Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky moc...zejtra jelehce pohnojím fish-mixem a Bio-Bloom,jen mě štve že sou 12.den na květu,a zatim ani náznak paliček,a to je kvuli tomu vápníku,tak doufam že se to do víkendu zlepší...zítra dodam další foto
zdar,bud jsi to přehnojil a spálil listy,to hnědnutí od prostředku listu tomu napovídá,,nebo-máš drenáž na dně květníku?,nemyslím jen odtok.díry,ale třeba keramzit a sítku?jinak zahnívaj kořeny při přelití..
Zdravim dnes sem koukal na kytičky,a jako kdyby se to nezlepšilo,jediná věc která mě potěšila že holky začly nakvétat,ale ty listy mě už fakt se.ou newim co stim,3x zalito vodou s vápníkem plus včera přidán fish-mix a bio bloom,večer dodam slíbené foto včera sem to nestihl
nevím co je NL za genetiku,jestli roste i v květový fázi,ale přepínat na květ,když jsou takhle přichcíplý,asi není nejlepší,rapidně se to odrazí na úrodě...ale nic proti,jen můj názor
Tak sem zase tady,už vubec newim co mam dělat,ty listy se vubec nezlepšujou usychají další a další,přitom vápník kytičkám dodávam,a jet celej květ stimhle defektem se mi nechce...Něco budu muset vymyslet
Pokud vás taky něco napadne tak šup sem stim díks