Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já ti to řeknu takle: Když objevíš (nevim jestli to zkoumáš nějak precizně, já sem měl 6 kytek, tak sem to tak rychle projel, a potom při sklizni mi málem vyletěli oči, kolik tam tý plísně bylo) nějakou plíseň, tak si myslim, že se bude jenom rozšiřovat, ať to máš na stromu, nebo ne, a kdyby ne, tak ber na vědomí, že v noci je pod nulou. Já si myslim, že bys to měl skosit co nejdřív, za těch pár procentek víc vyzrálosti ti to nestojí, abys neztratil všechno. Jinak je ten fialovej rusák brutální rozhodně K+ a dobrej nápad příští rok asi taky pojedu
Ahojte, všem moc děkuju za názory ohledně sklizně a v neposlední řadě taky za Kčka.
Po prozkoumání předpovědi počasí , lunárního kalendáře (23. 10. je úplněk) a vašich názorů, jsem se rozhodl, že zkusím kytí nechat do úterý, protože v pondělí a úterý by mělo být ještě hezky.
V úterý pravděpodobně seknu, doufám, že bude Bud málo plesnivej, protože odolnost vůči plísni je opravdu nulová. Rus je opravdu v pohodě a zbarvení do podzimních barev jsem moc nečekal.
Zdar,já mam big buda a zatím žádná plíseň.Je to asi tím balkonem proto tam prakticky neprší a když svítí slunce tak docela dlouho.Už bych ho mohl sice sklidit,ale nějak jsem to nevychytal s hnojením,a nechci aby to tam bylo cítit,musím to ještě zalít final solution a pak ještě pár dní počkat,a prolévat a prolévat.Akorát ty mrazíky mi dělají starost.Jinak,máš to hezký.
Ahoj, díky moc za názor! Zkouřeností je na tom ale rus líp, nevím proč ... Dneska nebude čas (mám stužkovák), ale příští týden se stavím za kámošem s foťákem a dodělám výnos a smokereport.
Tak, konečně jsem se dokopal k nafocení suchýho hulča, abych taky ukázal, jak to vypadá na váze a napsal trochu smoke-report. :-)
Big Bud- nezapře se, že je to kříženec skunku. Hustá chuť, chvílu nic, no a pak najednou boom a jste na papriku. Líbí se mi styl, jakým zhuluje.
White Russian - klasika už z minulýho roku, rychlejší náběh, ale o trchu kratší, zato euforičtější účinek. Maximální spokojenost.
Výnos: BB byl v trošku menším koflíku, takže okolo 30g na té kytce bylo. No a WR okolo 35, přesně jsme to nevážili, protože se prostě něco spálilo hned.
Fotky: 1,2 Big Bud
3,4 White Russian
5 - 3 nedozrálý budy ze skleníku (byly toho 2 takovýhle krabice) - ostříháno a bude hašík přez vodu (vstupní materiál cca. 1000 g pálek a listů), foto report zase někdy jindy. :P
Vklidu, viselo to v mraze na půdě. Krabica byla jenom na přenos. Ostatně to je všechen materiál na hash, takže ten se ještě jednou dočká vody a na hulení to určitě není.
Ahoj, díky za pochvalu.
-> Frodo: Musím předem upozornit, že to dá spoustu práce, hlavně zalejvání je pruda , ale výsledek stojí za to. Hulčo mi chutná a moc pěkně zhuluje. S odrůdama máš pravdu, Big Bud trochu plesnivěl (bylo to asi hlavně špatným počasím), ale Whire Russian byl naprosto v pohodě a odolnej.
Ještě přidávám 2 poslední fotečky největší palice, kterou si schovám na příští sklizeň pro srovnání. Takže v podstatě zakládám něco jako "archivek" vlastních výpěstů.