Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Orange ( a pplant preventivně ) 2x sprcha omite 30w, došlo, musim koupit nový. PPlant se dobře chytl a krásně začíná růst dál.. Jen potřebuju radu k passionu, jestli ho nechat jak je, nebo zaštipnout topy, už teď je to pěknej keřík
Zdar pokud máš pro něho dost místa kde může dal růst, a jak je vidět, tak se pěkně větví, takže bych se na zastrizeni vyprdnul, já to používám jen na balkoně a z toho důvodu že nemám kam ohýbat aby se dalo po balkoně i chodit, tak jenom proto používám zastrihovani... Jak říkám pokud má místo k růstu, nech ho tak a zbytečně ho nebrzd a nestresuj
Peace!
Místo mám, právě chudák z 9 pater zůstal na jednom tak mě mile překvapil jak se zpamatoval Jen mám později strach aby se mi ty větve neurvali pod tou tíhou, ale s tím už si pohraju jak bude třeba Dík za radu
Díky Joo, mě to taky dostalo, dá se o to zlehka opřít když se zatmí před očima 3 kdo by se s tím drbal když mu to leží opřený v rohu Vypadá to že holky začínáj kvíst