Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Villainův out White russian
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Villain
Stálý Člen

Karma uživatele Villain - 97% PěstitelskáKarma uživatele Villain - 97% PěstitelskáKarma uživatele Villain - 97% PěstitelskáKarma uživatele Villain - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Zdar
Kytky se nějak zasekly za poslední týden vyrostly maximálně 2 cm.

Old Post 09-08-2013 v 10:37 AM
Villain je offline   Profil uživatele Villain   Find more posts by Villain   Foto galerie člena Villain   Click here to Send Villain a Private Message   Add Villain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Highskór
Stálý Člen

Karma uživatele Highskór - 43% PěstitelskáKarma uživatele Highskór - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Čau
Hele podle mě vypadaj hodně v pohodě a jestli se zasekli tak mě napadá jedině nedostatek půdy.
K+

Old Post 09-08-2013 v 10:48 AM
Highskór je offline   Profil uživatele Highskór   Find more posts by Highskór   Foto galerie člena Highskór   Click here to Send Highskór a Private Message   Add Highskór to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

citace:
Původní příspěvek od Villain
Kytky se nějak zasekly za poslední týden vyrostly maximálně 2 cm.

Bylo extrémní vedro a velmi suchý vzduch (u nás přes den 25-30%).

Old Post 10-08-2013 v 15:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Villain
Stálý Člen

Karma uživatele Villain - 97% PěstitelskáKarma uživatele Villain - 97% PěstitelskáKarma uživatele Villain - 97% PěstitelskáKarma uživatele Villain - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Čau
První kytka přesáhla hranici 100 cm navíc kytky začínají pomalu kvést takže od příštího týdne začnu pomalu hnojit Bio-Bloom. Dále bych se chtěl zeptat kdy je nejlepší začít hnojit Bio-Heaven když mám pouze 250 ml.

Old Post 16-08-2013 v 10:04 AM
Villain je offline   Profil uživatele Villain   Find more posts by Villain   Foto galerie člena Villain   Click here to Send Villain a Private Message   Add Villain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Začni hnojit už teď, příště bych si dovolil Ti doporučit booster PK 13/14, je celkem jedno, od které firmy, je levnej a podle mě nadělá víc parády než Bio Heaven, navíc litrovku koupíš do 300,-

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 16-08-2013 v 16:39 PM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PanPapa
Nový Člen

Karma uživatele PanPapa - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Zdravím.k tomu rusovi,tam co žiju ho pěstuje out 80% lidu.Dojede koncem září a je silný.Já ho měl loni od vizion seeds,velká prohra ,vzhled,výnos s síla byla,ale ta chut..hegeš!moc se nedivím že už rusa banka nenabízí..
Osobně sem přerusovaný..přeju at to kvete,v kýblu to máš první týden v říjnu pod střechou

Old Post 20-08-2013 v 17:23 PM
PanPapa je offline   Profil uživatele PanPapa   Find more posts by PanPapa   Foto galerie člena PanPapa   Click here to Send PanPapa a Private Message   Add PanPapa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Villain
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

Zdar
Po dvou týdnech jsem zase zde. Kytky dostávají Bio Bloom 4 ml/l, TopMax 2,5 ml/l a jednou týdně PK 13/14 0,5 ml/l. Od příštího týdne začnu přidávat BioHeaven tak jsem zvědav. Na kytkách se už objevují krystalky pryskyřice a začínají sladce vonět.

Naposledy upravil Villain 01-09-2013 v 07:47 AM

Old Post 31-08-2013 v 08:00 AM
Villain
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

Zdar
Dneska mi den začal nepříjemným překvapením, když jsem se ráno šel kouknout na kytky tak jsem zjistil, že mi někdo přes noc obral 2 kytky o hlavní větve .

