Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny.
Kytičky už až na jednu všechny kvetou, jak jsem nebyl tří týdny doma a byly jenom zalejvaný tak z nich vyrostly docela nevzhledný košťata.Kytka na balkoně je mučena ohýbáním- nesmím to mít moc vysoký :-).Do kytek co jsou dole na podestě se začali pouštět slimáci- vanish je opravdu účinná věc,je tam všude kolem plno slizkejch mrtvolek. Jinak hnojím 1* týdně kristalonem jahoda nebo kopřivama. nevim co je lepší,ptám se tu na to pokaždý ale nikdo mi nikdy neodpoví Žádní jiní škůdci krom těch slimáků mě teď neohrožují (klepu na zuby)
Pište připomínky
Zdravím všechny.
Kytičky už až na jednu všechny kvetou, jak jsem nebyl tří týdny doma a byly jenom zalejvaný tak z nich vyrostly docela nevzhledný košťata.Kytka na balkoně je mučena ohýbáním- nesmím to mít moc vysoký :-).Do kytek co jsou dole na podestě se začali pouštět slimáci- vanish je opravdu účinná věc,je tam všude kolem plno slizkejch mrtvolek. Jinak hnojím 1* týdně kristalonem jahoda nebo kopřivama. nevim co je lepší,ptám se tu na to pokaždý ale nikdo mi nikdy neodpoví Žádní jiní škůdci krom těch slimáků mě teď neohrožují (klepu na zuby)
Pište připomínky
čest
no kdybych si měl vybrat já, tak to nechám na těch kopřivách, nemám nic osobně proti Kristalonu, řadu let jsem ho používal, ale jen K Start, pro vegetační dobu opravdu mocné hnojivo, na květ jsem pak používal OBM nebo jemu podobná hnojiva...
0,5l Bio Bizzu Bloom tě výjde na necelých 200Kč... + kopřivy a mají se jak prasata v žitě...
a jen tak mimochodem - ty jsi z toho škubal listy...?
čest a ať se daří...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
tak to je v 3,14či ted jsem našel na tvojí rozjetej samičí kyti na balkoně dva samčí květy utrhnul jsem je. co mám dělat dál? otrhávat? vzhledem k velikosti rostliny by to teoreticky šlo. nebo co mám dělat proti hemení kytky? prosím pomoc
tak dneska sem se zase koukal podrobně na kytičky a mám radost. myslel jsem si už že je to nějaká technika když samí pestíky a nic z nich a dneska se podívám a paličky a lístky kolem sou lepkavý juchůů :-D
zítra upnu photo,snad se mi povede udělat makra :-)
Zdravím po delší pauze všechny pěstitele a pěstitelky.
Byl jsem na dovolené,proto up až dneska.
Kytkám se daří zdá se mi dobře,paličky rostou,už se i začínají obsypávat.Myslím že to bude ještě lepší,celý víkend a příští tejden má bejt slunečno takže by se snad počasí umoudřilo? Jedna kytka pořád nekvete,nevím jestli jí zatmívat,nebo dát do nějakýho míň slunnýho místa a pak jí zase dát zpátky.Hermáče z balkonu jsem už vyprasknul takže mi to snad nemá co oprcnout. Těm dvoum kvetoucím kytkám sami od sebe opadávaj listy který vypadají že ta kytka asi nechce.Nedělám s tím nic,nevypadá že by jí to trápilo .)
Hnojím stále 1x týdně kristalonem - s tím teď holdám přestat a 1-2x týdně kopřivama.
Pokusil jsem se o nějaký makra paliček,nevim jak to bude v tomhle rozlišení vypadat.
čest,
no tady to vypadá dobře a ty listy to je normální, kytka v květu potřebuje hlavně nejvíc fosforu, tak z toho vycucne všechny živiny a čest ...
čest K
na ten Kristalon se už fakt vyser...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Jn,kytka proto aby mohla bejt co nejvíc plodná obětuje i části "těla"
Díky za K,jsem rád že si to tu nepíšu jen pro sebe
ještě by mě zajímalo co dělat s tou nekvetoucí nejkrásnější kytičkou
Nekvetoucí kytka byla přendána na balkon,kam jde slunce opravdu málo tak doufejme že bude přinucená kvétst.
jinak přidávám dvě fotky - musím to taky přece ochutnat ne?