Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tet sem dal klicit od nich polarni zari druhej den (vcera) meli vsechy videt klicek jedno uz bylo rovnou k zasazeni zbytek zasadim dneska. dam vedet za jak dlouho vylezou nad zem, co zjim budu davat za piodminky a taky co daji ony me... zatim bodou pod zarivkou 2 x 18W cool white pak by meli jit pod 400 hps dualspektrum jinak klicivost 100% (5/5) este uvidime jak vylezou nad zem a co z nich bude ale zatim me mile prekvapily s klicivosti mel jsem na to tet celkem smulu semena vsechny pekna, zrala, velka a na pohled stejna. jinak uz to tady nikdo pestil? vyhledavac ani ja sme to tu nenasly jestli nikdo z vas jo hodte link diky
Tak ja jel Zensation,nic lepšího jsem ještě neměl,potom big bud xxl,taky hodně dobrý.Perfektní klíčivost,vysoký kolem metru a vynos taky dobrej,ale o ten zas tak nešlo.Prostě jsem od nich bral poprve a vezmu zas.Mužu doporučit