Old Post 01-09-2013 v 07:50 AM
Villain
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Čus
po 2 týdnech jsem zase zde . Kytkám jsem musel přitáhnout větve, protože se začaly lámat. Došel TopMax takže ted kytky budu do konce září hnojit s Bio-Bloom, BioHeaven a sem tam P-K 13/14. poté do poloviny října flushing. Včera jsem na jedné kytce našel plíseň kterou jsem zatím jen oškrábal.

foto 1: kytka se zlámanou větví a plísní.
foto 2: plíseň
foto 3: palice
foto 4: to co zbylo

Old Post 14-09-2013 v 10:35 AM
Villain
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

Zdravím
Dnes přináším pár nočních fotek. Ještě 2 zálivky budu hnojit pak flushing a v polovině října sklizeň. Kytky už jsou dost cítit, můžu říct, že kytky s tak silnou vůní jsem ještě neměl. Dvě větve se už suší na mast protože se zlomily.

Old Post 27-09-2013 v 18:56 PM
Villain
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

Zdravím
Dnes přináším pár nočních fotek. Ještě 2 zálivky budu hnojit pak flushing a v polovině října sklizeň. Kytky už jsou dost cítit, můžu říct, že kytky s tak silnou vůní jsem ještě neměl. Dvě větve se už suší na mast protože se zlomily.

Fotky focené foťákem mi zde nejdou uploadnout takže jsem je uploadnul na jiný server.
http://s12.postimg.org/bg7mahny5/P9270405.jpg
http://s12.postimg.org/jkfqf8ad9/P9270406.jpg
http://s12.postimg.org/42s8bj3wd/P9270420.jpg
http://s12.postimg.org/53sh0nkvx/P9270425.jpg

Old Post 27-09-2013 v 19:06 PM
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

pamatuj na to, že out by se měl proplachovat výrazně dýl než indoor, takže cca měsíc pro dobrej výsledek

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 28-09-2013 v 09:58 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Villain
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

citace:
Původní příspěvek od Hy3nA
pamatuj na to, že out by se měl proplachovat výrazně dýl než indoor, takže cca měsíc pro dobrej výsledek

Na měsíc flushingu je už pozdě, ale těch 14 dní by mohlo taky stačit.

Ještě jsem se chtěl zeptat, když v noci padají teploty pomalu k nule mám možnost na noc kytky schovat do sklepa, ale byl by zde dost vysoký teplotní rozdíl. Mám je tedy schovávat nebo ne?

Naposledy upravil Villain 28-09-2013 v 16:36 PM

Old Post 28-09-2013 v 13:31 PM
Villain
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

Zdar
Dnes jsem kytky už ostříhal. Některé palice začínaly chytat plíseň. Tak co na to říkáte? Podle mě celkem slušné na to jak lidi říkaly na začátku, že to zhermí, nebudou z toho žádné pořádné palice atd... . Akorát, že jsem měl flush provádět o týden dřív a sklizeň možná taky, blizny jsou totiž tak z 80% hnědé.

Naposledy upravil Villain 13-10-2013 v 23:10 PM

Old Post 13-10-2013 v 19:33 PM
Villain
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

ještě jedna kytka není dostříhaná, musel jsem už jet na intr tak jsem pověřil babku at to dostříhá. Snad to nepok.rví

Old Post 13-10-2013 v 19:36 PM
Host
Host

Příspěvek č. 64

citace:
Původní příspěvek od Villain
Zdar
Dnes jsem kytky už ostříhal. Některé palice začínaly chytat plíseň. Tak co na to říkáte? Podle mě celkem slušné na to jak lidi říkaly na začátku, že to zhermí, nebudou z toho žádné pořádné palice atd... . Akorát, že jsem měl flush provádět o týden dřív a sklizeň možná taky, blizny jsou totiž tak z 80% hnědé.

Bych řek že dobrý, hermy nikde, kedlubny taky pěkný, asi bude veselo nějakej ten Pátek

Old Post 13-10-2013 v 23:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:54 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
17-10-2015 - Villainův out 2015 - 96 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás