Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1. IN pro radost, 400 W, 5x Ch + 5x MF
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
myemi
Stálý Člen

Karma uživatele myemi - 94% PěstitelskáKarma uživatele myemi - 94% PěstitelskáKarma uživatele myemi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

333 G

next round WR, IP2000, NEBULA 400w
3x moutain jam 150W hlína sklizeno!
MYEMI

Old Post 03-04-2010 v 08:14 AM
myemi je offline   Profil uživatele myemi   Find more posts by myemi   Foto galerie člena myemi   Click here to Send myemi a Private Message   Add myemi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koloušek
Stálý Člen

Karma uživatele Koloušek - 93% PěstitelskáKarma uživatele Koloušek - 93% PěstitelskáKarma uživatele Koloušek - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Večer ukončím tipovačku. Máte poslední možnost ulovit K+

Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho…
Velmi zajímavý dokument> Zajatci bíleho boha

Můj první indoor, pro radost, 400W

Old Post 05-04-2010 v 11:23 AM
Koloušek je offline   Profil uživatele Koloušek   Find more posts by Koloušek   Foto galerie člena Koloušek   Click here to Send Koloušek a Private Message   Add Koloušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
valec
Stálý Člen

Karma uživatele valec - 96% PěstitelskáKarma uživatele valec - 96% PěstitelskáKarma uživatele valec - 96% PěstitelskáKarma uživatele valec - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

ja tipuju 305g

Old Post 05-04-2010 v 18:53 PM
valec je offline   Profil uživatele valec   Find more posts by valec   Foto galerie člena valec   Click here to Send valec a Private Message   Add valec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LemonJelly
Stálý Člen

Karma uživatele LemonJelly - 51% PěstitelskáKarma uživatele LemonJelly - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Tipnem to na rovnych 297,5g
Dobru chut
LJ

Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!

Old Post 06-04-2010 v 07:14 AM
LemonJelly je offline   Profil uživatele LemonJelly   Find more posts by LemonJelly   Foto galerie člena LemonJelly   Click here to Send LemonJelly a Private Message   Add LemonJelly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ether
Stálý Člen

Karma uživatele Ether - 96% PěstitelskáKarma uživatele Ether - 96% PěstitelskáKarma uživatele Ether - 96% PěstitelskáKarma uživatele Ether - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

311..pekny

FLY on the Sky

Old Post 06-04-2010 v 14:43 PM
Ether je offline   Profil uživatele Ether   Find more posts by Ether   Foto galerie člena Ether   Click here to Send Ether a Private Message   Add Ether to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koloušek
Stálý Člen

Karma uživatele Koloušek - 93% PěstitelskáKarma uživatele Koloušek - 93% PěstitelskáKarma uživatele Koloušek - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Celková váha dělala 290,88 g
Pořadí: 1. benji chaouat
2. LemonJelly
3. valec
Výhercům gratuluji a K+ letí.

Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho…

Old Post 06-04-2010 v 16:06 PM
Koloušek je offline   Profil uživatele Koloušek   Find more posts by Koloušek   Foto galerie člena Koloušek   Click here to Send Koloušek a Private Message   Add Koloušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koloušek
Stálý Člen

The end. V hlavních rolích. Mother´s Finest a Chronic. Režíroval. Kolouch Příspěvek č. 55

Zdravím groweři, myslím, že tenhle thread si zaslouží zakončení a celkový shrnutí.
Co se týče výnosu, tak jsem velmi mile překvapen. Byl to 1. grow, takže jsem nečekal zázraky, ale i tak jsem 290g z holek vytáhl (přesně to je 290,88g). Svítil jsem jim poměrně dost dlouho (100 dní přesně), takže GE index nic moc: 0,561 g/W.
Co mě překvapilo bylo, že MF měla průměrně vyšší výnos(30g/kytka) než Chronic u kterýho bych předpokládal výnos vyšší, když se jím chlubí i seedbanka.
Pokus zastřižená MF (1 norm. a 1 FIM) x nezaštípnuté MF dopadl zajímavě. FIM(nepovedenej, jen 2 větve)= 29,61 , Normál šmik= 31,46
Result: Nepovedenej FIM není to samé jako norm. zástřih.
Všechny trumfla nezastřižená rostlina v dolním levém rohu s váhou 32,04. Musím říct, že od začátku to byla má favoritka:-)

Smokereport:

S účinky jsem moc spokojenej. MF je na mě možná až moc silná. Pěkné high, který nutí člověka něco vymejšlet, něco dělat. Ale pokud se to s ní přežene, tak dokáže taky ukázat zoubky a poslat člověka k zemi respektive do postele. Jen kdyby voněla nějak zajímavěji, byla by dokonalá.
Paličky sice nejsou tak tvrdý jako u chronica a ani nevoní, tak jako chronic, ale vše vynahrazuje zvláštní tvar "jakoby špičáků". Rozhodně svému jménu nedělá ostudu a bezpochyby si zaslouží ocenění nejlepší Sativa roku 2002.

Chronic mě dostal svojí vůní a chutí. Stav je takovej standartní, rozhodně neurazí, ale na MF nemá, ta je o úroveň vejš.
To, co chybí MF, tak dodává Chronic. Co nemá Chronic to zase dodá MF, jistě by byl zajímavej cross MFxCH pokud by se někomu podařilo dostat do genotypu všechny přednosti, kterými oplývají tyto dva modely.

Takže závěrem, abych ukončil tenhle román. Jsem spokojen, pár chyb v growu bylo, ale to je jen dobře, protože jsem se poučil.
Z growerskýho hlediska to byla paráda. Řezy supr. Vzhledově se mi rostlinky moc líbily, hlavně MF a její "špičáky". Doba květu dost podobná ne-li stejná (ikdyž jsem se bál chronica, že bude moc brzy) a výslednej produkt stojí za to. Co víc si přát.
Nezbývá než poděkovat a odebrat se do mlžných věčností. :-D

Kolouch

Old Post 05-05-2010 v 14:32 PM
Jagditrax
Stálý Člen

Karma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Zdravím. Aký topný kábel si nakoniec kúpil ? 50W alebo 80W ? O chvíľu budem musieť riešiť nízku teplotu aj ja. Teplota ti stúpla o 3-4 stupne. Len aby som mal teoretickú predstavu. Momentálne mám v noci 16, a čakám, že v zime to bude kruté - minibalkón prerobeny sadrokartonam na minikumbál, izolácia neznáma, dodatočná izolácia boxu nemožná z priestorových dovodov.

Old Post 10-10-2010 v 14:33 PM
Jagditrax je offline   Profil uživatele Jagditrax   Find more posts by Jagditrax   Foto galerie člena Jagditrax   Click here to Send Jagditrax a Private Message   Add Jagditrax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koloušek
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Hoj, tebou bych asi vzal ten nejvýkonější co seženeš. Ideální teplota je cca 20 stupnu v noci. Kabel ti určitě pomůže, ale zázraky nečekej.:-)

Old Post 18-10-2010 v 15:42 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás