Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dlouho jsem se uz neozval tak přihodim ošklivý foto z mobilu. Brzo snad uz bude co fotit tak vytáhnu na to dělo a udelam pár detailů.
Pog, vůně a opileni na jedničku stavba palic na 44.den nic moc videl bych to tak o tyden min. Zatim jsem sklamany, ale věřím že to dotáhne. Jelikož pozdě nasadil az neco kolem 20 dnů tak douverim tomu ze bude potřebovat o neco dyl. Videl bych to na 65-70 den.
Jinak pokud to nakyne do ty doby sutry to budou luxusni pac nakvet je velice tvrdy. Vůně je neco extrém voní ovocné hasisove konkrétně jako pomeranč. Pachac nestíhá fakt pecka
Hodnoty se nějak nemeni jen jsem ubral na ec na optimální hodnotu 1,7.
Zdar LonGermaX
na tip si asi netroufnu, je to velká masa zelené hmoty tak přeju ať je toho kilo. Palice neoplývají ale velikostí, snad to vynahradí kvalita.
Někde se něco přibrzdilo nebo je to genetikou? Už jsi na to přišel, co se stalo špatně?
Jak vypadají kořeny? Tyhle horka jsou na pytel a asi se projeví i na výnosu.
Měj se a ať se daří
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Diky panove za sledovani a take ohlasy. Nejdriv se omluvim za spatne fotky dostavam za to i spatny karmy, ze Neumim vostrit...ono ostrit mobilemn snad ani nejde a delat mobilem fotky pri svetle 150 of je na nic. Ale ja proste nemam moznost udelat lepsi foto pac fotak nemam k dispozici...tod k fotkam slibuju ale ze susinu nafotim kvalitne a kdyz bude zajem maly nft porad zije a je porad na co koukat.
Ted abych odpovedel kde sem udelal chybu nevim...Tech pruseru Bylo opravdu dost takze na genetiku bych to nesvadel..ty vetsi kytky jsou i podle oka po 60g...
Ale jenze je tu to ale ! Nasadilo to hodne pozde, taky celou dobu vysoka vlhkost ktera tomu dala na zadek...muze to mit vliv?? Se divim ze to neshnilo kort ten pog....jeste bych videl pruser ze nema moc rad sög - vsrog potrebuje vic mista a chce rust do stromu.Palice co bukt dole a meli malo mista Bylo vetsi ne vrchy v nekyerych pripadech. Nemusel jsem to tak prehnane skubat...jinak jse drzeno v optimalu ke konci jen lampa niz trosku jsem je upek ale to nebyla zasadni chyba....
Zaver tahle genetika mi moc nesedla...ale muze se to zdat maly ale trosku to klame. Palky prumerny nic extra za to budou vazit hodne Tim myslim tvrdost je prehnana porto to trpy na plisen...jednu sisku jsem musel seknout driv kvuli ni zbytek jsem ususil a Samo kpstoval a po ususeni to nejde zmacknout neco jak lisovany koureni dobre se to bude drtit...