Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar pospříkávám to 1 za týden a ted jsem koupil Plagron Algo-Grow ataky jednou za týden to zalívám listy už nic nedělaj zůstaly takový jaký jsou tak doufám že to tak zůstane, hmyz tam nebude aspoň myslím
Plíseň?? Nevim no, stalo se to když jsem přesazoval květinu a pak se to ještě objevilo u jedný, kterou jsem nepřesazoval, ale nepostupuje to dál plíseň by postupovala nebo ne??
Kytka vypada uplne zdrave, ale postupne se mne objevuji na listech fleky az diry. Nevsiml jsem si v okoli zadnych potvor a plisen taky nevim.
Co vy na to?
Cau, na venkacich vzdycky najdes nejaky nemoci, nebo problemy, tomu se venku proste neda vyhnout, jediny co ti muzu poradit, podivej se jeste poradne, jestli tam nejsou nejaky hmyzaci, tohle na nemoc nevypada, jinak bych to neresil, jak pisu, na venkacich vzdycky neco bude, a vetsinou to ani nema tak vliv na sklizen
Původní příspěvek od Celller Cau, na venkacich vzdycky najdes nejaky nemoci, nebo problemy, tomu se venku proste neda vyhnout, jediny co ti muzu poradit, podivej se jeste poradne, jestli tam nejsou nejaky hmyzaci, tohle na nemoc nevypada, jinak bych to neresil, jak pisu, na venkacich vzdycky neco bude, a vetsinou to ani nema tak vliv na sklizen
Napsat to muzu, co bych nemohl, uz par let pestuji, a vim, ze zalezi na tom, jak sou kytky vitalni, venku je tehle sajrajtu mnoho, takze na kytkach je kde co, proste snad poznate, kdy je na tom ta kytka spatne, kdyz ma nemocnych par listu, tak bych neplasil, poradne zkontrolovat a pak hledat a pouzit vhodny postrik, ale to je jen logika, kdyby ste se vic snazili, tak by ste umeli
Ja souhlasim s celllerem, ze z toho nedelat vedu. Venku na kytkach se cas od casu proste nejakej sram objevi a pokud se to nerozsiruje, tak bych si s tim hlavu nedelal.
Původní příspěvek od xaralis Lil john: svilusky??? !!!
Ja souhlasim s celllerem, ze z toho nedelat vedu. Venku na kytkach se cas od casu proste nejakej sram objevi a pokud se to nerozsiruje, tak bych si s tim hlavu nedelal.
mam podobny tecka na listech, u mejch kytek to zapricinilo krupobiti, ktery porusilo maly vrchni listky, kdyz pak dorostly zustaly tam presne takovy flicky, muze to byt od toho, nebo nejaky zrouti, pokud nechradne cela kytka, nestrachoval bych se
ČEST, Celller no zda se mi ze me postihlo uplne to same na Šalvejích ktere sem musel odstranit , a pomalu ale jiste se se mi to presouva na ostatní kytky . Všiml jsem si na listech takove mini housenky tak max.0.5 cm dlohé a dobre maskovane . Zatím se snazím provádet postrik Spruzitem 2x denne ale vube to nepomáhá , sice asi po 4 dnech jsem se housenek zbavil ale na listech se stale síri hnede flícky postupne flicky mizi a zustavají diry + takovy leskly povlak..... Jsem s toho na nervy nejradsi bych to vsechno vyhodil coz se asi na konec stane .
Tady nake fotky kvalita fotek nic moc no snad tam neco uvidíte .
Kamo, ty mas uplne neco jineho, u me na listevch jsou nekroticka mista, zatim co u tebe vyzrana, jestli mas tu salvej jen na koukani, a nekouris to, tak ji strikni treba Talstarem, ale pozor, je to fakt zabijak a zlikviduje vsechno
zdar mám venku dvě skéra a mám s nima stejnej problém jako má Celller na těch čtyrech fotkách, celá rostlina vypadá že je vcajku jenže na těch starších větších listech je tato choroba příjde mi že to jede od spoda rostliny jinak vršky a čerstvý výrůstky vypadaj zdravě a je to asi na 50% listech nevíte někdo co mi poradit? mám ty listy otrhat? nebo nějakej postřik? vůbec se mi to totiž nelíbí
Takze, zde je to, co sehnal EXODUS nekde od borcu z icmagu- pokud by byl nekdo tak hodny, muze prelozit, a hlavne prelozit problem, co maji nase kytky, dik
You can register for free and there you can find all diseases and fertz problems.
If you can't figger it out yourself after register (click on plants), then let me know. I will contact Canna directly and send them the picture.
I don't know what it is right now, sorry.
I hope it will be figured out soon.
Thanks for your trust and sending me the question.
Keep on growing and stay safe...
Kedže ma postihla rovnaká pliaga ako Celllera a Mounta a na growery som bližšie o tom nenašiel nič tak som bol nútený niečo pohľadať na internete.
Tu je výsledok. Jedná sa o LSF (Leaf spot fungus) - voľne preložené ako listová škvrnitosť.
LSF(Leaf spot fungus)
LSF or leaf spot fungus is a mould/fungus that affects the leaves of a plant often first confussed with a nutrient def ( as i did ) the leaves start fading to yellow then pale white sometimes with nechrotic spots then brown dead patches then they all fall off, leaving the plant with no main leaves so it grows spindly and stretchy, it is an airbourne spore that will cling to every surface in your grow room, it has only recently adapted itself to the cannabis plant already being widespread in other plant species. i shall add some photo's of my own experience's with it, as i have just lost some because of lsf.
Some citrus sprays will keep it at bay, sulphur burners are inaffective, the only way is to remove all dead leaf's and bleach all suface's, i have just added intake filters aswell and will be spraying from day one on new lot.