Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Všechno je jednou poprvé aneb s growery to pujde líp :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Zelenáczech
Stálý Člen

Karma uživatele Zelenáczech - 86% PěstitelskáKarma uživatele Zelenáczech - 86% Pěstitelská

1.den 12/12 Příspěvek č. 49

Tak a je to tady.. holky dneska mají poprvé zkácený den, tak to oficiálně zdokumentuju.. ať je potom s čím porovnávat. Foceno po postřiku.

..takže pěkně zvrchu

..a tady je vidět jaký jsou to pěkný keříky

všechny jsou skoro stejně veliký.. max 5 cm rozdíl mezi nevyšší a nejnižší..

...kolem těch 30 cm

Old Post 28-03-2012 v 02:46 AM
Zelenáczech je offline   Profil uživatele Zelenáczech   Find more posts by Zelenáczech   Foto galerie člena Zelenáczech   Click here to Send Zelenáczech a Private Message   Add Zelenáczech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Karma uživatele Zelenáczech - 86% PěstitelskáKarma uživatele Zelenáczech - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

.. teď hnojim 1,5 ml/l biobizz grow + 1,5 ml/l biobizz bloom.. jednou týdně proleju 2,5 ml/l enzimy od hesi a snažím se rosit tak 2-3x deně odstátou vodou upravenou na cca 5,9 (ec neměřím) a každý 3. den (snažim se po setmění) přidávám do postřiku phytamin 5 ml/l, ph zálivky se snažim mít taky na těch 5,9, každý 2.-3. den. Všechny hnojky skladuju v černý neprůsvitný igelitce v lednici. a míchám vždy jen to co hned spotřebuju.

podle mě holky nevypadají že by jim něco chybělo nebo přebývalo ale přece se zeptám, jestli by jste nedoporučili něco změnit??

dík za jakoukoliv připomínku

Old Post 28-03-2012 v 03:00 AM
Zelenáczech je offline   Profil uživatele Zelenáczech   Find more posts by Zelenáczech   Foto galerie člena Zelenáczech   Click here to Send Zelenáczech a Private Message   Add Zelenáczech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chily
Stálý Člen

Karma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

citace:
Původní příspěvek od Zelenáczech
snažím se rosit tak 2-3x deně odstátou vodou upravenou na cca 5,9 (ec neměřím) a každý 3. den (snažim se po setmění) přidávám do postřiku phytamin 5 ml/l

Cau, pH postriku bych neupravoval, i Machoman tady pise, ze je to zbytecne...

Nevim, jestli neni ten postrik phytaminem zbytecny, kdyz si ten film, ktery na listech vytvori pak smyjes tema trema postrikama denne, nekde jsem tu cetl, ze idealni je postrikavat co 4-5 dni... Udelas postrik a kytka ho nejaky ten den vstrebava.
Ty vlastne udelas postrik, phytamin ti na listech zaschne, jenomze dalsi den ho tema 3ma postrikama zase smyjes (rekl bych). Udelej postrik phytakem a uz pak na to nic nestrikej, nech to 4 dny, at se kytka nareze, a pak strikni znova..

Doporucuje se postrikovat zespod listu, pry tou spodni casti nejlip prijimaji ziviny z postriku, a pak je pekne zkropit aj shora.

Tu je par informaci, pocti:
http://grower.cz/forum/showthread....3615#post863615
http://grower.cz/forum/showthread....9046#post289046

Old Post 28-03-2012 v 12:57 PM
chily je offline   Profil uživatele chily   Find more posts by chily   Foto galerie člena chily   Click here to Send chily a Private Message   Add chily to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

Dík za radu určitě na tom něco bude, skutečně by měl působit cca 5 dní (někde jsem to našel v těch odkazech a dozvěděl jsem se tam spoustu dobrých informací).. aspon takhle bude vlastně menší spotřeba a hlavně lepší využití. A kytí už asi stejně tolik rosit nepotřebujou.. bohužel neměřím ani vlhkost, ale když byly malý tak jsem často rosil a ted už si snad udělají vlhkost sami. určitě mám v plánu to co nejdřive začít sledovat, ale zatim jsem s průběhem nadmíru spokojen (snad to nezakřiknu).. hodně jsem si toho tady na groweru přečetl než jsem se do toho pustil a myslim, že se to vyplácí, ale někdy prostě zazmatkařim.. pořád si vybavuju tu chvíli, kdy jsem přinesl domů ty řízky a vyděl jsem jak vypadali z tý cesty, tak jsem si říkal, že se první pěst nevydařil, ale za pár hodin byly lepší.

takže od teď neupravuju ph postřiku ani před přidáni phytaminu, protože holky mají rádi ph v postřiku vyšší.

a děkuji za další káčka..

