Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Ministry of Cannabis zkušenosti zde.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

Inhaloval jsem Carnival z pod litru lampy - no to byl konec... THC nálož

Old Post 28-09-2011 v 07:08 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mr.brown
Stálý Člen

Karma uživatele mr.brown - 0% PěstitelskáKarma uživatele mr.brown - 0% PěstitelskáKarma uživatele mr.brown - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Zrovna klíčim Shanti na mikro, zatim to vypadá slibně. Asi založim thread, tak kdyby někoho zajímalo...

Old Post 30-10-2011 v 11:37 AM
mr.brown je offline   Profil uživatele mr.brown   Find more posts by mr.brown   Foto galerie člena mr.brown   Click here to Send mr.brown a Private Message   Add mr.brown to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

tet sem dal klicit od nich polarni zari druhej den (vcera) meli vsechy videt klicek jedno uz bylo rovnou k zasazeni zbytek zasadim dneska. dam vedet za jak dlouho vylezou nad zem, co zjim budu davat za piodminky a taky co daji ony me... zatim bodou pod zarivkou 2 x 18W cool white pak by meli jit pod 400 hps dualspektrum jinak klicivost 100% (5/5) este uvidime jak vylezou nad zem a co z nich bude ale zatim me mile prekvapily s klicivosti mel jsem na to tet celkem smulu semena vsechny pekna, zrala, velka a na pohled stejna. jinak uz to tady nikdo pestil? vyhledavac ani ja sme to tu nenasly jestli nikdo z vas jo hodte link diky

Naposledy upravil 14-11-2011 v 14:02 PM

Old Post 14-11-2011 v 06:01 AM
Host
Host

Příspěvek č. 52

tak ty nortny uz jsou nad zemi zatim vypadaji celkem k svetu. az dokvetou dam vedet ale zatim se mi jevi vyborne

Old Post 17-11-2011 v 00:12 AM
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

citace:
Původní příspěvek od reverend
tak ty nortny uz jsou nad zemi zatim vypadaji celkem k svetu. az dokvetou dam vedet ale zatim se mi jevi vyborne

Nějaká fotečka by nebyla?

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 17-11-2011 v 10:48 AM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KrávaBětka
Stálý Člen

Karma uživatele KrávaBětka - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Devilmatic byl supr. V blízké době asi zkusím Zensation. Už se těšííím

Domov je tam, kde máš kytky...
Zubatá si už brousí kosu!

Old Post 25-08-2012 v 23:36 PM
KrávaBětka je offline   Profil uživatele KrávaBětka   Find more posts by KrávaBětka   Foto galerie člena KrávaBětka   Click here to Send KrávaBětka a Private Message   Add KrávaBětka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzis
Nový Člen

Karma uživatele honzis - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Tak ja jel Zensation,nic lepšího jsem ještě neměl,potom big bud xxl,taky hodně dobrý.Perfektní klíčivost,vysoký kolem metru a vynos taky dobrej,ale o ten zas tak nešlo.Prostě jsem od nich bral poprve a vezmu zas.Mužu doporučit

Old Post 28-09-2012 v 15:22 PM
honzis je offline   Profil uživatele honzis   Find more posts by honzis   Foto galerie člena honzis     Add honzis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jointza
Stálý Člen

Karma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 56

Zensation v hlíně, na první pěst se mi podařilo 0,99g/w

Old Post 09-02-2013 v 08:38 AM
Jointza je offline   Profil uživatele Jointza   Find more posts by Jointza   Foto galerie člena Jointza   Click here to Send Jointza a Private Message   Add Jointza to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Jointza! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás