Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To jsem samozřejmě četl, ale bohužel to neřeší moje dilema...
Pro hydro je nejlepší pH[4] 5,8. Širší rozmezí je 5,5 - 6,0. Speciálně holanďani používají ve svých systémech spíše nižší (kolem 5,2).
V čem je tedy ten rozdíl. a kterou cestou se tedy vydat ? Holanďani jsou profíci, ale otázka je v jakém systému je pH 5,2 použito a je to vůbec vhodné pro bubbler ?
EC jsem tedy stáhl na 0,4 - 0-5 a pH je na 5,6. Teď jsem si všiml, že možná pár dní svítím 24/0 :-( Když jsem montoval venťák na ofuk, tak se mi podařilo přepnout přepínač na spínačkách, takže nevypínaly... Sakra sem to samej průser...
mužu ti říct jen jedno 24/0 ti maximalně zpomalí rust ... ale neudělá tohle. A přijde mi diivný, že by to bylo přehnojený sám mám u své šalvějky v bubleru (šalvěj je nachylnější an vysoké ec než konopí) Ec 1,0 (u malí kyti) a a zvyšuju až k 1,4 podle toho jak kyti roste.... Jestli to neni spíš tim že maj hlad.
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
A je možný, že tím, že mají hlad, tak že by šly listy takhle doprčic ?
Právě se pořád bojím, že to přehnojim a nakonec to bude úplně naopak... tak to by byl gól
Jako je pravda, že se mi zdá, že rostou nějak pomalu...
mazar a white rhino mají oproti durbanu kořeny o hodně větší.
No co tedy teď zvýšit EC nebo nechat snížený ?
díky za info.
citace:
Původní příspěvek od tuffgong1 mužu ti říct jen jedno 24/0 ti maximalně zpomalí rust ... ale neudělá tohle. A přijde mi diivný, že by to bylo přehnojený sám mám u své šalvějky v bubleru (šalvěj je nachylnější an vysoké ec než konopí) Ec 1,0 (u malí kyti) a a zvyšuju až k 1,4 podle toho jak kyti roste.... Jestli to neni spíš tim že maj hlad.
zdar, no nějak se to nezlepšilo spíš je to horší... od té doby co jsem zvedl EC na 0,6 a pH na 5,7 tak tomu začaly jít dohajzlu listy
nyní právě zkoumám v čem by mohl být problém.
1 kytka dostala destilku říznutou vodou z kohoutku, takže ec bylo 0,2 a do EC 0,5 jsem dolil hnojivy, pH 5,7
2 kytka dostala to samý co první akorát pH 5,2
3 a 4 kytka má EC 0,4 a ph 5,2 a 5,7 ... tak snad se ukáže co je správná varianta.
jestli na to hydro není zdrojová voda EC 0,3 moc :-/, ale jel mi to divný... když jsem měl bublák v létě na balkóně, tak jsem nehlídal pH, ani EC a ani teplotu roztoku a vyrostla z toho pěkná kytka... nechápu no
citace:
Původní příspěvek od balonidlo Nějaké foto by bylo? Jsem docela zvědav. Snad už budou v pohodě