.. a těm co to zajímá, tak je to opravdu můj první pěst, doposud jsem vypěstoval na jedno brčko z jakéhosi semínka na parapetu v plechovce od monstra a hlavně jsem se o to ani nemohl starat.. nesvítilo tam slunce a nic to pak taky nedělalo, tak to ani nepočítám snad to bude teď lepší ( 100 g a jsem na poprvé spokojenej )

celý mě to vyšlo i s řízkama a s vybavením boxu na klonování do 3000.. ještě plánuju homemade filt za pár kaček.. a jestli se zadaří koupim toto

ještě jednou díky všem za pozornost a za podporu

a ať to roste

Old Post 29-03-2012 v 01:34 AM
Zelenáczech
Stálý Člen

6. den 12/12 Příspěvek č. 53

ahoj, nechtěl jsem původně dělat update takhle brzo, ale kytky mi vyrostli každý den o 2 cm.. trochu se začínám obávat aby se mi to tam nakonec všechno vešlo, protože světlo můžu zvednout ještě tak o 40 cm. Možná si říkáte, že jsem blázen a měl bych být rád že rostou, ale bohužel nemám kam jinam bych to dal, zatim nemůžu řešit větší prostor, protože budeme mít štěňata a už by se to sem ted nevešlo. Ale hodil by se větší prostor a až budou štěnda pryč, tak rozšiřuju setup..
nedá se to nějak zastavit?? Nebude nejlepší uplně vynechat růstový hnojivo a hnojit jenom květovým??

A konečně je tady máme.. paldy ještě nevidět, tak snad se brzy dočkám

...můj oblíbený pohled. Každý večer si to vychutnávám, a dám si takhle s holkama brčko

A tady máme šestidenní přírustek 12 cm, teď je výška 44 cmje to stejná kytka ale jiná větev, která jí trochu přerostla.

..a takhle ještě můžu zvedat světlo.. snad se vejde :]

Naposledy upravil Zelenáczech 04-04-2012 v 08:10 AM

Old Post 02-04-2012 v 00:30 AM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

v osmém dnu květu po paldách nikde ani náznak.. neměli by už pomalu být vidět??? trochu se bojim aby tam holkám neprosvítalo ventilačním otvorem (viz příspěvek č.7), který složí jako (teď už pasivní) přítah. Ventilátor jsem zvedl a nakonec použil jako ofuk abych ty holky zespodu neosekal. Nevim jestli tou dírou nemůže dovnitř vnikat dostatek světla, aby si holky mysleli že pořád rostou, ale zase na druhou stranu, když v létě svítí měsíc, tak to taky nějaký světlo taky dává a není uplně tma.. spíš jakoby šero.. Otvor jsem schválně vyřízl tak, aby byl na té straně co mám skříň u zdi, ale stejně tam nějaký světlo vnikně.. mám to cca 20 cm od zdi. Asi přes otvor přetahnu nějakou černou látku, snad se tím pasivní přítah neucpe a věřím, že to dostatečně zakryju aby tam světlo už nešlo. Odtah mám dostatečně silnej takže to doufám bude fungovat..

Old Post 04-04-2012 v 08:11 AM
Zelenáczech
Stálý Člen

14. den 12/12 Příspěvek č. 55

Ahoj mám nějaké novinky.. mimo to, že to zase nehorázně vyrostlo bych řekl, že konečně začínám vidět první náznaky paliček. Nejsem si uplně jistej, ale řekl bych že ty vršky teď rostou trochu jinak a z tech spících pupenů jsou ted takový jakoby trny a u nich vždycky 2 blizničky (bohužel to nemám jak pořádně vyfotit) Ještě jsem to sice nikdy přesně neviděl (myslim ten přechod na palice) ale tohle si myslim, že už je opravdu ono.. taky už bylo na čase.. v týdnu konečně budu mít prachy na topmax, tak se budou mít holky ještě líp..

..tak koukejte a komentujte...

Nejdříve zase pěkně zvrchu

Tady opět můj oblíbený pohled

a přírustek (celkem to má už 70cm)

na poslední mám jeden vršek

EDIT: jedná se o 14. den květu (špatně jsem to před tím spočítal)

Naposledy upravil Zelenáczech 10-04-2012 v 22:47 PM

Old Post 10-04-2012 v 00:22 AM
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Ahoj, jestli maj kytky 70cm, tak spodních 30cm ohol od listí a slabejch větví. No a na vrchních 40cm to trochu prostříhej, listy co se nenarovnaj nebo stíní jinejm potentním větvím..

