Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hulím, pádž sem už fakt dost závislej!!!! a pomalu, ale jistě začínám brát i jiný drogy!!!
zas se mi klepou ruce... musím si dat cigaretu z marihuany.....
začínám i dost hubnout.... kvůli "trávě" totiž vůbec nejím....
ztrácím kamarády.... i moji lásku sem ztratil kvůli té droze!!! (marihuaně)
nejsem už schopnej dělat nic jinýho, než jen stále kouřit, píchat, šňupat si, jíst, atd marihuanu.....
Všechny peníze utrácím jen za to, abych si mohl od dealera koupit sáček s marihuanou......
MARIHUANA = DROGA (a fakt dost hustá)!!!!
Takže milánkové tohle je pohled mýho otca na hulení, klasický syndrom TV NOVA . Je blbý, že se bez svejch 4 lahváčů na večer už neobejde . A to nemluvím o tom, jak se zbavoval návyku na cigarety, čtvrt roku byl protivnej jak pr*el.
K tématu:
Od dob, co jsem začal hulit, na sobě pozoruji i jakýsi efekt nespokojenosti . Nemyslím, že bych byl protivnej, ale třeba po tom jak sem začal hulit, tak sem už matce bez problémů dokázal vzdorovat vůči jejím názorům.
Myslím, že se více rozvíjí samostatný pohled na svět, člověk si začíná více uvědomovat svoji identitu.
Stojí si pevněji za svými názory.
Dokáže se lépe odreagovat (myslím tím i bez toho, že by byl zrovna zhulenej ).
A neznám nic více přátelštějšího, než joint, který pěkně koluje.
Atd...
Takže proč hulím:
nenapadá mě nic výstižnějšího, než to co tu psal gizmo
Hulím, protože mě to více dává, než ubírá .
to Kac-zenka:
A vo tom to je!!! Mít svůj názor .
Též tě vítám na groweru.
to Ladunkaaa : co?? že by teda TV Nova nekecala....???
no ja hulim asi proto ze me marijuana dostava do takovyho bajecnyho stavku kterej se mi fakt libi takze asi proto no a taky neni nad to dat si se znamim bambarko cau cau
2Bohour,gizmo...: Jako ostrileny kozaci tu tem newbies vicemene rikate, ze je v poho hulit jen tak, kdyz je cas, kdyz je prilezitost - mozna to tak je prave proto, ze vam zatim vsechno vychazelo, ale porad to tak bejt nemusi a pak teprve clovek pozna, ze v nekterejch chvilich dokaze cloveku huleni dat akorat tak pekne za usi...
Takze proc prestavam hulit? Protoze jsem si tim dost zkomplikoval jednu cast zivota... Hulim od prvaku stredni skoly, tj. cca 6 let a vzdycky jsem huleni ovladal dokonale, myslim tim, ze jsem to byl JA, kdo huleni OVLADAL, ne ze jsem byl tim, kdo byl hulenim ovladan, ale poslednich par mesicu se to nejak zvrtlo... o to vic me to (zle) preqapilo, ze jsem si myslel, ze me po tech 6ti letech huleni uz na tom nic nepreqapi... chyba lavky! Ta chyba pramenila samozrejme ze mne, ale kdo s cim zachazi, s tim taky schazi se myslim rika... Zacal jsem totiz hulit nezrizene, kazdej den, leckdy nekolikrat - proc? Ze stejnyho duvodu, co v tomhle threadu pise spousta ostatnich - protoze pak bylo fajn, o nic jsem se nestaral, proste zadny starosti, ukoly... Takze jsem tim krasne zazdil treba to, ze me prave vyhodili z VS, nejlepsi kamos si zacal zahravat s pikem, druhej odesel z domova zit na farmu sekty a spousta dalsich veci sla do riti - a vsechno v tak zatracene kratky dobe... Ovsem po nejaky dobe tohodle praktikovani mi to dalo pekne za usi... U pritelkyne jsem malem posral, co se dalo, neskutecny depky, absolutni nezajem o okoli a vlastne ani o sebe, hodlal jsem se odstehovat z domova (coz jsem dikybohu neudelal, pac by to jinak dopadlo mozna jeste hur...), ani trochu se nezajimal o to co bude, vykaslal jsem se dokonce uz i na psani tech clanku, cimz jsem si privydelaval nekolik poslednich let a navic pamet byla ta tam... ke konci jsem pri mluve nenachazel vyrazy ani pro ty nejzakladnejsi slova a i lidi z okoli mi rikali, ze mam nejak "omezenou slovni zasobu" (a to bych jinak nemel mit, pac uz nekolik let pisu clanky i do odbornych casopisu), coz byla teda spis ta humornejsi stranka, pac moje mektavy vyroky byly tim chabym vyberem slov doslova vetama spis jak od mentalne postizenyho, cemuz jsem se sam musel uz smat, ale proste ty potrebny slova si ne a ne vybavit...
