Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Minulý rok to šlo do 26.10. pak kytky zlikvidovala plíseň na stonku. Ale jak to máš na zahradě, můžeš denně kontrolovat a v případě deště to přikrýt. Tudíž by tě měla omezovat pouze plíseň a teplota. Ať se daří!
Protože se mi na kytkách objevila plíseň, Viz foto, dneska jsem to sklidil.
Výhled na další dny vypadá nedobře.
Podle barev blizen a trichomů byl ten pravý čas.
Větvičky už visí na šňůrách na půdě, plíseň jsem odstranil.
Kytku jsem úplně nezkosil, jen osekal vrcholy, aspoň budu moc zpětně sledovat, zda jsem udělal dobře. Je tam ještě pár nezralých paliček, tak schválně, zda dozrají či zplesniví.
Původní příspěvek od Pepas
Mno všeobecně je známý a mluví se na tom na groweru, že Jack Herrer u nás dozrává pozdě a někdy to nestihne vůbec, záleží jak kterej rok. Žloutnutí listů je příchodem podzimu a nízkích nočních teplot, pálky zůstanou v pohodě zelený dlouho. S dozráváním nic udělat nemůžeš, leda to prdnout někam pod lampu, nebo prostě nechat zrát a sklidit až nasněží a doufat, že z toho bude něco na zhulení.
Mno což o to.ona už je žlutá už přes měsíc.Ale ostatní jsou normál.Zajímavé.Tak já to tam prostě nechám do prvního sněhu a snad tam nněco do papírku budeDíky za odpověď.
Ahoj tak co mate jeste nekdo kytky venku? Ja stale cekam az palice nabudou aspon trosku na objemu, zatim neplesnivi, ale jsou male (voni vsak pekne).. Doufam ze kytky vydrzi a dozraji i v tomto chladnem pocasi. Growu zdar!
Jojo, mám venku ještě 2xES, jednu vdovu a zbytek powerplantu. Je fakt dost hnusně ale plíseň se mi zatím vyhýbá, tak ještě čekám, esi z teho zbytku něco sklidím nebo už jsem to měl radši šecko zpracovat na mlíko
Viz můj thread.
BTW, máte tu někdo zkušenosti se zakrýváním kytek do netkané textílie kvůli zimě? Má to vůbec smysl?
údajně ((Trainwreck x Thai) x East Coast Sour Diesel)
dostala se ke mě od typa přes Vídeň. vyloženě outdoor strain .
preflowers jsem zpozoroval v první půlce srpna, od tý doby pomaalu najíždí a bobtná. Zatmívání je jistota, bez něj to v mírném pásmu raději nezkoušejte .
Jeví se velice rezistentně, ale dostává od počasí dost přes piču.
Aktuálně vidim sklizeň nejdříve na půlku listopadu, co na to další zkušené zkouřené oko?
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Původní příspěvek od Slick-ace
Jeví velice rezistentně, ale dostává od počasí dost přes piču.
Aktuálně vidim sklizeň nejdříve na půlku listopadu, co na to další zkušené zkouřené oko?
Zdarec, při tomhle počasí nevím nevím jinak asi taky bych tak tipl nějak půlka listopadu + - týden..at to vyjde
Ja to s tema svyma vidim tak na 14 dni a konec.. Samozrejme by bylo fajn tak 3 tydny, ale to uz asi nevyjde. Potrebuju radu jak dlouho pred sklizni doporucujete zacit s rippenem? (pisou na nem totiz ze se ma pouzivat 10 dni pred sklizni na urychleni zrani, takze me napadlo ze bych to pouzil 2-3 tydny a pomohlo by to kytce dozrat...jaky je vas nazor?)
Překrásná květina slick-ace ! Gratuluju !!. Začínám mít opravdu rád venečky,je to super na pokouření a ten růůůůst příroda,relax,rostlina,špek.
Těším se na grow 2011!!! Přeju nejen tobě hodně zdarů do dalšího roku,ale všem zeleným kamarádům
Green
Čao groweři, myslíte že v našich podmínkách venku (ne ve skleníku) dozrajou tyto odrůdy ? :
Dinafem:Blue Hash, Blue Widow, White Widow
Royal Queen Seeds: Power Flower
Každej rok je na podzim jiný počasí, podle toho dozrávaj různy modely, kolikrát mi dozrál venku vyloženě skřínovej model a kolikrát nestih dozrát.Takže moje rada, je vyzkoušet, jinak to podle mě s jistotou říct nejde. A těd jsem koukal na info o tom blue widow, tam píšou 10 října, takže to by mělo dozrát, pokud v říjnu nebude ty poslední 2 tejdny furt zataženo a nebude lejt každej den jak z konve. to by to místo dozrávaní spíš zač plesnivět. pokud to maj ostatní modely stejny, tak by taky určitě mohli dozrát. a WW jsem viděl z venku u nás dost nádhernou-skoro jak ze skříne.takže ww vim z kamošovy zkušenosti, že dozraje.
Původní příspěvek od qu1ks1lver Čao groweři, myslíte že v našich podmínkách venku (ne ve skleníku) dozrajou tyto odrůdy ? :
Dinafem:Blue Hash, Blue Widow, White Widow
Royal Queen Seeds: Power Flower
Dík
Zdar, BlueHash jsem loni sklízel kolem 10.11. a zralej nebyl
Zdravím ve spolek. Objednal jsem si z Barneys Farm semínka L.S.D. (skunk krizeny s mazarem). Zítra dojdou a všechno již je připraveno ke klíčení a následnému vysazení na zahrádku. Kamarád mi ale řekl, že takhle odrůda nestihne dozrát, pokud ji zasadím až teď (počítám že 10. - 11. bych jem mohl dát ven. Co si o tom myslíte?