Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od don juan a jeste mam dotaz uz asi pred 2 lety nebo nejak tak sem tady od jednoho clena dostal toto prej je to naky organismus nebo neco smicha se to s vodou a ze je to proti plisni v hline ale nevim to jiste prikladam foto , prosim napiste jak se to jmenuje a jak se to pouziva dekuji
Jestli nehnojis tak zkus zahnojit,ja si myslim ze je to bud tim nebo PH,ale nevim,ta fotka je rozmazana takze z toho nejde moc videt.Nejdrive to zahnoj a pak uvidis.
tohle mi dělá jen jedna kytka,ph je good,teplota je good,hnojky míchám slabší,takže přehnojené to není a tohle se začlo dělat na listech a zhnědlo i pár chloupků na květech,prosím o radu,děkuji.
Původní příspěvek od undergroundman tohle mi dělá jen jedna kytka,ph je good,teplota je good,hnojky míchám slabší,takže přehnojené to není a tohle se začlo dělat na listech a zhnědlo i pár chloupků na květech,prosím o radu,děkuji.
máte problémy z listy ,tak pište jenom sem,mám problémy z listy ,tak tu píšu,ale než se dočkám odpovědi,tak mi ty kytky dávno chcípnou,tak dík moc,poradím si sám.a jestli mi za tenhle up pošle někdo červenou karmu,jako posledně když jsem se zeptal co mám z listy,tak nechápu od čeho tu ten thread je.čus
29-08-2010 v 09:29 AM
stanley Stálý Člen
Veliký problém....kytky se mi rozpadaj, listy opadaj...pomozte
Čau, mám velký problém, doma za oknem jako každý rok mám 2 kytky. Dávám jim hnojivo, royal mix substrát vše aby se měly dobře, aš donedávnka to šlo pěkně. Před týdnem na kytky zautočily svilušky, tak jsem se rozhodl, že se jich zbavím a koupil jsem si nějáký bio postřik, dávkoval jsem podle návodu, listy jsem pokropil asi 15 min vodou, aby se přípravek z listů smyl, ale po doschnutí jsem zjistil, ze mám nějáké lesklé listy a je na nich přilepenej nejakej shit.
Po 3 dnech mi listy začly žloutnou a opadávat, nevím co s tím mám dělat. Někde jsem četl, že musím dát na 1l vody 3 kapky jaru a pořádně listy propláchnout je to tak? Bojím se, že to ještě zhorším.
Pokud to pude s kytí dále, tak za týden mi nezbide jediný list...
čus, jestli jsi je stříkal bioolem tak pohoda, ten jar se tam nakape hned do toho postřiku kvůli lepší smáčivosti..oplachovat ho hned vodou je pitoost, proč bys je jinak stříkal..
na listech ti udělá takovej film, budou jakoby voskový, a tím vpodstatě zabíjí ty sviluchy, že je to zadusí, proto je důležitý to stříkat zespodu listu kde je jich nejvíc..
to že opadávaj je podle mě způsobený buď přímo sviluchama, nebo úplně něčím jiným, ale na postřik bych to netipoval..
tak snad jsem trochu pomoh
Tak jasan nesu vul.... postříkal jsem to tím postřikem...byl to fakt asi ten biool..... a nechal pul dne zaschnout .... na tech listech to je jak vrstva lepidla, která nejde sundat a zdá se mi, že listy nemůžou dýchat, proto to schne podle mě.............
Původní příspěvek od stanley Tak jasan nesu vul.... postříkal jsem to tím postřikem...byl to fakt asi ten biool..... a nechal pul dne zaschnout .... na tech listech to je jak vrstva lepidla, která nejde sundat a zdá se mi, že listy nemůžou dýchat, proto to schne podle mě.............
Ten leskly "film" na listech nema za nasledek, ze by ty listy nemohly dychat. Ja jsem tim kytky kdysi strikal taky a pak byly vpohode, takze bych se taky priklanel k tomu, ze je to zpusobene primo sviluchama. Je opravdu potreba postrikat tu kytku celou, hlavne listy zespodu, tak je jejich vyskyt nejvetsi...Postrik pouze z vrchu neni uciny a sviluchy se za par dni rozmnozi na stejnou uroven jako pred tim...Taky se mi osvedcilo narazove zvysit vlhkost a snizit teplotu, protoze jim svedci teplo a sucho... Jak se zvysila vlhkost, tak se napily pukly....Pochopitelne tohle lze jen dokud nejsou na kytce palice...
Měl jsem na rostlinách to samý. Vyskytlo se to, když zapršelo a potom svítilo slunce (možná spáleno sluncem). Nic jsem s tím nedělal. Na napadených listech flíčky zůstaly (byly odstraněny) a na nových se neobjevily. Během toho "problému" jsem jednou postříkal Phytaminem.
Původní příspěvek od undergroundman
máte problémy z listy ,tak pište jenom sem,mám problémy z listy ,tak tu píšu,ale než se dočkám odpovědi,tak mi ty kytky dávno chcípnou,tak dík moc,poradím si sám.a jestli mi za tenhle up pošle někdo červenou karmu,jako posledně když jsem se zeptal co mám z listy,tak nechápu od čeho tu ten thread je.čus