Takze z osobni zkusenosti doporucuju NEHULIT JEN TAK, VZDYCKY KDYZ JE PRILEZITOST, ale vybirat si - kde, kdy, s kym... (jinak, 'NoM' je jen skomirajici klon jednoho staryho usera groweru, kterej tu uz nedavno skoncil...)
nom: chlape verim ze bych volil sam stejne, mozna fakt to s ni nejde, zalezi co je ti blyzsi, byt ve spolecnosti, nebo mit se dobre a zit.. Ja pracuju, hulim take od prvaku stredni, a hulim doted, vidim na sobe urcite zmeny, ale jak rikali jini, k horsimu ne. Fakt clovek kdyz je ve spatne situaci, to svadi na neco, ono to ma vetsinou koreny jinde. Vim sam na sobe jak me obcas dela problemy se donutit neco delat, nemyslim prace atd, ale treba drif sem kreslil, delal musiku. Jenze me to ted tak vyhovuje, a nestane se,ze nekdy reknu o tomto case ze byl promarneny, vzdyt clovek straci tolik casu blbostma, ze fakt nevim jak bych vypadal dnes kdybych si k ni neprivonel. De o to ze me dala hodne duchovniho zivota, ja sem odjakziva byl spis takovy uzavreny clovek, jenze ona me z toho pomohla ven! ted ziju uplne v jinem svete, jako bych sel po pravne ceste.
urcite ale nehulim kdyz nechcu.. situace je takova ze to ale casto neni
vite jeste ohledne toho ritualu- sice je to paradox, ale ta malicka psychicka zavislost kterou urcite vsichni mame nevznika na samotny stav intoxikace, ale prave na tom ,,rikejte si tomu treba ritual´´ tzn. baleni speka a samotne huleni. ale opravdu me potesil prispevek uz nekde vyse uvedeny- huleni cloveku pripomene ze svet zas neni tak uplne hnusnej a stoji zato. Od te doby co hulim se mnohem vic smeju, uzivam si slunicka(a to ne jenom kdyz jsem zhulenej) a mam proste radsi i lidi kolem sebe. jen me trochu stve jeste urcita upjatost lidi=marihuana-droga co vas znici jak psychicky tak fyzicky X hafo piv a rumu nekde v hospode- naprosto to nikomu nevadi jen se mavne rukou. Nehlede na to ze chlast cloveka nici mnohem vic fyzicky, a ted uz je dokazano ze i psychicke ucinky jsou u chlastu fatalnejsi. No nezbyva nam doufat ze bude ceska spolecnost tolerantnejsi a tolerantnejsi(koneckoncu vse k tomu smeruje-dnes ma zkusenosti s MJ 65% mladych lidi, coz uz je na tom kolaci SAKRA velkej kus )
Hulim už několik let snad každej den a abych řek pravdu s odtupem času už to ani nějak moc neřešim.Hulim protože mě to baví!Taky mi to dává určitou svobodu myšlení bez předsudků a určitou dávku ignorance vůči věcem co mě serou....peace
Ptát se hulič huliče proč hulí to je trochu z cesty...
No ale hulim páč jak už bylo řečeno mě to taky baví.. Hulení sem hledal celej svuj život, když sem nevěděl že něco takovýho existuje, až sem ho našel. Konečně si naplno vychutnat jídlo, spánek, hudbu, filmy.. prostě celej život.. je to prostě super..
sorry for off topic> ale mne se strasne libi lidi..ktery osvetli ze hulit od 13cti kazdej den je na pitchu .samozrejme ze to je blbost...i kdyz je marihuana vicemene zalezitosti pubertalni..tedka mne neukamnenujte ..casem se jeji spotreba ustali...a spusob konzumace se zmeni..jenom malo lidi..si myslim to tahnou s 10ti speky denne az do duchodu ze jo? (respektivne pak jdou do duchodu ve 30ti)....a neni to tim ze "huleni tady nema tradici" ale je to trend celosvetovy a prirozeny..
ja osobne si myslim ze skusenost v puberte s THC nikomu neuskodi ale co je vela to je moc...
jo a vynimkam se osprawedlnuji..pri takovy generalizaci se tomu clovek nevyhne
hulim uz pres rok vicemene porad s tema samejma lidma(spolustudenti, mame maly privat na vesnicce vedle mesta kde studujem ) a neverili byste, jak jsme se za ten rok stmelili. marihuana lidi sblizuje jak jen to jde. posledni dobou se pristihavam ze hulim docela dost, a pokud nehulim ihned se mi o huleni zda nebo na nej pres den myslim coz asi taky neni uplne ok. hulim protoze s emi to libi
Kdyz jsem zacal hulit prozival jsem takove ty "vysmate" stavy; to me casem
omrzelo a prestal jsem hulit. O par let pozdeji jsem si ale dal brko a byl jsem
prijemne prekvapen jakym zpusobem mohu pracovat sam ze sebou a jakym
zpusobem mohu vnimat okoli.
Docela me mrzi ze napriklad nektere umelecke vytvory dokazu ocenit
az po zahuleni. Zhulenej se obcas dokazu
divat jinak, nalezt jine reseni. Nekdy jsem ale zase zmastenej ze nedokazu
nic
Co zeli prinasi je podle me silne zavisle od zkusenosti konzumenta a tak
ruzne budou i duvody. Myslim si ale take ze hulit pred dvacatym rokem je blbost
a ztrata casu.
THC je prostredek se kterym je nutne pracovat, z nikoho neudela nic jineho
nez je ale dava velmi silny nastroj pri hledani otazek.
Vyhulene mysleni - neselektivni ukladani do pameti = vidim vice souvislosti ; Dale - chutna mi to. Dale - pochopim na nem lidi..co si treba mysli,a tak,silna empatie. Vymyslim spoustu zajimavych super teorii jak fungujou veci,ale zase je zapomenu..chce to diktafon. A taky to cloveka dost hodi do pohody,je mene agresivni..celkove vice OK. PS: I am 17,7 years old..