Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Substrát: Bio Bizz Light Mix
Světlo: Slunce
Hnojivo:Bio Bizz Grow+Bloom+Topmax+Final Solution od AH
Celková doba růstu po sklizen: 11 týdnů
Výška: 65 cm
Výnos: celkem 18,3 g + 2 g které se spotřebovaly, cca tedy 20 g
Centální palice měla 4.7 g, z postranních větví bylo 13.6 g
automazar
110cm
velice tvrde palice
zkur vyborny
priste musim vic procisti
sklizel jsem na 2krat na vsku tosku plisne jen minimum
nemam vahu ale vyno asitak 40-50g
hnojeno biogrow ,fishmix kvet alga bloom
poprve af tak jsem velice spokoje doporucuji mazara
osobne kupuji priste min 7sem.mozna vic
zdravim dám sem fotky automatu syrup od buddha seeds, byl hnojenej kopřivama, při rustu jsem nasypal guano prášek, a na květ hnojen biobizz bloom, a ještě se chci zeptat jestli ho už mám sklidit. díky
Pakistan Ryder
Pakistan Ryder od World of seeds - tento kříženec byl vyvinut zachováním indika genetiky s přidáním autosomálního genu, který je zodpovědný za autonakvétání rostliny. Je to převážně indika, dokvétá po 45 - 55 dnech, což je ideální i pro venkovní pěstitele. Samonakvétačka silně zapáchá a má intenzivní chuť s vysokým obsahem THC, který s vámi doslova zamete. Má nižší kompaktní rozměry.
Nehnojeno - původní černozem s kompostem
sazeno 1.května , sběr 31.7.2012
výška 50cm silné boční větve a celá kytka obsypána masivními květy odhaduji minimálně 50g sušiny.
Substrat: kompost a starej kravskej hnůj, pěstováno venku v přirode, vůbec nehnojeno.
Bohužel v začátku ji zaštíp slimák, jinak by byla tak dvakrát taková.
Auto NL na me udelaly dobry dojem.
Af strain jsem jel prvnim rokem, i kdyz jsem je mel v malych kvetinacich a mely tezke zacatky hned za mlada je napadly teze svilusky a nejaky hmyz.
Dve kytky ze 3 semen vyrostl. Jeden vetsi fenotyp jeden mensi.
Celkove stredne hutne palice, s obrovskym nanosem pryskyrice a intenzivni skunkovou vuni.
Dost se mi libily. Proto rozjizdim skrin na slechteni ,pouze kontorlovane opyleni ruznych AF vzorku co mam citaji asi 10 strainu.
Behem zimy budu davat info,co s cim krizim.
Zpatky k AF , chut oprvdu lahodna ,tezky kour po par minutach terno high az na spani...
Celkovy pohled: 7/10
Ale davam Autofloweringu velky potencial ktery se teprve rozjizdi.