Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1. indoor: 250w/hlína
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Knorman
Stálý Člen

Karma uživatele Knorman - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

10. den od toho co sem prepnul na 12/12...

Old Post 05-04-2010 v 16:31 PM
Knorman je offline   Profil uživatele Knorman   Find more posts by Knorman   Foto galerie člena Knorman   Click here to Send Knorman a Private Message   Add Knorman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Knorman
Stálý Člen

Příspěvek č. 50

super tak dneska rano sem objevil u nekterych kytek naznaky palicek .. tak se mi trochu ulevilo ... jen sem cekal ze este o dost vyrostou a zatim rostou nak pomalec ... di sirky rosou perfektne ale anhoru se moc netahnou a mam tam hafo nevyuzityho mista... no ale nevadi zatim sem s nima spokojenej jen by me zajimalo jak potom poznam co je nebula a co chronic...

Old Post 07-04-2010 v 12:21 PM
Knorman je offline   Profil uživatele Knorman   Find more posts by Knorman   Foto galerie člena Knorman   Click here to Send Knorman a Private Message   Add Knorman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skioo
Stálý Člen

Karma uživatele skioo - 85% PěstitelskáKarma uživatele skioo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Zdravym máš to pěkný, listy krásně zelený ale udivuje mě ta rychlost (pomalost) růstu já jsem přepinal asi po 12 dnech. Já bych možná zkusil zmenšit vlhkost ale jsem stejný začátečník jako ty tak to rači necham na zkušených = D a hnojíš? kolik maj tak cm? držim palce a zatim si netroufam hádat co je co to poznáš určitě až někdy před sklizní ale tak mistr to asi pozná i tet ale to já nejsem = ) měj se

nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D

Old Post 07-04-2010 v 17:18 PM
skioo je offline   Profil uživatele skioo   Find more posts by skioo   Foto galerie člena skioo   Click here to Send skioo a Private Message   Add skioo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skioo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Knorman
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

Jo Jo vlhkost se drzi kolem 40-50 % teplotu sem taky vytah na 17-22°C za cenu toho ze budu muset platit vic za elektrinu, ale snad se to vrati.. hnojim, na rustu fish mixem+ sem strikal pyth-amin a ted stridam pythamin do zalivky a Hesi fosfor+ taky do zalivky, rostlinky merej prumerne 36 cm

PS: mam to nejak prostrihat nebo este ne?..

Naposledy upravil Knorman 07-04-2010 v 19:46 PM

Old Post 07-04-2010 v 17:55 PM
Knorman
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

15 den na 12/12 kyticky malicko povyrostly ted prumerne meri tak 38cm, vypadaj docela hezky ... kolik si myslite ze z toho muze tak bejt G?.. kdyz sou takhle maly?..

Old Post 10-04-2010 v 11:41 AM
coolioo
Stálý Člen

Karma uživatele coolioo - 96% PěstitelskáKarma uživatele coolioo - 96% PěstitelskáKarma uživatele coolioo - 96% PěstitelskáKarma uživatele coolioo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Mno myslim, ze je jeste dost brzy ptat se na gramaz, vzdyt jsi sotva prepnul. Staci jak zkazis par veci a muzes mit taky velke ...:-) Jako treba ja. Nene, myslim, ze z toho neco bude, kyti vypadaji pekne. Libi se mi jak se pekne kosati a vubec se netahnou do vysky, to me po prepnuti doslova zesilely, ale byl jsem pripraven. Jinac ten rust bude asi tim, ze nesjpis podle toho co pises, jsi vubec nehnojil zakladem, grow, bloom. ..
Po pythaminu a fishmixu zadny zazrak neuvidis.

Old Post 10-04-2010 v 12:32 PM
coolioo je offline   Profil uživatele coolioo   Find more posts by coolioo   Foto galerie člena coolioo   Click here to Send coolioo a Private Message   Add coolioo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Knorman
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

18. den od 12/12 ... znamena to, ze kdyz je u modelu doba kveteni tak se to pocita od ty doby kdy sme preply na 12/12?...

Naposledy upravil Knorman 13-04-2010 v 21:00 PM

Old Post 13-04-2010 v 19:50 PM
skioo
Stálý Člen

Karma uživatele skioo - 85% PěstitelskáKarma uživatele skioo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

... znamenato ze kdyz je u modelu doba kveteni tak se to pocita od ty doby kdy sme preply na 12/12?...

........... Je to udivující ale je to tak = )

nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D

Old Post 13-04-2010 v 20:57 PM
skioo je offline   Profil uživatele skioo   Find more posts by skioo   Foto galerie člena skioo   Click here to Send skioo a Private Message   Add skioo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skioo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Knorman
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

23. den Květu

Old Post 18-04-2010 v 11:47 AM
Knorman
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

23.den kvetu

Old Post 18-04-2010 v 13:23 PM
Knorman
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

23. den kvetu

Naposledy upravil Knorman 18-04-2010 v 16:42 PM

Old Post 18-04-2010 v 15:57 PM
Jíří
Stálý Člen

Karma uživatele Jíří - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jíří - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

hnojim, na rustu fish mixem+ sem strikal pyth-amin a ted stridam pythamin do zalivky a Hesi fosfor+ taky do zalivky, rostlinky merej prumerne 36 cm

Zdravim tě hele ty si daval nebo davaš phytamin do zalivky???
To se nedává ne?? Jen na postřik.....!!! čeče.....

N............ :-D zelený list

25☼MH/25☼HPS

25☼MH/25☼HPS/Vol.6

Old Post 19-04-2010 v 13:08 PM
Jíří je offline   Profil uživatele Jíří   Find more posts by Jíří   Foto galerie člena Jíří   Click here to Send Jíří a Private Message   Add Jíří to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coolioo
Stálý Člen

Karma uživatele coolioo - 96% PěstitelskáKarma uživatele coolioo - 96% PěstitelskáKarma uživatele coolioo - 96% PěstitelskáKarma uživatele coolioo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Proc by nemohl Pythamin do zalivky??? Sice silene zveda PH, ale to se da zase upravit.
Ja taky strikam jen v rustu a par tydnu v kvetu a pak do zalivky...

Old Post 19-04-2010 v 13:24 PM
coolioo je offline   Profil uživatele coolioo   Find more posts by coolioo   Foto galerie člena coolioo   Click here to Send coolioo a Private Message   Add coolioo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jíří
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

Zde na G

Phytamin

Univerzální postřik

* přírodní hormon na růst i květ
* zvyšuje obsah chlorofylu a cukru
* více zeleně, dostatečná obranyschopnost
* tvoří silnější plody
* dávkování: postřik 5ml/l

25☼MH/25☼HPS

25☼MH/25☼HPS/Vol.6

Old Post 19-04-2010 v 14:34 PM
Jíří je offline   Profil uživatele Jíří   Find more posts by Jíří   Foto galerie člena Jíří   Click here to Send Jíří a Private Message   Add Jíří to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Knorman
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

ja sem cet ze se to dava i do zalivky a mnozsti mam nekde napsany kolik na litr..

Old Post 19-04-2010 v 18:49 PM
Jíří
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

Mno jak chceš.......mě je to nakonec jedno ja bych to tam nedal!!

25☼MH/25☼HPS

25☼MH/25☼HPS/Vol.6

Old Post 19-04-2010 v 20:03 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
28-03-2021 - 1st indoor 250w homemade box - 10 odpovědí
08-04-2017 - 1st indoor 400W - 53 odpovědí
31-05-2016 - 1.st indoor 450W Led - 71 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás