Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ital.2 Zdravim,potřeboval bych poradit,co se mi to objevilo na listech rostlinek.spíš na spodních částech,ty zelenější lístky jsou tak ze středu.vršky jsou v pořádku a celkově vypadají rostliny taky moc pěkně. jsou ve 26.dnu květu,kokos,světlo 400w,hnojky Atami 1x týdně,Ph 5.8,teplota den 28,noc 17, vlhkost 40-50% Hodně poškozené jsem otrhal. Předem děkuji za odpovědi
jestli je to na spodních listech, tak je to zcela normální.
to Banány: tim si právě nejsem moc jistej,protože se fleky objevují i ve středu.normálně mi listy ze spoda celý zežloutnou a pak odpadnou,ale tohle je úplně jiný.
Původní příspěvek od nasir123 čawte všetci chcem sa spýtať či by ste vedeli poradiť niekto čo spôsobuje toto
Třášněnky - Jako prevence pro ty, co pěstují outdoor, je dobré použít česnek jako repelent, který způsobí, že se třásněnky budou rostlinám vyhýbat. Třásněnky jsou přitahovány žlutou barvou, takže radím nemějte nic v této barvě poblíž pěstírny / záhonu. Pokud už je máte, použijte nimbový olej nebo slunéčka sedmitečná, ty vám pomohou se třásněnek zbavit. Pokud je zamoření škůdci velmi vážné, budete muset použít biologické roztoky jako třeba insekticidy na bázi pyrethrinu.
Další přípravky:
Hot Pepper Wax, Safer Yard & Garden Insecticide ( ten lze užít až do dne sklizně,GNATROL( používá se v hydru nebo do vody zálivky), Doc's Neem Pest Soap, Safer Sticky lepové desky,TR-11000 Pyrethrum.
MDe_ fuuha diky za rady kámo, ja to mám zrovna položené na velkej žltej doske ! krucifix tak budem museť spraviť niake opatrenia...stým cesnakom je to ako? oošupem a dám ho do kochliku alebo ?
Jak jsem psal určitě se toho neboj je to levná záležitost asi 120 korun,použil jsem už za ty léta hodně postřiku a na třasněnky se vertimec řadí rozhodně k top postřikum,na bio postřiky se vyser nejsou zdaleka tak učinné a postřiky musíš mnohokrát opakovat,hlavně kytky střikni k večeru když už ti na ně nesvítí a hlavně je střikni důkladně jak ze spoda listu tak ze zhora ale to už snad víš,přeju hodně zdaru v boji s třasněnkama.
Zdravím, mám stejný problém jako VaCZlav mám kytky ve květináčích a neco mi je ožírá.
Včera jsem je postříkal B.A.C. Plant Vitality Plus myslíte ze to bude působit kdyz sem to nastříkal cca v 1h odpoledne a cca ve 3h ráno začlo pršet? Bude to pořád působit nebo se to smylo? A pomůže to vůbec na to? Co mi to ožíra?
Díky moc za rady.
Foto:
Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří se domnívají, že jsou svobodní.
- Johann Wolfgang Goethe -
Můj nick neslouží k urážení členu fóra ale ke krytí mé identity.