Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 3.grow 400W/600W - 10x Exile - hlína
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Scroo
Stálý Člen

Karma uživatele Scroo - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

nikde sem tady nenasel cim to hnojis ?

Old Post 23-12-2012 v 22:43 PM
Scroo je offline   Profil uživatele Scroo   Find more posts by Scroo   Foto galerie člena Scroo   Click here to Send Scroo a Private Message   Add Scroo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Karma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Chemkou nakonec, DutchPro - bloom A+B a Explode

IN
1) Můj první indoor - F*ck
2) 10x White Widow - 400w
3) 10x Exile - 400W
4) 25x kytí (C+, MD) - 600W
Atd ...
OUT
1) 3x Marmalate - Delicious

Old Post 23-12-2012 v 22:46 PM
Subaru je offline   Profil uživatele Subaru   Find more posts by Subaru   Foto galerie člena Subaru   Click here to Send Subaru a Private Message   Add Subaru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scroo
Stálý Člen

Karma uživatele Scroo - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

lava soil sem jel vzdy s biobizzem a nikdy zadnej problem chemky valim jen do aera .... skoda tak snad dalsi kolo se podari tady se to zrejme velice projevy na vynosu

Old Post 23-12-2012 v 22:51 PM
Scroo je offline   Profil uživatele Scroo   Find more posts by Scroo   Foto galerie člena Scroo   Click here to Send Scroo a Private Message   Add Scroo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Karma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Bohužel s tím menším výnosem počítám ...

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 23-12-2012 v 22:55 PM
Subaru je offline   Profil uživatele Subaru   Find more posts by Subaru   Foto galerie člena Subaru   Click here to Send Subaru a Private Message   Add Subaru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

Takže každá kytka prolita 8mi litry čisté vody s PH 6,5 ... Výtok má ph 5,6 cca. EC už jen 0.8, a to se neptejte jaký byl při začátku prolívání, hrůza. Hihi EC 9,9 a pak to psalo už i Error

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 25-12-2012 v 23:26 PM
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

No vidíš to že to jde když se chce
Ph na výtoku drž max do 6,0 a Ec pozvolna zvyšuj,ale hlídej si to na výtoku ať to nemusíš zase prolívat a stresovat rostliny zbytečně.

K tomu výnosu možná to bude trochu poznat,ale nemyslím že to
bude až tak zlé pokud to uhlídáš do konce svícení.

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 26-12-2012 v 09:36 AM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

díky koogi1 , moje poslední hlína tohle a ani ji nezvládnu Ono spíš jde oto, že jsem v práci od rána do večera a na kytky moc času nezbyde,když se vrátímdomů tak se mi chce hned spát a nic nestíhám ..

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 26-12-2012 v 10:08 AM
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

Za ty dva "dny" to vcelku hodně nakynulo, ovšem listy jsou stejné, ty už se asi nezpraví

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 27-12-2012 v 22:07 PM
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

čus
Listy co jsou spálené a žluté otrhej aby se ti tam nerozjela
plíseň to už by byl gól ještě to ti tam chybí

Old Post 28-12-2012 v 11:33 AM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
1+1=2
Stálý Člen

Karma uživatele 1+1=2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele 1+1=2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele 1+1=2 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Zdar,
Spálený listy ostříhej s nějakýma čistýma rukavicema, třeba jsou dobrý ty doktorský... Vyvaruješ se tím třeba dalším problémům co se týče plísní a bakterií, který v týhle fázi nejsou zrovna potřeba V květu se snažím vždycky manipulovat s rukavicema, mám to trochu zlozvyk k prevenci...
Ostříhej ty listy napadený co nejdříve, podle stavu v jakým sou buď celý až ke stonku, nebo do poloviny listu... Pokud do poloviny, prohlédni pořádně zbytek listu aby na něm nebyla žádná vada!
Jinak od růstu a chvílu v květu používám jako postřik k prevenci "Plant vitality plus", který je sice trochu dražší ale fakt dobrý....
Další bych zkusil dát ke světlu heat-shield aby po tomhle šoku nešlo na kytky přímé záření tepelné a kytky si trochu odpočinuly...
,,,,,hhhhh vypadá, vydět atd... se píše měkce né tvrdě,,,,,

