Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lidi řeknu vám že včera jsem měl pocit že snad doteď jsem hulil špatnou trávu
Abych to teda trochu rozepsal: Včera jsem si koupil uplně náhodou od dlouhoneviděného kámoše 1g indooru fakt pěkný pálky jantarově až žlutě zapryskyřicovaný a je to zatím ten nejlepší model který jsem kdy měl, po vykouření přichází totálně čistý,energický high, nejspíš nějaká dobrá sativka, brka se dali hulit stále,klidně bych si jakožto slabší kuřák ubalil pár osobáčků a výsledek by byl stejný totálně super stav bez fyzických účinků, jenom jakési šimrání na mysli ve smyslu radování se ze všech a všeho musím zjistit co to bylo za model
Tady je pokus o fotku, ale mobilem to moc nešlo no :/
Slunce 250w HPS
Médium Plagron Light Mix
Hnojiva: Plagron Alga grow - Alga bloom, Phytamin , Power roots, Green sensation, občas Enzymes, a posledních 16 dní Final solution a čistá H20.
Vůně je těžko definovatelná, řekl bych že je hodně ovocná ale zároveň taková těžká a trochu jakoby hořká, něco mezi ovocným kompotem a krabicí doutníků
Chuť je naopak poměrně svěží, neřekl bych že je něják výrazně ovocná ale rozhodně to není takový ten těžký kašlavý dým. Pro maximální požitek se rozhodně vyplatí nepřidávat tabák.
Rauš, to má přesně takový jako jsem čekal. Přirovnal bych to k výstřelu z brokovnice přímo do ksychtu. Ačkoli už po pár šlucích cítíte pocit otupění, tak při vyšších dávkách se začnou dít věci. Absolutní uzemňovák. Proto je dobré užívat ho v menších dávkách po delší dobu, protože jak to jednou přeženete už není úniku. Prostě srostete s gaučem jako já dnes
Sklizena brzy, takze po vykoureni jednoho osobacka je to jako vypit 10 energy drinku, takovy mam energie. Uplne krasnej energickej high, zadnej couch lock.
Chut uz se taky zlepsila oproti tyden susenym palickam. Uz to neskrabe, chutna to lepe... curing zabira :-)
Dnes jsem hulil brko S.A.D. - venek z minulého roku
Fakt dobré kouření. Jeden osobáček a pohoda high
Nejlepší je pěstovat si sví
.........................................................................
Baví mě pěstovat a sledovat jak to roste - je to krásná rostlina