Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja budu matkaren rozjizdet tak za mesic,nez dojdou semena tak by to melo byt.Skusenosti nejaky mam tak to snad zvladnu.Ale chtelo by to jeste jednoho,protoze rizkovat pro osm lidi,do toho se mi samotnymu nechce´.Jinak ten bonus bych bral asi DPxS1,jelikoz hadam ze nas je tu vetsina venkaru,S1 jsem uz jel a nedokvetla.Hlavne poslete prachy Mirisovi at uz to objedna,seminka si dyztak nejak rozdelime
Tak sem tam připsal Durbana a Skunka...mělo by to bejt 5 semen. Což neni závratný množství, takže by se tyhle semena mohly poslat jednomu, kterej by to pak obeslal. já je pěstit z etickejch důvodů nebudu (od toho je tu Duck).
jinak prachy přišly zatim jen od: Shikanze, Frcila (Jan Frkal - seš to ty, ne?) a od Stejsi. Takže by se to mohlo pohnout, protože se asi nestihne out...
zatim zdarec
Nechcem prudit ale ak to mate este stale v semenach(ktore este ani nemate), neviem ako to stihnete. Pocitajte tak 3 mesiace dokym sa budu dat robit 1.klony + urcit pohlavie.
Inak ten DUCK FOOT je fakt haluz. Dufam ze si to pekne odfotite a pochvalite.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Tak sem s menami ktory nezaplatili. Nech su nuteny si pohnut!
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
esi to mate uz objednany tak nic ale tady je ducksfoot za petatricet americkejch zelenejch ale esi ste ho uz objednali tak nic ajo a link je zde: http://www.seedbay.com/item.php?id=7285
Diky Vlku mas K+.Ale nikde jsem tady o seedbay nic nenasel,takze jestli jsem to spravne pochopil,tak se zaregistruju,zvysim nabidku,a kdyz budu mit stesti a vyhraju,tak mi na e-mail doje formular ke kterymu dam prachy a poslu????Kdyztak me oprav.Pokud to tak je,tak tech 40Decek +5postovny je asi o 1000,- vyhodnejsi oproti seeddirect .A to se mi zda velmi vyhodne,takze ja bych do toho sel.
O.T.Se mi zda ze rastafuk z nasi party odpada
jj tak tak je to aukce my (ty taky) od tam mame nebom spish budeme mit destroyera a seedsdirect me posledni dobou nepripada uplne z nejlewnejsich jo a myslim ze de platit i prewodem ci slozenkou ale chce to informowat se anglicky az tak moc nerozumim tagze sem to ani nijak nestudowal
btw: bych do toho mozna sel s wama ale ted nemam prachy tak dyztak pak wymenim wetwe
niga: tak spechej chtel bych to sadit letos ne za dva roky
a stou aukci nejni to do urciteho datumu??? jako ze bychom museli pockat az skonci?
kdys ten rastafuk vypad je nejaka nahrada nebo budem zase platit vic???
2 shinkanze: ta aukce konci dwacatyho w 18:24 coz zase takowy spozdeni neni nebo jo
mozna bych do toho s wama sel ale musite upresnit kolik by se platilo co by se delalo se semenama a dyz to tady rozepisete prehledne a bubete w tom mit jasno tak se urco negdo najde
edit: tak me napada ze se wam do toho docela seru tak esi nechcete tak mi negdo napiste pm a ja swe aktiwity ukoncim ale chtel sem jen pomoct