Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
@Hlava: trochu divny, potkal jsem tam nekolik lidi s ctyrnohyma kamaradama..pri odchodu zrovna sli dalsi s vlcakem....nechtej treba i nejakej "vete" prukaz?
Původní příspěvek od Zedy Malá sobotní ochutnávka. Slečně to slušelo dost!
Jo jo slečinka byla odvážná! A jak tam pak takhle pochodovala, hmmm!
Škoda, že ta mašinka nebyla v nějaký soutěži, když jsme na ty výhry měli takovou kliku!
Každopádně náročnej den (a následně i večer), příští rok si beru krosnu, abych fakt vypadal jako správnej šerpa!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
a největší komedie toho stánku,jak prodávali bylinnou směs normální a v podobě hašiše( kterej docela vypada a dobře voní docela)..
ale ta holka povidala: No hlavně to nekuřte najednou, je to hrozně silný..
Hezký to bylo, dobrá přednáška od Lumíra Hanuše a docela mráz na zádech po otázkách nemocných jak se mohou léčit a kde ke konopí přijít. Jinak fakt hrozný jak vám pořád, všude a neustále cpou nějaké propagační materiály, které jsou naprosto k ničemu. I těch hnojiv už mám doma od minula dost, a to jsem si je nebral, ale nějaký amíci nám je dali, že jsou v Praze jen na chvíli...
krast:
jo pěkně na to hrál, to bylo v tom růžku poblíž konopný zmrzliny . Potěšil mě tam nákup semínek + že dávali i vzorek zdarma.
Pěkný bylo vystoupení mistrů ve hře na didgeridoo a veget na těch pohodlných pytlích, přednáška docenta Babičky z ČZU atd. atd.
Hnojek, papírků, filtrů, zapalovačů a časopisů jsme si odvezli dost , že už jsem ani pro hesi nešel..
fotek moc nemám, natož povedenejch
/
Carcoolka: jo to je jedna z těch sestřiček , taky jsem měl tu čest, když udělala neuvážený předklon
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
super akce!! na cannabizu jsem nebyl, ale nevadi..mam dost hnojek do pristiho rocniku tag ze super.. pojedu si grotek a cash crop, tag jsem zvedavej..jinak maraky seminek..uz se tesim na jaro a automatiky..
Původní příspěvek od Carcoolka
Taky mam jeden receptík. Jenze se pro to musí do Vídne a to asi nezvladnu jak casove tak financne
Tak to já sem se tam v prosinci chystal,takže mě to bodlo i kámarádový,páč máme každý 2 poukazy,tak ještě berem 2lidi a bude 20 kusů doma. 200eur ušetřených.