Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejdriv kratke Samsony (wbec nechapu jak jsem je mohl pouzivat :-) holt ziju na Morave a tady ty jointy moc nefrci)
No a ted zlaty smokingy :-)
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Ahoj lidi mezi mými kamarády panuje rozpor (heheh), které že to papírky jsou nejlepší tak by mě zajímaly vaše názory
A tady sou ty moje:
Já používám výhradně (už dlóóóuho) zlatý smokingy páč si myslim že jsou nejlepší protože jsou úzký lehce prosvítají a nemají tunu lepidla
Na druhý místo bych zařadila smokingy eco, který jsou taky dobrý
Jako nevyhovující papírky beru jakýkoliv rizzly ty sou jako čtvrtka tuhý, taky černý smokingy ty maj prostě moc lepidla a sou celý takový nanicovatý
Modrý a zlatý smokingy nesnášim ty sou prostě špatný
Ještě docela dobrý sou bílý OCBéčka protože se dobře trhaj (při rollbacku-bekru)
S dalšímy papírky už takový zkušenosti nemam.
Tak a co vy?
Já osobně nejraději balím do černých ODBíček slim premium. Nevím, jestli jsou nejlepší, ale rozhodně se mi z nich nejlépe motá. A mám takový fajn pocit, když z nich balím, stalo se to takovou částí toho rituálu, když se lidi sejdou a někdo začne balit, radost je hned o něco větší pokud je to z nich. Zlaté Smokingy nejsou spatne... ale zvyk je zvyk
Tak tohle jsem chtěl (asi) (nevím) napsat. Tak jsem to napsal ( ). hehe
###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###
na malý jointy používám zlatý nebo eco smokingy, na velký bambára červený smokingy nebo rollsgaty a teď jsem objevila modrý gizy, ale s nima nemůžu balit večer venku protože jsou tak tenoulinký, že hrozně rychle navlhávaj a jako nejhorší mi přijdou mascoty, xxl-ka ale asi úplně největší mazec jsou clippry ty sou ještě horší než vážky
Moje osobni zkusenost byla se Smokingama apod. blba, takze od ty doby, co jsem poprve pouzil fialovy OCB slimky s filtrama, tak jiny papirky nepouzivam.
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
mno driv sem motal do zlatych Smokingu ale posledni dobou se mi zdaj strasne komercni.... tak sem si oblibil cerny OCB do kterych balim uz asi rok maj optimalne lepidla a sirka je taky idelani.. ted se mi dostala do ruky zvlastni sada je to od casopisu /tusim/ Rock report a sou tam bily OCB + 33 fitru je to pohodovy ... vrele doporucuju
Prs: stalo me to cca 10Kc