Old Post 28-12-2012 v 12:06 PM
1+1=2 je offline   Profil uživatele 1+1=2   Find more posts by 1+1=2   Foto galerie člena 1+1=2   Click here to Send 1+1=2 a Private Message   Add 1+1=2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jointza
Stálý Člen

Karma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

citace:
Původní příspěvek od 1+1=2
Zdar,
Spálený listy ostříhej s nějakýma čistýma rukavicema, třeba jsou dobrý ty doktorský... Vyvaruješ se tím třeba dalším problémům co se týče plísní a bakterií, který v týhle fázi nejsou zrovna potřeba V květu se snažím vždycky manipulovat s rukavicema, mám to trochu zlozvyk k prevenci...
Ostříhej ty listy napadený co nejdříve, podle stavu v jakým sou buď celý až ke stonku, nebo do poloviny listu... Pokud do poloviny, prohlédni pořádně zbytek listu aby na něm nebyla žádná vada!
Jinak od růstu a chvílu v květu používám jako postřik k prevenci "Plant vitality plus", který je sice trochu dražší ale fakt dobrý....
Další bych zkusil dát ke světlu heat-shield aby po tomhle šoku nešlo na kytky přímé záření tepelné a kytky si trochu odpočinuly...
,,,,,hhhhh vypadá, vydět atd... se píše měkce né tvrdě,,,,,

ahoj s češtiny jsem měl vždycky za 4 ale vypadat se píše fakt s tvrdým .D
no kvuli tomu nepíši. Rukavice nepoužívám ale koupím .p jinak heat shield jsem chtě na 600kuli dát taky ale byl mi v Gshopu rozmluven. jinak když se to prostříhá tak jen dobře ne ? kytky už si stejně udělali nové listy .)

In Ctrl+C, Ctrl+V we trust
Zensation / soil Bush as fuck seed mix Matkárna Jack Cheddar / Amazon
Thc Bomb / Amazon
Fotogalerie

V České republice je 15000 registrovaných jediů a 3000 muslimů. Tzn. že na jednoho muslima připadá pět jediů. Můžeme být v klidu

Old Post 28-12-2012 v 12:32 PM
Jointza je offline   Profil uživatele Jointza   Find more posts by Jointza   Foto galerie člena Jointza   Click here to Send Jointza a Private Message   Add Jointza to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Jointza! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Prostříhávání moc dobré není,jen pokud máš nějaké listy co jsou nějak nemocné nebo jinak poškozené tak se otrhávají z důvodů čistoty atd
sice samovolně odpadnou jenže proč je tam nechávat,lepší je je otrhat ať tím předejdeš možným problémům co by mohly nastat kdyby jsi je tam nechal což jsou plísně a různé jiné patogeny.

Old Post 28-12-2012 v 13:47 PM
1+1=2
Stálý Člen

Karma uživatele 1+1=2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele 1+1=2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele 1+1=2 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Hej já sem tě zkoušel

Prostříhej to s rozumem, přeci jen kytky potřebujou furt dýchat... Konečný největší prostřihování dělám většinou až když přepínám do tmy na 48h....

Old Post 28-12-2012 v 14:38 PM
1+1=2 je offline   Profil uživatele 1+1=2   Find more posts by 1+1=2   Foto galerie člena 1+1=2   Click here to Send 1+1=2 a Private Message   Add 1+1=2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

Postříhal jsem něco, snad to nebude to samé za pár dní. Zítra zaleju opět čistou vodou, zkontroluju PH a EC výtoku a hodím tu foto..

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 28-12-2012 v 22:19 PM
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

40.den 12/12
- pokračuje hnědnutí listů, PH je stále v nepořádku. Jdu to prolít.

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 29-12-2012 v 21:08 PM
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

Pruser. Rozbilsem si PH metr....
Mam jeste ph tester na rybicky a ten mi ukazuje ph vytoku neco pod 4,5 (mensi stupnice taM NENI) no a asi pul hodiny to prolivam vodou primo ve sprse ktera ma ph 7,5 a vytok je stale pod 4,5, tak uz nevim cim to muze byt...EC uz je davno 0,4 (zdrojovka)... Zku_vená hlína a dutchPro ... Já vímmůžu nadávat tak sám na sebe... ikdyž od začátku pečlivě kontroluju PH i EC zálivky, prostě sem vul.

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 29-12-2012 v 22:30 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás