Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sice mě to mrzí, že si přišel o kytku, ale možná vzbuzuješ dojem, že 90 % fotek kytek co jsou v tomhle threadu jsou ty, co ukradli - o tom jako zakladatel tohoto vlákna a pěstitel většiny kytek co jsou tu vyfocený nic nevím - není to tak dlouho, co jsem je viděl naposledy...(a doufám, že ještě uvidím)
Možná bys měl uvažovat o svém vlastním vláknu, protože to že své příspěvky "lepíš" ke mně nebo i k jiným uživatelům (dokonce si tam "lepil" stejnou fotku co ke mně), to tady pak dělá dost nepřehledným a nějak neshledávám moc logiky v tom co děláš...
Obě co byly v kýblech, a také vzaty vršky (většina) položené v kopřivách -
Vcelku dobře to vypadá u fialky a položené v kopřivách ... ty jsou na kouř..
Zbytek předán na mast.
Předběžně odzkoušeno: stav vcelku v pohodě, byť možností genetiky jsem určitě nedosáhl. Příčiny: nic moc počasí, plíseň a v neposlední řadě já...
Ještě jsou zbytky - jedna zabržděná a pak z položené několik větví - chci to zkusit dojet do konce tj. do příštího týdne, hlavně zbytky položené (snad to nezplesniví všechno)
V kopřivách je ještě Bella, co není zralá (není osypaná, moc nevoní, ale je bez plísně) - teď spadlo všechno listí okolo a kopřivy totálně polehly - kytka je dost vidět. Materiálu mám pro sebe dost. Co s ní?
A) Nechat ji dojet, ikdyž je možnost prozrazení pole.
B) Seknout ji už teď - pole se osvědčilo a prozrazení je bohužel na věčné časy....
Původní příspěvek od forkk Čus, pořádám malou anketu....
V kopřivách je ještě Bella, co není zralá (není osypaná, moc nevoní, ale je bez plísně) - teď spadlo všechno listí okolo a kopřivy totálně polehly - kytka je dost vidět. Materiálu mám pro sebe dost. Co s ní?
A) Nechat ji dojet, ikdyž je možnost prozrazení pole.
B) Seknout ji už teď - pole se osvědčilo a prozrazení je bohužel na věčné časy....
C) Něco jiného?
Zkus ji tam nechat. Pod svícnem je největší tma. A pokud vyloženě někdo nehledá kytky, nejspíš si ji nevšimne.
Tak dnes poslední spodky z položené, do pondělí nechám zabržděnou Bellu a pak už taky půjde (už jsem musel odstranit chycené vršky - zatím jen pár). Sice by ještě potřebovala, ale raději zachovám místo pro pěstování.
Foto dnešních paliček ze spodků. Vždycky musím palice rozstříhat a sušit zvlášť, protože plíseň je fakt sviňa...