Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar kamarádi, aktuální foto právě teď. Děvčata jsou dnes ve 49 dni kvetení a neuvěřitelně pořád žerou ! Krásně se nafukují a smradu že by jeden pad :-) (samozřejmě překrásná vůně).
PH, EC, Teplota + vlhkost pořád stejná, tudíž bez problému.
Ještě jim tak deset dní dopřeju JIDB a začnu průplach, kosa bude tak v 65 - 70dni.
Ještě fotka čerstvejch prcků. Dnes jsem je přesadil do kelímků s lightmixem, zalito upavená voda + kapka Rhizotonicu.
Asi v neděli putují novému tátovi
Pravá květová šou začíná i ve druhé almaře 600W :-)
400W holky ode dneška proplachuju (voda + enzymy) a příští týden v neděli kosím.
Těšte se na další thread 9x Medicineman
Zdarte zahradníci. Holky dnes 57 den 12/12 děvčata už se kácí na všechny strany, asi mají z něčeho těžkou hlavu :-)
Příští týden je čeká kosa. Od včerejška proplachuju a příští týden fičím pro mimina Medicinemana.
Nechci dělat reklamu ale lidi co namíchali hnojky JIDB jsou prostě borci ! Celý kolo odjetý jen na těchto třech složkách a fantazie, za málo peněz hodně muziky.
Omlouvám se za kvalitu fotek, byl jsem nucen fotit při světle bo nestíhám
Zdar všem. Poslední fotka (už opravdu) zítra ráno jak přijedu z noční skrčím chvíli oko a jdu na ně :-)
Kosa proběhne 64 den 12/12 a holky jsou už krásně nahnědlý. Škoda že sem nejde nahrát vůně, to se nedá popsat ale nemusím smutnit protože mě to čeká co nevidět i ve druhé skříni 600W z níž dávám taky nějakou fotku ať víte jak se kočkám daří.
Tak holky to mají za sebou, na květu byli 64 dní. Za celou dobu pěstu nenastal naštěstí jedinej problém.
Posílám nějaký fotky, dvě visí v komoře a zbytek jsem musel pověsit do ložnice kvůli místu, paňmáma řvala jak Flanderskej lev :-)
To budou panečku sny ! Zítra frčím pro prcky Medicineman, tož zatím zdar.
Ještě fotka jak to vypadá s 16 - ti kytkama SSH ve skříni 600 W. Začínají se tvořit krásný vrcholový rakety jak již je u tohohle modýlku zvykem. Včera jsem dovezl řezy Medicine man od mistra Bárta. Hned jsem je přesadil do kelímků s light mixem ať prokoření a trošku se vzpamatují a vy se těšte na novej trýdek 16 x Mecineman na ploše 1m2 pod 400W. Bylo mi doporučeno více kytek i když na tuto plochu já dávám max 9 ks. a teď mi bylo od matkáře doporučeno dát 16 ks protože se moc nevětví, takže pojedu jen na vrcholovky.
Tak je nasušíno, přesně 367g, což je můj průměr, takže jako vždy spokojenost, ještě nějaká fotka jak to vypadá se 16-ti kytkama SSH ve druhé skříni, kosa se pomalu blíží.
Dlouho jsem nepsal protože mě zradila technika ale už mám novej noťas.