Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau
První kytka přesáhla hranici 100 cm navíc kytky začínají pomalu kvést takže od příštího týdne začnu pomalu hnojit Bio-Bloom. Dále bych se chtěl zeptat kdy je nejlepší začít hnojit Bio-Heaven když mám pouze 250 ml.
Začni hnojit už teď, příště bych si dovolil Ti doporučit booster PK 13/14, je celkem jedno, od které firmy, je levnej a podle mě nadělá víc parády než Bio Heaven, navíc litrovku koupíš do 300,-
Zdravím.k tomu rusovi,tam co žiju ho pěstuje out 80% lidu.Dojede koncem září a je silný.Já ho měl loni od vizion seeds,velká prohra ,vzhled,výnos s síla byla,ale ta chut..hegeš!moc se nedivím že už rusa banka nenabízí..
Osobně sem přerusovaný..přeju at to kvete,v kýblu to máš první týden v říjnu pod střechou
Zdar
Po dvou týdnech jsem zase zde. Kytky dostávají Bio Bloom 4 ml/l, TopMax 2,5 ml/l a jednou týdně PK 13/14 0,5 ml/l. Od příštího týdne začnu přidávat BioHeaven tak jsem zvědav. Na kytkách se už objevují krystalky pryskyřice a začínají sladce vonět.
Zdar
Dneska mi den začal nepříjemným překvapením, když jsem se ráno šel kouknout na kytky tak jsem zjistil, že mi někdo přes noc obral 2 kytky o hlavní větve .
Čus
po 2 týdnech jsem zase zde . Kytkám jsem musel přitáhnout větve, protože se začaly lámat. Došel TopMax takže ted kytky budu do konce září hnojit s Bio-Bloom, BioHeaven a sem tam P-K 13/14. poté do poloviny října flushing. Včera jsem na jedné kytce našel plíseň kterou jsem zatím jen oškrábal.
foto 1: kytka se zlámanou větví a plísní.
foto 2: plíseň
foto 3: palice
foto 4: to co zbylo
Zdravím
Dnes přináším pár nočních fotek. Ještě 2 zálivky budu hnojit pak flushing a v polovině října sklizeň. Kytky už jsou dost cítit, můžu říct, že kytky s tak silnou vůní jsem ještě neměl. Dvě větve se už suší na mast protože se zlomily.
Zdravím
Dnes přináším pár nočních fotek. Ještě 2 zálivky budu hnojit pak flushing a v polovině října sklizeň. Kytky už jsou dost cítit, můžu říct, že kytky s tak silnou vůní jsem ještě neměl. Dvě větve se už suší na mast protože se zlomily.
Původní příspěvek od Hy3nA pamatuj na to, že out by se měl proplachovat výrazně dýl než indoor, takže cca měsíc pro dobrej výsledek
Na měsíc flushingu je už pozdě, ale těch 14 dní by mohlo taky stačit.
Ještě jsem se chtěl zeptat, když v noci padají teploty pomalu k nule mám možnost na noc kytky schovat do sklepa, ale byl by zde dost vysoký teplotní rozdíl. Mám je tedy schovávat nebo ne?
Zdar
Dnes jsem kytky už ostříhal. Některé palice začínaly chytat plíseň. Tak co na to říkáte? Podle mě celkem slušné na to jak lidi říkaly na začátku, že to zhermí, nebudou z toho žádné pořádné palice atd... . Akorát, že jsem měl flush provádět o týden dřív a sklizeň možná taky, blizny jsou totiž tak z 80% hnědé.
Původní příspěvek od Villain Zdar
Dnes jsem kytky už ostříhal. Některé palice začínaly chytat plíseň. Tak co na to říkáte? Podle mě celkem slušné na to jak lidi říkaly na začátku, že to zhermí, nebudou z toho žádné pořádné palice atd... . Akorát, že jsem měl flush provádět o týden dřív a sklizeň možná taky, blizny jsou totiž tak z 80% hnědé.
Bych řek že dobrý, hermy nikde, kedlubny taky pěkný, asi bude veselo nějakej ten Pátek