10ml bloomu na 10l.
Při příštím zalévání se poměr bude asi trošku měnit
Občas to ještě trošku porosím ostřikovačem kvůli vlhkosti ale už se mi moc nechce když tam vidim ty malý květy a vim co dokáže plíseň.
Bohuzel bylo to hodne no...teda dle myho nazoru,,když uz je potřeba prostrihat je lepsi volba prostrihat jednotlivý cepele na listech, ne cely listy..proste třeba ze 7-mi cípého listu udláš jenom tri nebo peti cipej...
Bohužel foťák to má za sebou takže ted to bude chvilku bez fotek. Navštívilo nás pár parazitů se kterými byl ovšem učiněn rychlý nechemický proces. Kytičky se mají dobře a příští zálivku jim zvednem množství hnojek...
Problém je, že palice jsou tak mohutné, že se kytí neudrží ve vzpřímené poloze. to vyřešíme zítra přidáním vzpěr na rajčata nebo něčeho podobného.
Nevím jestli se mi to zdá ale buď nerozumím významu slova KULTIVACE já a nebo ty čéče páč podle mě není moc kultivování to že jim tam šoupneš bambusové tyčky Kultivací se v mikrobiologii rozumí cílené udržování či rozmnožování mikroorganismů v podmínkách in vitro. Bakterie se kultivují nejčastěji na růstových médiích, viry zase v buněčných kulturách nebo v embryích. Ke kultivaci jsou nutné určité specifické faktory nezbytné pro růst mikroorganismů nebo udržení buněčné kultury. Hlavním faktory je teplota, tenze oxidu uhličitého.(zdroj WIKI) Sice nejsme v mikrobiologii ale nešlo jinak se neozvat promiň.
Původní příspěvek od Easy Grow Nevím jestli se mi to zdá ale buď nerozumím významu slova KULTIVACE já a nebo ty čéče páč podle mě není moc kultivování to že jim tam šoupneš bambusové tyčky Kultivací se v mikrobiologii rozumí cílené udržování či rozmnožování mikroorganismů v podmínkách in vitro. Bakterie se kultivují nejčastěji na růstových médiích, viry zase v buněčných kulturách nebo v embryích. Ke kultivaci jsou nutné určité specifické faktory nezbytné pro růst mikroorganismů nebo udržení buněčné kultury. Hlavním faktory je teplota, tenze oxidu uhličitého.(zdroj WIKI) Sice nejsme v mikrobiologii ale nešlo jinak se neozvat promiň.
vela slov okolo pestovania cannabis sa prebera z Anglictiny, medzi nimi aj "cultivation". V anglictine sa pod slovom cultivation rozumie veskere pestovanie, techniky pestovania, atd.. asi tak to myslel LeFly
Ahoj, takže možná pro příště použít termín třeba "zkulturnění". Asi tak to nejspíš LeFly myslel... To fakt je rozdíl oproti kultivace. P.S. Pak klidně smáznout.
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
K té kultivaci, ano mělo to být přebráno z angličtiny. A ano mohl jsem použít jiné slovo třeba jako že jsem je zkulturnil. Ale prostě mi tam to slovo nějak sedělo. Přece jen je to zásah do stylu růstu/pěstování.