Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle je muj V.I.Plants záhon, kvůli nízkejm teplotám mi na levý kytce zfialověly vrchní listy a na pravý zrůžověly vršky palic. Ne že bych z toho byl nadšenej, ale vypadá to hezky..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
BigBudy jsem přestěhoval do skleníku. Je to indoor model a nízký teploty mu vůbec nesvědčí, jenom musim přes den větrat kvůli vlhkosti. Aby se tam vešly, musel jsem trochu zahrabat květináče.
BigBud Východní byl oproti ostatnim nejvíc na větru, než šel do skleníku a je to na něm vidět.
Palička Bigbudů 2in1,
BigBud Východní
a nejmenší BigBud Západní, kterýho jsem před měsícem přestěhoval za jedli.
Fialku už jsem musel kvůli plísni sklidit, příště bude foto sušiny.
Tak Zatim caw
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Kolem V.I.P. záhonu jsem postavil pár zábran proti větru.
TopTao levá asi nestihne dozrát, je na ní zima.. Má hodně malý paličky.
TopTao pravou jsem pátek večer uříznul pilou, nechtěl jsem potrhat kořeny druhý kytce. Trichomy měla mléčný, místama jantarový a s hustotou palic jsem byl už taky celkem spokojenej a už se do nich místama pouštěla plíseň..