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Old Post 10-04-2012 v 02:27 AM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spála
Stálý Člen

Karma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

čus, pěkně ti to jede ohol spodky od slabých větví ,to že se ti to vytáhlo způsobuje sodík svým spektrem máš to pěkný

Old Post 10-04-2012 v 08:18 AM
Spála je offline   Profil uživatele Spála   Find more posts by Spála   Foto galerie člena Spála   Click here to Send Spála a Private Message   Add Spála to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

Tě péro groweři díky za reakce,

Jen info pro Vás, když se podíváte vždycky na druhý obrázek u příspěvku č. 49, 53 a 55 tak je vidět, že jsem spodky už trochu osekal (ne všechny co mám v plánu) Jsem ted uplně bez peněz ale v týdnu dělám další objednávku v GS. Jde o to, že je mi tech spodků docela líto a mám v plánu z nich udělat řízky pro out a nemám ted vůbec žádny jiffy (v těch mám zatím 100% úspěšnost). Chci v tomhle boxu mít cca za půl roku matku, kterou si vyberu z tohoto balíčku semínek. Ale abych nepředbíhal, tak se zase vrátím k aktuálnímu stavu. CCo se týká stříhání listů, tak toho se trochu bojim, protože jsem tady na groweru viděl týpka co ostříhal v květu listy a pod 4 kilem vypěstovat asi 14 G, takže do toho asi nepujdu, ale spodky oholim do půlky jak píšete a na těch větvičkách si aspoň natrénuju klonování. Něco už jsem zkusil a výsledky jsou nad míru překvapující. z cca 10ti větviček mám už 3 rostlinky a u dalších čekám až budou kořínky(zatim jsou OK).. navíc jsem dostal nějaký už nakvetlý spodky od kámoše, takže jsem to taky zkusil.. bylo to cca 25 ks a zatim vypadají taky dobře a je to už cca týden, zatím všechny pěkně zelený (a při nedočkavostní pitvě jednoho kousku už byly vidět kořínky).

Takže abych to schrnul.. ANO holil jsem už spodky a ještě budu, ale veliký listy nechám růst dokud neopadnou sami (s mojí minimální pomocí) Většinou ty listy aranžuju tak, že je vsunu pod vedlejší (níže rostoucí) vršek tak, že funguje jako jakási pružina co zvedá nahoru okolní vršky.

hnojin ted 1ml/l BB grow + 3,5 ml/l BB bloom, každá třetí zálivky je s přidáním enzimů od hesi 2ml/l, v týdnu začnu přidávat i BB topmax

Old Post 10-04-2012 v 11:00 AM
Zelenáczech
Stálý Člen

18. den 12/12 Příspěvek č. 59

.. v 18 dnu květu jsou paličky už jasně vidět na konci všech větviček (čekal jsem to dřív)

Taky se mi ty mrchy hodně vytahli.. to jsem moc nechtěl.. nakonec mají 80-85 cm a dál už zdá se nerostou.. jen paličky bobtnají Myslíte si žě to bude stát za to??? a co můj toužený cíl 100 g.. myslíte si, že je to reálný, když se to takhle vytáhlo?? obávám se že to ty větve neunesou.. Jinak květový stimulátor zatím nepoužívám, ale mám to na prvním místě svých priorit, hnojím tedy cca 1,5 ml/l BB grow + 5ml/l BB bloom, cca každý 2-3 den (podle sůbstrátu) dávám vždy cca 3/4 l zálivky pro rostlinu

Tak jsem prostříhal ty spodky jak mi radili kolegové, naposledy jsem kytky vyndal ze skříně, tak do sprchy a opláchl je ze všech stran phytákem, ted uz pojedu jen tak z lehka listy ze spodu (ne na padly).

a tady jsou konečně nějaký vršky.. co myslíte?? mám se na co těšit????

..

Old Post 16-04-2012 v 23:19 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

20. den 12/12 Příspěvek č. 60

..za světla

Old Post 16-04-2012 v 23:26 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

citace:
Původní příspěvek od Spála
čus, pěkně ti to jede ohol spodky od slabých větví ,to že se ti to vytáhlo způsobuje sodík svým spektrem máš to pěkný

Ahoj díky za názor, určitě mi to vrtá v palici Chci se tě zeptat jestli si myslíš, že příště (pokud chci keříky) mám jet až do 14 dnu květu pod něčím jiným?? myslíš, že by na to stačila 125w CFL růst???(pro kterou bych měl i jiný využití) nebo spíš silnější?? 150,200W??? nebo CFL nebrat a radši koupit MH..

..případně nevíte kde koupit 250w MH jinde (levněji) než v GS???.. jestli nedáte link na Vaše oblíbený elektro

i nadále všem děkuji za podporu
at to roste

Old Post 16-04-2012 v 23:37 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

32.den 12/12 Příspěvek č. 62

Ahoj jsem zase tady abych Vám ukázal jak to roste

Naposledy upravil Zelenáczech 28-04-2012 v 21:44 PM

Old Post 28-04-2012 v 21:33 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

...

Old Post 28-04-2012 v 21:35 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

40.den 12/12 Příspěvek č. 64

Ahoj přátelé nahlédně opět do mojí kouzelné zahrádky..Paldy už vypadají docela dobre, a ja si myslím, že to bude opravdu v pohodě.. myslím že by to mohlo být nad moje očekávání..

však se sami podívejde

Old Post 07-05-2012 v 00:06 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás